Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 11:07

ispravan link
    https://ibb.co/dgLfpqP

jedino, zar ne bi na 12 dpo tribalo bit jace. Kad gledam slike drugih zena tj njihovih trakica, uvik mi se cini jace.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

04. Kolovoz 2020. 11:13

Sara🌻

ispravan link

jedino, zar ne bi na 12 dpo tribalo bit jace. Kad gledam slike drugih zena tj njihovih trakica, uvik mi se cini jace.

Pa svaka je jaca 🤞🤞🤞 bila bi i tebi ko moja da ti je O bila 7 dana ranije😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mallla
    04. Kolovoz 2020. 11:16

Pa vidiš Sara da fino tamne... U mojoj 1 t du mene testovi toliko zafrkavali da sam na dan očekivane otišla po digitalac... Do tada su crte bile jedva golim okom vidljive a poneki test i nevidljive... Tako da vjerujem da je to to... Nek M ne dođe i onda lagano 9mj odbrojavanja 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Kolovoz 2020. 11:18

Lucky🍀

Sara ja sam se evo već ne znam koliko puta uvjerila da dosta žena nema pojma o ničemu, o lh trakicama, o ovim našim testovima, općenito nema pojma o ovulaciji i cijelom procesu koij se uopće u ženskom tijelu događa, i onda takve rode kako ti kažeš u blaženom neznanju…

O daaa! Potpisujem... I ja ih x takvih znam... Koje ni ne znaju što je ovulacija ili tvrde da oni ne mogu gledat plodne i neplodne dane jer su one uvijek plodne 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    04. Kolovoz 2020. 11:27

Evo i ja se vracammmm :) 7.8 me stavite na popis za dobit. Muz mi dolazi za desetak dana doma sa broda tako da vec sljedeci ciklus je moguca trudnoca jeee. Neznam dali ste cule za Ramizu Orman, narucila sam njene biljcice, citala sam da je pomogla puno zena pa sam i ja sad na tome. Pit cu prvu turu pa cemo vidjeti ako ce pomoc. Za one koje me neznaju tu sa foruma, imala sam dvije biokemijske. Prije mj dana sam isla na folikulometriju cisto da vidim dali mi je uredna ovulacija i sve je uredu, folikul mi je bio dosta velik, i jos dva mala. Drzim vam 🤞 zenice i da cim prije ugledate svoj plus 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 11:31

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Silver - 4.8.2020 - danas ♥️
    Mallla - 4.8.2020 - danas ♥️
    Malala - 6.8.2020 - 2 dana❤️
    chiAn - 6.8.2020 - 2 dana♥️
    Curly29 - 7.8.2020 - 3 dana♥️
    Kiky🥰 - 7.8.2020 - 3 dana ❤️
    Negro22 - 8.8.2020 - 4ndana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 6 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 7 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 8 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 9 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 14 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 15 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 19 dan♥️
    3sreca - 24.08.2020 - 20 dana❤️
    Anitram - ???♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 11:32

Kiky 🥰

Evo i ja se vracammmm :) 7.8 me stavite na popis za dobit. Muz mi dolazi za desetak dana doma sa broda tako da vec sljedeci ciklus je moguca trudnoca jeee. Neznam dali ste cule za Ramizu Orman, narucila sam njene biljcice, citala sam da je pomogla puno zena pa sam i ja sad na tome. Pit cu prvu turu pa cemo vidjeti ako ce pomoc. Za one koje me neznaju tu sa foruma, imala sam dvije biokemijske. Prije mj dana sam isla na folikulometriju cisto da vidim dali mi je uredna ovulacija i sve je uredu, folikul mi je bio dosta velik, i jos dva mala. Drzim vam 🤞 zenice i da cim prije ugledate svoj plus 🥰

Dobrodosla natrag 🤗 nek se primi iz prve 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2020. 11:33

Sara🌻

ispravan link

Bas lipo tamni 😍
    S obzirom da implantacija može biti 6-12dpo ne vidim problem 🤞

Sara 🌸
    04. Kolovoz 2020. 11:33

Kiky 🥰

Jel ti znas da si ti meni vec tri dana u glavi (ko da se znamo osobno😂), al bas san bila zivcana zbog tvojih biokemijskih kad su se događale, i onda bas san tila napisat da nan se kiky vraca uskoro 😂 kad ono... Ajme drzim ti fige da se odma uvati. 

Mallla, utjesila si me.

Al.da,.ja npr sa svojim rodicama.ne mogu pricat o ovome, kad bi znale kako sam.pratila,.mirila, i ostalo, rekle bi da san luda. jer samo se triba opustit. 🥴😂 kaze meni rodica da triba bocu vina i normabel da se opustis. Al nije mi jasno, u koje tocno dane. najbolje od O.do datuma neocekivane da nismo ni na nebu ni na zemlji. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    04. Kolovoz 2020. 11:37

hej Kiki dobrodošla nazad, nadam se da nećeš dugo ostati ovdje!! Sretno sa novim ciklusom, friško muž falio ti je, ima da upali 
    Sara uvijek pametujemo kad se o drugima radi a kad se o nama radi onda nema veze test tamni svaka 4 sata jel bajo? hahaha trgam se, samo polako, ako možeš ne testiraj i sačuvaj sebe i novo biće tog stresa i piški ujutro, bit će jasno kao dan.
    Ja nisam još dobila, kod mene je 18:30 i sigurna sam da neću dobiti danas jer nemam apsolutno nikakve grčeve ni ništa, vjerojatno bude sutra onda (nisam trudna sigurno). 
    Mallla držim ti fige da ne procuriš, jesi testirala ili se još držiš?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.