Ja ne znam jel samo kod mene, al npr, meni se oralna temp i ona koji mjerim ispod pazuha razlikuju u pola stupnja. 🤷🏻♀️
Nisam kod bazalne to nikad isprobavala ali par puta tokom dana bi mjerila oralno i ispod pazuha, i uvik je oralno bila veca.
Nije samo kod tebe, zato se bazalna temperatura ne može pouzdano mjeriti ispod pazuha. Ali dobra si, samo pola stupnja, inače su razlike i veće.
Ma i mislila sam da je tako nešto, al valja provjerit provjerit. 😉 Btw, tempica mi jos malo narasla. Nadan se da ce cstat tako. a ja tebi kazem, ono jucer ti je bija impl. dip 😉😉😉
A ono na 3 i 4 dpo je bio neki drugi dip, cijela lutealna dipovi sa razlogom jel ma pih ne osjećam baš ništa, naprotiv puna sam energije, baš se osjećam dobro...što znači da ništa od drugog stanovnika unutar mene...
Neka tvoja ostane gore držim fige...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver, ne idu simptomi odma sa implatacijom. Ne cudi me uopce sta si puna energije, kad si i dosad takva bila. Ako i budes osjecala umor, to ce bit tek tamo od 5-6 tt. Razumin da zbog temp mislis da najvjerojatnije nisi, al po nicem drugom se nemoj vodit, jer stvarno nema pravila. A i gledala sam chartove drugih zena, i kod nekih je bilo padova i rasta, i opet trudne. Nema nikad 100%tnih pravila, zato glavu gore. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver, ne idu simptomi odma sa implatacijom. Ne cudi me uopce sta si puna energije, kad si i dosad takva bila. Ako i budes osjecala umor, to ce bit tek tamo od 5-6 tt. Razumin da zbog temp mislis da najvjerojatnije nisi, al po nicem drugom se nemoj vodit, jer stvarno nema pravila. A i gledala sam chartove drugih zena, i kod nekih je bilo padova i rasta, i opet trudne. Nema nikad 100%tnih pravila, zato glavu gore. 😉
ma u pravu si...ali..ali....
hahah! Hvala
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Da ovo potpisujem!
A htjedoh reć da kod mene pod pazuhom i vaginalno kod mene razlila pola stupnja ali ritam rasta i pada isti. Tako da mi je svejedno Naravno za potvrdit O, ništa pametnije!
url=https://lilypie.com]
Da ovo potpisujem!
A htjedoh reć da kod mene pod pazuhom i vaginalno kod mene razlila pola stupnja ali ritam rasta i pada isti. Tako da mi je svejedno Naravno za potvrdit O, ništa pametnije!
Ma ja sam samo tila potvrdit dal da sa mnon sve u redu 😂😂😂 da nisam neka endemska vrsta.
Al da, uvik je tu neki "pattern", tako da moze se i tako mjerit bez da se mislis.
Kamo sriće da budu plusići da ne razbijamo glavu više.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da ovo potpisujem!
Ma ja sam samo tila potvrdit dal da sa mnon sve u redu 😂😂😂 da nisam neka endemska vrsta.
Al da, uvik je tu neki "pattern", tako da moze se i tako mjerit bez da se mislis.
Kamo sriće da budu plusići da ne razbijamo glavu više.
*dal' je sa mnom
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E baš, neka svi ne moramo više mjeriti, to je najbitnije!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kad budemo imale plusiće vidit ćete nas tek onda s pitanjima, strahovima, idejama i teorijama 😁😂
Tek tada počinjemo bit lude 😁
url=https://lilypie.com]
Ja mislim da to sa temp ovisi od osobe do osobe
Meni ne utjece ni dizanje nocu ni kasnjenje tipa 1h, bas sam to popratila
Isto tako razlika prije i nakon o mi je ocita tako da mi decimale nista ne znace
Nažalost nije tako, znanost je znanost. Temp može ovisiti o puno toga kakav ti je metabolizam, ali pravilo da će biti drugačija ako se dižeš tijekom noći je čista biologija i nepobitna činjenica. Promjene su subtilne i tebi ne izgledaju kao ništa ali razlika između 36.00 i 36.09 je u smislu bazalne velika. Ako ju nemaš namjeru koristiti za ništa osim detektiranja O to je ok ali isto tako se možeš zeznuti zbog toga. Nebitno…ne bu promjenilo šanse na kraju krajeva haha…
Ma dobro stoji
Al s obzirom da bez problema detektiram o a i sasvim fino trudnocu u prosloj t, meni je to ok
Koliko ja znam od temp u guzi se oduzimam 0.5 a od oralne 0.3
Sto bi znacilo da se tjelesna temp mjeri po onoj ispis pazuha
Bazalna je Ocito neka druga prica
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ispod pazuha *
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji