Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Kolovoz 2020. 11:21

silver

Ne budem radila testove, doći će sutra, da je nešto (zdravo) već bi bilo pozitivno. Sad sam u resetu i okretanju drugoj strani života koji tjedanOdjavljujem se sa foruma, javim se oko sljedeće O ili možda sljedeće M….svima želim sretno i hrabro!!
    Nadam se još pozitivnih testova što prije!!!
    Škicnut ću vas ponekad!!

Ajde javi se oko o, kad vec nas moras napustit nek ne bude predugo 😕🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    05. Kolovoz 2020. 11:21

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88 🦋

Silver gdje si? Kakvo je stanje?
    Malala jel ti piskis?
    ChiAn ponovit ces jos koji test?
    Sara daj da vidimo jutrosnji 😍

Meni ff potvrdio o na 12dc, tako da trebam ne dobiti 17. 8.
    Danas 3dpo i vec racunam kad bi mogla piskit 🙈😂
    Daklem sto cu kada volim testice 🤦‍♀️

14dpo, apsolutno ništa, nisam dobila, dajem joj fore još jedan dan, kao da osjećam nešto iz daljine, kažem u zadnjih 7mj praćenja imala sam samo 1 ciklus gdje sam M dobila na 15dpo. Temp je još iznad crte. Još se smatram normalnom danas, i vjerojatno će biti sutra.

Onda znaci da lutealna ipak nije uvijek ista?

Uvijek je ista, može biti razlike najviše 2-3 dana, ako su ralizke veće onda nešto nije u redu hormonalno. Moje su 13-15 dana, ovaj mjesec se baš odlučio 15hahaha…

Aha mislila sam ako sam utvrdila da je 14 da je uvijek 14 kod mene, znaci ne mora biti
    Kakva ti je temp? Dosta je pala ili?

Nije još skroz pala ali nije ni u trudničkom rangu - 36.51 bude sutra M...Sretno ovaj ciklus, tvoj graf je savršen!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

InnaAH
    05. Kolovoz 2020. 11:33

Sanjarka88 🦋

InnaAH

Sanjarka88 🦋

Vidite moj graf? Bas mi je nekako skolski porast ovaj put
    Rekoh ja po toni sluzi i bolnim cicama odmah da je ovo neka super o 😂
    Koliko spermicu treba do jajasca da stigne?

InnaAH vidim da si imala spontani s blizancima 😔😔 Imas ih vec u obitelji? Jel bilo jacih simptoma zbog blizanacke trudnoce?

Nemam blizance u obitelji, niti ja niti suprug. Od simptoma sam imala samo izrazito bolne i osjetljive grudi i promjene raspolozenja. Na prvom ultrazvuku i pregledu sa 6 tjedana se vidio samo jedan plod, a na drugom sa 9 tjedana se vidio i drugi plod ali na zalost, vise niti jednom srceko nije kucalo 😔😔.
    Prije tog drugog pregleda sam primjetila (taj dan) svijetlo smeđi iscjedak i odmah pomislila da nesto nije u redu jer su u međuvremenu i simptomi nestali. Jednostavno se nisam osjecala trudno…

Dupla tuga 😔😔

Neprezaljena....dvije godine su prosle, sad se nadam novom plusicu i sretnom zavrsetku

👩 36
    🧑 40
    👭 11 i 9
    Missed ab twinsi 7/18
    Pokusavamo opet od 3/20

Sara 🌸
    05. Kolovoz 2020. 11:47

silver

Ne budem radila testove, doći će sutra, da je nešto (zdravo) već bi bilo pozitivno. Sad sam u resetu i okretanju drugoj strani života koji tjedanOdjavljujem se sa foruma, javim se oko sljedeće O ili možda sljedeće M….svima želim sretno i hrabro!!
    Nadam se još pozitivnih testova što prije!!!
    Škicnut ću vas ponekad!!

Silver, šta da ti kažem? Hvala na svakom savjetu 🧡 Nadam se da ćeš se javit uskoro sa sretnim vijestima. 🧡🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2020. 11:53

silver

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88 🦋

silver

Sanjarka88 🦋

Silver gdje si? Kakvo je stanje?
    Malala jel ti piskis?
    ChiAn ponovit ces jos koji test?
    Sara daj da vidimo jutrosnji 😍

Meni ff potvrdio o na 12dc, tako da trebam ne dobiti 17. 8.
    Danas 3dpo i vec racunam kad bi mogla piskit 🙈😂
    Daklem sto cu kada volim testice 🤦‍♀️

14dpo, apsolutno ništa, nisam dobila, dajem joj fore još jedan dan, kao da osjećam nešto iz daljine, kažem u zadnjih 7mj praćenja imala sam samo 1 ciklus gdje sam M dobila na 15dpo. Temp je još iznad crte. Još se smatram normalnom danas, i vjerojatno će biti sutra.

Onda znaci da lutealna ipak nije uvijek ista?

Uvijek je ista, može biti razlike najviše 2-3 dana, ako su ralizke veće onda nešto nije u redu hormonalno. Moje su 13-15 dana, ovaj mjesec se baš odlučio 15hahaha…

Aha mislila sam ako sam utvrdila da je 14 da je uvijek 14 kod mene, znaci ne mora biti
    Kakva ti je temp? Dosta je pala ili?

Nije još skroz pala ali nije ni u trudničkom rangu - 36.51 bude sutra M…Sretno ovaj ciklus, tvoj graf je savršen!!

Hvala ti 🥰🤗

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2020. 11:54

InnaAH

Sanjarka88 🦋

InnaAH

Sanjarka88 🦋

InnaAH vidim da si imala spontani s blizancima 😔😔 Imas ih vec u obitelji? Jel bilo jacih simptoma zbog blizanacke trudnoce?

Nemam blizance u obitelji, niti ja niti suprug. Od simptoma sam imala samo izrazito bolne i osjetljive grudi i promjene raspolozenja. Na prvom ultrazvuku i pregledu sa 6 tjedana se vidio samo jedan plod, a na drugom sa 9 tjedana se vidio i drugi plod ali na zalost, vise niti jednom srceko nije kucalo 😔😔.
    Prije tog drugog pregleda sam primjetila (taj dan) svijetlo smeđi iscjedak i odmah pomislila da nesto nije u redu jer su u međuvremenu i simptomi nestali. Jednostavno se nisam osjecala trudno…

Dupla tuga 😔😔

Neprezaljena….dvije godine su prosle, sad se nadam novom plusicu i sretnom zavrsetku

🤞🤞🤞🤞🤞
    Kako to da ste tek ove godine opet poceli pokusavat?

InnaAH
    05. Kolovoz 2020. 12:28

Sanjarka88 🦋

InnaAH

Sanjarka88 🦋

InnaAH

Sanjarka88 🦋

Dupla tuga 😔😔

Neprezaljena….dvije godine su prosle, sad se nadam novom plusicu i sretnom zavrsetku

🤞🤞🤞🤞🤞
    Kako to da ste tek ove godine opet poceli pokusavat?

Jako smo se razocarali i odustali jer smo se bojali opet to sve prozivljavati, i onda odjednom poceli opet sanjariti o bebi. Nismo se mi posebno pazili ali, eto, nije se desilo. Sada bas intenzivno radimo na bebici.

👩 36
    🧑 40
    👭 11 i 9
    Missed ab twinsi 7/18
    Pokusavamo opet od 3/20

Sanjarka88
    05. Kolovoz 2020. 12:43

Drzim ti fige na najjace da se brzo primi, i da sve bude skolski 🤞🤗🤗🤗

InnaAH
    05. Kolovoz 2020. 12:50

Sanjarka88 🦋

Drzim ti fige na najjace da se brzo primi, i da sve bude skolski 🤞🤗🤗🤗

Hvala ti, jedva cekam poceti raditi testice!! Danas je 2dpo, jos malo 😆

👩 36
    🧑 40
    👭 11 i 9
    Missed ab twinsi 7/18
    Pokusavamo opet od 3/20

curly29
    05. Kolovoz 2020. 12:59

Sanjarka ne piskim, jutros sam trcala na tramvaj, pala uganula nogu i sva se razderala, dosla u kancelariju i pocela plakati tako da sam ubjedjena da cu dobiti, preemotivna sam.. svima ostalima ovaj mjesec drzim fige, jos najmanje 4 plusica da budu 🙏🏼

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.