Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    04. Kolovoz 2020. 14:09

chiAn 🤣 radim testove već tjedan dana skoro 🤣

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    04. Kolovoz 2020. 14:13

silver

😂😂😂😂 upsić! 😁😁

Taman što sam napisala da se još nadam, odem na wc, obrišem se i ono krv na papiru...čak nije ni smećkasto već crveno...
    Znaačii ne da nema vise nade, nego mi je odmah poručeno ne zavaravaj se više 😂..zapravo mislim da bih sutra trebala dobiti...vjerojatno ce danas biti samo kod brisanja...a sutra ce krenuti...
    eto u nove pobjede i dalje...💪🏻💪🏻

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

silver
    04. Kolovoz 2020. 14:32

chiAn

silver

😂😂😂😂 upsić! 😁😁

Taman što sam napisala da se još nadam, odem na wc, obrišem se i ono krv na papiru…čak nije ni smećkasto već crveno…
    Znaačii ne da nema vise nade, nego mi je odmah poručeno ne zavaravaj se više 😂..zapravo mislim da bih sutra trebala dobiti…vjerojatno ce danas biti samo kod brisanja…a sutra ce krenuti…
    eto u nove pobjede i dalje…💪🏻💪🏻

ma...samo dalje!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

InnaAH
    04. Kolovoz 2020. 14:44

Pozdrav svima! Nova sam ovdje ali vas pratim vec dugo. Zadnja dva ciklusa koristim lh trakice iz Mullera, tek 2.08. sam prvi put uhvatila peak sto znači da je jucer bila ovulacija. Pokrili smo sve dane od 31.07. do jučer, a jutros su mi se javili dosta jaki bolovi u donjem dijelu trbuha. Do sada nikad nisam osjetila ovulaciju. Pijem vrkutu i stolisnik. Da li je moguce da ovulacija tako boli jos na 1.DPO? 
    P.S. Nadam se da me primate u društvo 🙂

👩 36
    🧑 40
    👭 11 i 9
    Missed ab twinsi 7/18
    Pokusavamo opet od 3/20

silver
    04. Kolovoz 2020. 15:17

Sara mi hoćemo simptome da nam kažeš ako ih je bilo....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

04. Kolovoz 2020. 15:21

silver

Sarami hoćemo simptome da nam kažeš ako ih je bilo….

Staaaaaaaaa 2 dana me nema aaaa i evooooo listam brzo naciiiiii di sta kakooooo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏

04. Kolovoz 2020. 15:23

Sara🌻

ispravan link
    https://ibb.co/dgLfpqP

jedino, zar ne bi na 12 dpo tribalo bit jace. Kad gledam slike drugih zena tj njihovih trakica, uvik mi se cini jace.

Meni su suze u ocima ko da si mi sestra majke mi ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏  

04. Kolovoz 2020. 15:30

Mene vam je bas briga sta spamam hahhaha citam unatrag a nemogu se suzdrzat.. Saro umiren od smija u ovim mukama di izvadit krv hahaha ja kakva sam garant bi si sama izvadila hahahhahahahhahha

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 15:42

silver

Sarami hoćemo simptome da nam kažeš ako ih je bilo….

Pa i nije, to me zabrinjava vec sad. Cak me ni grudi ne bole. Zato sumnjam u sve i uopce se ne veselim. 
    Jedino sad sam bila u gradu i stalno osjecam neki iscjedak, mislila san da san pocela krvarit, al izgleda da nisam. 
    E da, i svrbile su me grudi (i bradavice) bas bas zadnjih dana. I danas sam imala nagon za povracanjem. Ono, morala sam se uvatit za grlo da smirim to. Ne bi povracala, al samo taj nagon imam. 
    I to je to. Bas se glupo osjecam. 🥴
    Sanjich, 🧡 al cuvaj suze dok ne bude 100% 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

3sreca
    04. Kolovoz 2020. 15:55

Chian, zao mi je sto nije uspjelo ovaj put. Zato hrabro u nove pobjede.
    Sara, ja mislim da je to to. 🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.