Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Srpanj 2020. 15:06

silver

Kona13

Corpus luteum dip se dogada izmedu 2-5 dpo a implantacijski dip 6-12 dpo.
    Prvi se dogada bez obzira na trudnocu.

Eto, onaj dan kada sam pitala napravila sam I svoj research

To sam i ja rekla samo isto tako postoje info da je corpus luteum dip samo mit…eh tko će ga znati. Imam ga ja uvijek ali ne ovako baš ispod crte i to dva dana, baš mi je ružan graf mrzim ga

Mrzis ga 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    30. Srpanj 2020. 15:08

Bajo iz tvog prsta u Božja djela ❤️
    A jesi ga Sari uvalila... Mora bit T nakon ovoga 😂

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    30. Srpanj 2020. 15:12

Mallla

Bajo iz tvog prsta u Božja djela ❤️
    A jesi ga Sari uvalila… Mora bit T nakon ovoga 😂

I ja kažem🙈😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    30. Srpanj 2020. 15:39

Sara🌻

Mattan, testic na sunce…
    ja bi ti kupila neki sa rozom rozom crtom, oni sa plavom znaju davat sjene i izlije se boja.

Sutra ujutro, e sad nemam pojma koji je taj boje već sam kupila 🤔 a imam i kineza 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

30. Srpanj 2020. 15:43

Mattan28

Sara🌻

Mattan, testic na sunce…
    ja bi ti kupila neki sa rozom rozom crtom, oni sa plavom znaju davat sjene i izlije se boja.

Sutra ujutro, e sad nemam pojma koji je taj boje već sam kupila 🤔 a imam i kineza

🤞🤞🤞

3sreca
    30. Srpanj 2020. 15:50

Pozdrav dame. Nova sam iako sam dobar dio prvog i drugog dijela procitala pa se nadam da je OK da ovako "jump in" na trecoj "stranici".
    Trenutno sam na 6DC i i planiram od 12og dana krenuti sa trakicama. 
    Eto, ako imate bilo kakvih savjeta, molim da mi javite jer ce ovo biti prvi put da ih koristim. 
    Puno srece svima u ovom mjesecu. 

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Matkiša 😎
    30. Srpanj 2020. 15:59

3sreca

Pozdrav dame. Nova sam iako sam dobar dio prvog i drugog dijela procitala pa se nadam da je OK da ovako "jump in" na trecoj "stranici".
    Eto, ako imate bilo kakvih savjeta, molim da mi javite jer ce ovo biti prvi put da ih koristim.

Pozdrav! Ako ti je prvi put možda bolje da kreneš testirati ranije, čisto da vidi kako ti se ciklus ponaša... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    30. Srpanj 2020. 16:07

3sreca

Pozz 3sreca, nadam se da ovo znaci da imas vec dvoje djecice a ne da su bile dvije neuspjele trudnoce 😔 Reci nam prvo koliko ti traje ciklus, možeš nam dat i datum (ne)očekivane da te stavimo na popis i brojimo sa tobom. 😉 
    Moj prvi savjet ti je da se opskrbiš jeftinim trakicama sa ebaya ili Aliexpressa, jer je veoma skup sport ako kupuješ Clearblue ili bilo koju vrstu dostupnu u Mullera, dm, bipe itd. 
    dalje, znas li otprilike kad ti je O? Ako počinješ od 12 DC pretpostavljam da ti je 17. ili 18. dan? Preporučam ti svaki dan radit  po jednu u približno isto vrijeme sa zadržanom mokraćom najmanje 3 sata i sa tim da nista ne pijes, bar ne u velikim kolicinama. 
    Znaš kad se pik (pravilno: peak) događa? Kad je testna crtica na trakici iste ili tamnije boje od kontrolne crtice. Nakon toga O nastupa u pravilu u sljedećih 12-36h, kod nekih zena u sljedecih 48. Odnose ti je po "skolski" pozeljno imati svako dva dana do dana pika, na dan pika, na dan O (ako cemo racunat ra je O iduci dan) i na dan iza O. Preporučam ti aplikaciju za Premom, u nju možes slikat svoje trakice i tako imati evidenciju i pratiti kako crtice tamne. (ako kupujes kineske, unosis ih u Others rubriku)
    Uz trakice možeš i pratit svoju sluz koja je u vrime O rastezljiva ,prozirna i sjajna poput bjelanjka. 
    Isto tako, nemoj bit ko mi, i bit opsjednuta time. Bar sam ja bila proslih mjeseci. Sad manje. 
    Više sek** manje stresa😉 
    Sretno i tu smo za te! 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    30. Srpanj 2020. 16:10

Još da nadodam: LH pik ne znaci da si ovulirala. To mozes znati iskljucivo mjerenjem bazalne temperature ili odlaženjem kod gina ga folikulometriju. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    30. Srpanj 2020. 18:02

bajo

Evo malo prašine od mene
    TOP 3Silver -da ja napoko mogu davat tebi podrsku😘
    Mallla - da i digitalac obicni pokaze t 😘
    chiAn - za nju bas imam filing 🤞

Sara 🌻(rezerva s klupe) ako bude➕kod tebe preuzimas odbrojavanje na misec dana😂😂😂

A daaaj...a ja taman čitam post od Mallla-e di ti je rekla da izaberes tete...i odmah mi dođe misao sad ću napisati Baji da pazi koga bira 😁😁 i onda vidim ovaj tvoj post...haha...
    Bajo, iz tvojih usta u Božje uši!! 🙏🏻🙏🏻
    Pokrili smo, Bajo, nekoliko dana po 2x...imas razlog za vjerovati u mene 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.