Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Kolovoz 2020. 11:53

silver

hej Kiki dobrodošla nazad, nadam se da nećeš dugo ostati ovdje!! Sretno sa novim ciklusom, friško muž falio ti je, ima da upaliSarauvijek pametujemo kad se o drugima radi a kad se o nama radi onda nema veze test tamni svaka 4 sata jel bajo? hahaha trgam se, samo polako, ako možeš ne testiraj i sačuvaj sebe i novo biće tog stresa i piški ujutro, bit će jasno kao dan.
    Ja nisam još dobila, kod mene je 18:30 i sigurna sam da neću dobiti danas jer nemam apsolutno nikakve grčeve ni ništa, vjerojatno bude sutra onda (nisam trudna sigurno).
    Mallladržim ti fige da ne procuriš, jesi testirala ili se još držiš?

Ma znam i ja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mallla
    04. Kolovoz 2020. 11:54

O Kiky brzo se ti vratila, vidiš kako je proletilo.... Nek bude plodonosno 😁
    Silver i tvoj ciklus nešto zaštekao, šta mu je!
    Ma kod mene zadnjih par puta sam dobila na 15dpo inače dođe na 14. Nisam još procurila iako već 3 dana imam osjećaj da ću svaki tren a zadnja dva dana imam neki zlatni iscjedak (rozo, smeđe, a nije ni smeđe ni rozo... Nemam bolji opis). 
    Za divno čudo nisam još testirala jer sve čekam da procurim... Osobni rekord sam oborila i čisto ne mogu virovat. 
    Ako do kraja radnog vremena ne procurim otić ću po test pa ujutro napravit ako ne procurim... Al mislim da sam do večeras gotova 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    04. Kolovoz 2020. 12:19

Dobro kad ne znaju za ovulaciju, moja kuma je mislila da piški iz vagine, što ne bi ni znala da nismo o tamponima pričali i nije joj bilo jasno kako možeš preko njih piškit, e živote 🥴

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    04. Kolovoz 2020. 12:20

Eto vidite kako je brzo proslo. Trebao je doc za mjesec dana ali zbog ove korone idu doma ranije sto je meni itekako drago 🥰🥰🥰🥰 Bas sam sretna ne mogu vam rec koliko. Prosla su 3mj brzo, proletilo... A trakica imam more haha narucila taman je doslo. Super. Sad cemo mi sve ostat ubrzo trudne, neka ovo bude nasa godina 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

silver
    04. Kolovoz 2020. 12:43

Mallla

O Kiky brzo se ti vratila, vidiš kako je proletilo…. Nek bude plodonosno 😁
    Silver i tvoj ciklus nešto zaštekao, šta mu je!
    Ma kod mene zadnjih par puta sam dobila na 15dpo inače dođe na 14. Nisam još procurila iako već 3 dana imam osjećaj da ću svaki tren a zadnja dva dana imam neki zlatni iscjedak (rozo, smeđe, a nije ni smeđe ni rozo… Nemam bolji opis).
    Za divno čudo nisam još testirala jer sve čekam da procurim… Osobni rekord sam oborila i čisto ne mogu virovat.
    Ako do kraja radnog vremena ne procurim otić ću po test pa ujutro napravit ako ne procurim… Al mislim da sam do večeras gotova

Da, skroz, i temp su bile ružne i sad nikako da završi, od zadnjih 7mj praćenja samo jednom je završio na 15dpo, drugo je 13-14. Ali nemam apsolutno nikakav iscjedak, niti PMS, nula, mislim da nisam to nikad doživjela haha, a znam da ovulirala jesam, što zbog UZVa, što zbog triggera, što zbog temp...tih dan dva mi puno znači kad me tako tlači na kraju, hoću samo reset i da idem dalje...ajme Lucky  da se meni tako rasteže po 40 dana ja bi dobila živčani slom hahah...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Kolovoz 2020. 13:07

Lucky🍀

Silver nemam nazalost nekog izbora osim cekat 🤷🏻‍♀️
    Da je frustrirajuce pomalo, je, i ja bi voljela imat svaki mjesec sansu za T, ali nazalost imam ju svaka 2, 3 mjeseca jer se eto rastegne, a i to sto se rastegne je kiflica kad nema O, i eto ti onda 2 put sansa godisnje da zatrudnis, tako da ne zalite se na svoje cikluse koji se otegnu 5 dana, ja bi sve dala da je kod mene tako 😅

Ma ja mislim čim progutaš jedan Clomid trudna si, to obično tako biva 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    04. Kolovoz 2020. 13:08

Danas ulazim u teretanu i mjere nam temp na svakom ulazu, i pomislim da ih pitam "mogu ja dobit graf na kraju mjeseca"? 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 13:10

silver

Danas ulazim u teretanu i mjere nam temp na svakom ulazu, i pomislim da ih pitam "mogu ja dobit graf na kraju mjeseca"?

😂😂😂😂
    A zasto si sigurna da nisi trudna? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    04. Kolovoz 2020. 13:18

Sanjarka88 🦋

silver

😂😂😂😂
    A zasto si sigurna da nisi trudna?

Ma pa 13dpo sam, test je negativan, temp u padu polagano, znam, znam, ok, dok menga ne dođe čuda se događaju, ali nisam to čudo 100%, ta čuda obično ne rade test prije 15dpo pa onda kad dobiju pozitivan na 16dpo onda kao jao čudo kasno pozitivno, je da hahah

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    04. Kolovoz 2020. 13:58

Ma Sara i dalje se vidi i tamni ti...bas se vide pomaci sad kad si stavila sve jednu do druge...to je to!! Pomalo!! Sad se napokon OPUSTI!! 😁😁

Ja jutros radila test i ništa...bjelji ne može bit...iako imam jos 2 dana...nada jos postoji 😂😂 tjesim se da sam jedna od onih što nema niti jedan simptom i što će viditi crticu tek kad bude kasnila 😂😂
    Malo sutra, aj ajd...

Kiky, dobro došla nazad! Bas je i meni proletilo tvoje izbivanje...i super da ti se muž ranije vraća...tebi je sigurno bila cijela vječnost ta odvojenost...ali sad ćete sve nadoknaditi 🤗🤗

Silver, pitaš li te koji ti mjere temp kolika je? Reci im ako raste da ti kažu pa da znaš da si trudna kad već testove ne praviš 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.