Mene vam je bas briga sta spamam hahhaha citam unatrag a nemogu se suzdrzat.. Saro umiren od smija u ovim mukama di izvadit krv hahaha ja kakva sam garant bi si sama izvadila hahahhahahahhahha
hahahah a sta da ti kazem.🥴 ne opterecujem se.
Btw. budi ode sa nama, u zadnje vrime trabunjamo o svemu,.mos se pridruzit. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara zeno, prestani da radis testoveidi opusti se. Trudna si, na svakom testu obe linije tu
Znas sta, jedva cekam.tebe vidit. 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Radim u institutu radioloskom, on je povezan sa klinikom za VTO. Ja sam bila samo pitala dr da li smemo da imamo taj mesec odnose, ali nisam pitala kada smemo da imamo. Ja cu imati pregled na moj 7dc (imacu jos vremena do O) . Na uputu pise hsg i vaginalni UZ . Jel znas mozda da li to znaci da necu imati rentgensko snimanje?
7dc je ok. Odnosi se ne preporučuju baš dan dva prije HSG, niti 4-5 dana poslije zbog mogućnosti infekcije, ali dobit ćeš antibiotike (svejedno nemoj tih par dana). Nisam sigurna kako to kod tebe rade pa možda ti neću točno reći ali mislim da 'vaginalni UZ' ne znači da neće biti rentgena jer UZ će ti svakako napraviti prije nego krenu raditi HSG. I mislim da se običnim vaginalnim UZVom ne može baš lijepo vidjeti da li su jajovodi prohodni. Mislim da se u USA radi nekakav tip ultrazvuka tijekom HSGa ali mislim da to nije klasični. Nisam 100% sigurna...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mi smo ovaj mjesec hopsali nekoliko dana za redom i po 2x…a kako kada…nekad do O…nekad ne stignemo poslije jos koji dan…
Ee di je Fancy, ne posjećuje nas više?
Onda Silver, pitanje za tebe…nakon O sam počela piti aspirin svaki dan…jel ga pijem i za vrijeme M? U uputama piše samo svaki dan po 1 pola sata prije jela…
Znam da ona srž ananasa koja ima isti učinak kao aspirin se pije ujutro na tašte…a aspirin sam pila prije ručka…
Jel ga mogu piti cijeli ciklus?
Da li ti je doktor preporučio aspirin? Nakon pretraga da nemaš problema sa zgrušavanjem krvi?
Nije mi preporucio…uzela sam na svoju ruku…jer mi je prijateljica imala inseminaciju i poslije su joj prepisali aspirin i jos dosta stvari…a isto su joj svi nalazi u redu…pa sam mislila da mi ne moze odmoci
Onda ti ne preporučujem jer ne znaš svoj status koagulacije, radije nemoj. Ili pitaj svog doktora ako baš imaš osjećaj da bi ti to moglo pomoći.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mene vam je bas briga sta spamam hahhaha citam unatrag a nemogu se suzdrzat.. Saro umiren od smija u ovim mukama di izvadit krv hahaha ja kakva sam garant bi si sama izvadila hahahhahahahhahha
pazi ovo 'ne opterećujem se' a napravila 342 testa u manje od 24 sata ma schwanger si, sutra ćeš vidjet baš jače sigurna sam...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
na poslije zbog mogućnosti infekcije, ali dobit ćeš antibiotike (svejedno nemoj tih par dana). Nisam sigurna kako to kod tebe rade pa možda ti neću točno reći ali mislim da 'vaginalni UZ' ne znači da neće biti rentgena jer UZ će ti svakako napraviti prije nego krenu raditi HSG. I mislim da se običnim vaginalnim UZVom ne može baš lijepo vidjeti da li su jajovodi prohodni. Mislim da se u USA radi nekakav tip ultrazvuka tijekom HSGa ali mislim da to nije klasični. Nisam 100% sigurna…
To sam cula da daju antibiotike. Sekretarica je bila bas nesto ''u zurbi'' kada sam zakazala, pa nisam je ni stigla nista pitati. Samo je rekla uput i jedan ulozak da ponesem. Videcu kada odem. Sada cekam rezultate krvi valjda ce sutra doci.
Ja sam rekla da necu imati odnose do petka, a kada odradim videcemo kada cemo.
Sretno!! Ne boj se i brzo je gotovo!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
pazi ovo 'ne opterećujem se' a napravila 342 testa u manje od 24 satama schwanger si, sutra ćeš vidjet baš jače sigurna sam…
Ma kad mi luda rodica rekla da moram, a kako mi je trakica lipo jos vidljivija, nisam mogla izdrzat. A da nisan opustena, bilo duplo vise vise testova 😂😂😂😂😂 Btw, ovo je nakon pola litre nekog čaja. nije dugo držana mokraća 🎊🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
a ovo 'ne opterecujem se' je bilo za vađenje bete. 🙈 nisan prosli put radila, necu ni sad.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
a ovo 'ne opterecujem se' je bilo za vađenje bete. 🙈 nisan prosli put radila, necu ni sad.
e a znaš šta još sam ti htjela reći pa zaboravila...poštedi se stresa i nemoj više mjerit temp, makni toplomjer u zaborav...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
e a znaš šta još sam ti htjela reći pa zaboravila…poštedi se stresa i nemoj više mjerit temp, makni toplomjer u zaborav…
pa palo mi je to napamet, da prestanem. 🥰
E sad kad smo kod temp, to mi je mozda bio jos jedan znakic, tjelesna mi je tokom dana znala bit cak 37.4. I tako par dana za redom u isto vrime.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji