Silver gdje si? Kakvo je stanje?
Malala jel ti piskis?
ChiAn ponovit ces jos koji test?
Sara daj da vidimo jutrosnji 😍
Meni ff potvrdio o na 12dc, tako da trebam ne dobiti 17. 8.
Danas 3dpo i vec racunam kad bi mogla piskit 🙈😂
Daklem sto cu kada volim testice 🤦♀️
https://ibb.co/svC1zdq iz druge mokrace
jedno 30 min, nisam nista pila. Prva je bila toliko razvodnjena.
Evo sam sad od zubara, Silver, odbila me. da cemo sve rijesit u drugom tromjesecju. Reko, ne bunim se 😂.
Bas se super vidi! ❤️ To je to Sara, neka bude skolska i dosadna 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malala jel ti piskis?
14dpo, apsolutno ništa, nisam dobila, dajem joj fore još jedan dan, kao da osjećam nešto iz daljine, kažem u zadnjih 7mj praćenja imala sam samo 1 ciklus gdje sam M dobila na 15dpo. Temp je još iznad crte. Još se smatram normalnom danas, i vjerojatno će biti sutra.
Onda znaci da lutealna ipak nije uvijek ista?
Opusti se Sara, možda hoćeš kad vidiš na UZV da je sve u redu!
Kod mene je ovaj put mrljala M 2 dana, da bi jutros ispadali ugrušci i baš toči, a temp ostala na 36.9 Al dobro uvijek se meni ljeti po malo zbrka ciklus.
Silver i ja navijan za tvoj test, pa ako bude bez crte ništa novo al ako bude crta onda imamo slavlje 😉
Mozda biokemijska opet? 🤔
Vidite moj graf? Bas mi je nekako skolski porast ovaj put
Rekoh ja po toni sluzi i bolnim cicama odmah da je ovo neka super o 😂
Koliko spermicu treba do jajasca da stigne?
InnaAH vidim da si imala spontani s blizancima 😔😔 Imas ih vec u obitelji? Jel bilo jacih simptoma zbog blizanacke trudnoce?
InnaAH vidim da si imala spontani s blizancima 😔😔 Imas ih vec u obitelji? Jel bilo jacih simptoma zbog blizanacke trudnoce?
Nemam blizance u obitelji, niti ja niti suprug. Od simptoma sam imala samo izrazito bolne i osjetljive grudi i promjene raspolozenja. Na prvom ultrazvuku i pregledu sa 6 tjedana se vidio samo jedan plod, a na drugom sa 9 tjedana se vidio i drugi plod ali na zalost, vise niti jednom srceko nije kucalo 😔😔.
Prije tog drugog pregleda sam primjetila (taj dan) svijetlo smeđi iscjedak i odmah pomislila da nesto nije u redu jer su u međuvremenu i simptomi nestali. Jednostavno se nisam osjecala trudno...
👩 36
🧑 40
👭 11 i 9
Missed ab twinsi 7/18
Pokusavamo opet od 3/20
Malala jel ti piskis?
14dpo, apsolutno ništa, nisam dobila, dajem joj fore još jedan dan, kao da osjećam nešto iz daljine, kažem u zadnjih 7mj praćenja imala sam samo 1 ciklus gdje sam M dobila na 15dpo. Temp je još iznad crte. Još se smatram normalnom danas, i vjerojatno će biti sutra.
Uvijek je ista, može biti razlike najviše 2-3 dana, ako su ralizke veće onda nešto nije u redu hormonalno. Moje su 13-15 dana, ovaj mjesec se baš odlučio 15 hahaha...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Malala jel ti piskis?
Uvijek je ista, može biti razlike najviše 2-3 dana, ako su ralizke veće onda nešto nije u redu hormonalno. Moje su 13-15 dana, ovaj mjesec se baš odlučio 15hahaha…
Aha mislila sam ako sam utvrdila da je 14 da je uvijek 14 kod mene, znaci ne mora biti
Kakva ti je temp? Dosta je pala ili?
Nemam blizance u obitelji, niti ja niti suprug. Od simptoma sam imala samo izrazito bolne i osjetljive grudi i promjene raspolozenja. Na prvom ultrazvuku i pregledu sa 6 tjedana se vidio samo jedan plod, a na drugom sa 9 tjedana se vidio i drugi plod ali na zalost, vise niti jednom srceko nije kucalo 😔😔.
Prije tog drugog pregleda sam primjetila (taj dan) svijetlo smeđi iscjedak i odmah pomislila da nesto nije u redu jer su u međuvremenu i simptomi nestali. Jednostavno se nisam osjecala trudno…
Dupla tuga 😔😔
Ne budem radila testove, doći će sutra, da je nešto (zdravo) već bi bilo pozitivno. Sad sam u resetu i okretanju drugoj strani života koji tjedan Odjavljujem se sa foruma, javim se oko sljedeće O ili možda sljedeće M....svima želim sretno i hrabro!!
Nadam se još pozitivnih testova što prije!!!
Škicnut ću vas ponekad!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji