Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curly29
    04. Kolovoz 2020. 19:36

Sara🌻

Sanjarka, promijeni samo ovo kraj mog imena iz 6 dana u 2 dana. 😂

Alo schwanger moze li se gratulieren 😂 nikad nisam bila u ovoj situaciji ali mislim da bi uradila jos vise testova 😅
    Ja od ovih tvojih simptoma nista, osim sto sam kako kaze moj muz balipi*** jer placem cijeli dan 😁
    Kako je lijepo vidjeti ove plusice, ajmo jos 💪🏻🥰

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Nadi_
    04. Kolovoz 2020. 19:44

Saro, koliko dugo radis na trusnoci?

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Matkiša 😎
    04. Kolovoz 2020. 19:47

Sara🌻

Mattan

Sara🌻

Mattan28

Sara🌻

Mattan28

Ma instagram profilu Grofdrakula se dijeli pobačaj, bez zezancije u sklopu pokreta da žena sama odlučuje možeš osvojiti pobačaj na nagradnoj igri.

Neću komentirat, svasta mogu rec na tu temu, bolje da ne.

Vjerujem svaka od nas, ali me začudilo iskreno, onak nekako surovo.
    I btw zašto mi ne da promijeniti ime? Već sam Matan29 a ne Mattan 28 😂 kako da to izvedem?

Ma te cure koje to vode (navodno) nisu moj "cup of tea", a onda jos i nacin prezentiranja cijele te situacije. 🤮
    Otiđi u profil i u nadimak upisi ono šta želis.

Ti misliš na mpo d(rame)? Ako da i ja sam mislila da će to biti malo bolje izvedeno, više poučno

ne ne, cure sa grofa darkule ne volim bas. Ne pratim taj racun nit mpo d(r)ame, al.pogledam.ovako kad se digne neka hajka il kad neko podijeli na storyu.

Ja sam mislila da je to lik 🤷‍♀️ haha no dobro... Nije ni bitno 😊 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 20:10

@nadi
    Hm, ono da bas sve pratim, zadnja dva miseca. Imala sam.spontani u ožujku, oporavljala se od toga do početka svibnja, onda otišla kod doktora da vidim jel sve ok, krvma slika pokazala prenisko željezo i feritin, pila sam Sano Ferol lijek (jos pijem) za zeljezo, i iako je bilo ispod donjih granica vec tad mi je gin rekla da mogu ponovo pokusat. Mi smo probali, pratila sam trakicama, al bilo je zbrda zdola i nisam.ocekivala nista od tog ciklusa. Prekasno mi je bila O, oko 24-25 dana. 
    Iza tog ciklusa sam počela sa bazalnom, O se desila na 22.dan, al opet nista. 
    I evo sad, ovaj ciklus je bila O na 18. DC i eto plusica.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 20:10

Moram rec jos  par stvarcica: 
    ➡️prestala sam sa vrkutom i čajom lista maline (on se pije prvi dio ciklusa)- 1. prevruce, 2. od vrkute ocito kod mene nema koristi. 
    ➡️ kapsule ulja noćurka sam pila od 1. DC do 18. DC (vidila sam sluz nakon ne znam koliko vremena, nije je bilo puno, al' ocito dovoljno) ,meni je pomogao
    ➡️ nakon jednog keksa san drzala noge u zraku jedno 30 min, zatim nastavila sa svojim poslom, kod ostalih hopsanja nisan to radila, i ne znam koji je keks dobitan, tako da ne znam.jel dizanje nogu pomoglo 😂
    ➡️ od prvog dana kad san vidila da mi se temp lagano diže sam nosila čarape na nogama, vidila sam da neke cure na potpomognutoj to rade, jer navodno maternica voli toplo. A meni su noge inače hladne ko led, tako da nije odmoglo sigurno.
    ➡️ od dodataka sam.pila: tu i tamo Omegu 3, meni propisano željezo sa 500 mg vitamina C, iako zapravo zadnja dva tjedna nisan ni pila vitamin C jer mi ga ponestalo, a uvik zaboravim kupit. Popila sam par kapsula vitamina D kroz ovaj ciklus, mozda 5-6 njih, jer su od 10.000 mg, cink kad bi ga uvaljivala mužu, onda bi i ja, isto svako par dana. I naravno, folnu, i nju na preskake isto. Ovo vam se ne čini možda "opusteno", al virujete da meni je..Prosli ciklus sam bila.ko žandar po kući, pij ovo, pij ono, nalivaj se čajevima. Sad ono, kad mi upadne u oko, popila bi. 
    ➡️ Puno šetnje, filozofskih razgovora sa mužem, alkohol tu i tamo i eto nan plusica.  
    Ja sam luda sta se tiče testova kako ste mogle vidit, al jednostavno nisam mogla vjerovat da kad je moje tijelo nadošlo i dobilo željeza, da smo odma plusic dobili. Hladna sam ko špric, bojim se svega šta dolazi, jer jednom opečen- pušeš i na ladno. Na prvi pregled cu najvjerojatnije u HR jer iduci tjedan putujemo, a dok se vratimo, ako sve bude u redu cu bit vec 10 tjedana trudna. 
    Eto, sad čekamo sljedeće pluseve. 🧡 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 21:46

Lucky, nije ti loše...  Ja san prerano saznala, mogla sam.jos koju popit u neznanju, ovako nista 😂

Ugl, kad smo kod testica, pogledajte ovaj stroj: 
    https://ibb.co/sF2nRkr
    https://ibb.co/2j8FDw5

🙈🙈🙈😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 22:02

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky, nije ti loše… Ja san prerano saznala, mogla sam.jos koju popit u neznanju, ovako nista 😂

Ugl, kad smo kod testica, pogledajte ovaj stroj:
    https://ibb.co/sF2nRkr
    https://ibb.co/2j8FDw5

🙈🙈🙈😂

Jesil ga vec narucila 😂😂😂

Ma daj bježi, mogla bi lagano letit kroz prozor. 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 22:05

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Silver - 4.8.2020 - danas ♥️
    Mallla - 4.8.2020 - danas ♥️
    Malala - 6.8.2020 - 2 dana❤️
    chiAn - 6.8.2020 - 2 dana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 2 dana♥️➕
    Curly29 - 7.8.2020 - 3 dana♥️
    Kiky🥰 - 7.8.2020 - 3 dana ❤️
    Negro22 - 8.8.2020 - 4 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 7 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 8 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 9 dana♥️
    InnaAH - 17.08.2020 - 13 dana 
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 14 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 15 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 19 dan♥️
    3sreca - 24.08.2020 - 20 dana❤️
    Anitram - ???♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    04. Kolovoz 2020. 22:35

Hej hej Sanjarka88 molim da me iz brišeš s vrha i dodaš za 4.9. 😉 Vrtimo novi krug! Nadala sam se do zadnjeg iako je sve bilo jasno. Večeras sam baš procurila!
    Laku noć curke, želim vam plusiće! 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 23:05

Mallla

Hej hej Sanjarka88 molim da me iz brišeš s vrha i dodaš za 4.9. 😉 Vrtimo novi krug! Nadala sam se do zadnjeg iako je sve bilo jasno. Večeras sam baš procurila!
    Laku noć curke, želim vam plusiće!

😔 Bude, budeeeee 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.