Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    04. Kolovoz 2020. 17:16

E sad više nemoj. 🥰

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 17:18

E i, kupila sam FF samo za misec dana i danas mi ističe 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Kolovoz 2020. 17:22

Ne može bolje 🤣🤣🥰

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

04. Kolovoz 2020. 17:24

I otvorila si ovu temu 3 dio.  Ajme meni rezerviran da ja otvaram temu 4dio hahhahahhah

04. Kolovoz 2020. 17:26

Ps. Tu sam ja saro citam vas vidis da dodjem svako koji dan.. Puno mi je ljudi odjednom nemogu popratit sve... Nadam se da se to rascisti brzo ko onaj mj kad sam dosla kad je 9cura plus dobilo

Matkiša 😎
    04. Kolovoz 2020. 17:45

@ sara švangerica si definitivno 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

04. Kolovoz 2020. 18:00

Sara🌻

Silver, hvala na podršci! Evo san potrosila 20 € na dva testa, jedan san sad napravila, drugi je CB digitalac, njega za dva dana napravim. Inace na amazonu se dobije CB digitalac i obicni CB za 10 € al dosli bi tek u cetvrtak i kako da ja to čekam. 😂😂😂😂
    https://ibb.co/Sd9nc0x

Kako je ovo lipo vidit 😍😍😍 . Nadam se da ces se pridruzit uskoro proljetnim bebama 🤞🤞🤞. A ja se lagano odjavljujem s ove teme . HVALA SVIMA (pratit cu vas i dalje)
    P.s zahvali Sanjarki 😂😘😘 

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 18:06

bajo

Sara🌻

Silver, hvala na podršci! Evo san potrosila 20 € na dva testa, jedan san sad napravila, drugi je CB digitalac, njega za dva dana napravim. Inace na amazonu se dobije CB digitalac i obicni CB za 10 € al dosli bi tek u cetvrtak i kako da ja to čekam. 😂😂😂😂
    https://ibb.co/Sd9nc0x

Kako je ovo lipo vidit 😍😍😍 . Nadam se da ces se pridruzit uskoro proljetnim bebama 🤞🤞🤞. A ja se lagano odjavljujem s ove teme . HVALA SVIMA (pratit cu vas i dalje)
    P.s zahvali Sanjarki 😂😘😘

😂 Rekoh da cu vam svima plusice donit 😁😁
    Sara plus ne moze biti jasniji. Cestitke od ❤️ i nek bude skolska 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• BruNa
    04. Kolovoz 2020. 18:08

Sara ❤️ To je to. Opusti se i uzivaj! I molim te samo smireno. Znam kako ti je. Bit ce sve dobro.

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 18:08

InnaAH dobro nam dosla. Zelim ti cim prije prelaz na drugi pdf 🤞😊

ChiAn zao mi je zbog negativnog testa 😔 odtuguj ako trebas i u novi ciklus 💪💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.