Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    31. Srpanj 2020. 08:15

Mattan28 ja na prvoj vidim na oba dva testa bez ikakvog naprezanja, jasne crte. Al ne kužim gdje je nestala kasnije? Mislim da ima nade....
    Danchy natankaj ti njega aspirinom i vitaminčićima bit će on ko nov 😂

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 08:22

danchy1990

https://ibb.co/dPXYDk9
    Izgleda kao da tamni,danas 15DC.
    Nadam se da ćemo uspjeti pokriti,muž je smrtno bolestan,jedva na posao otišao. Prehladio se,jedva daje znakove života 🙈. Baš kad mi treba super odmoran i pun energije,ovako se okrene. Morat ću mu prirediti duplu dozu aspirina da se oporavi do večeras 🤣

Hahaha
    Trk u ljekarnu po sve sto bi mu moglo pomoc 😂
    Ako je moj mogao prije koji tjedna sa temp 39 moze i tvoj 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Srpanj 2020. 08:23

Mattan28

Simptomi opće loše stanje i probadanje unutra, i malo me svrbe grudi… ali može biti i pred M
    Na prvom se još bolje vidi nego uživo ali mi se nije dalo namještati (ali njemu ne vjerujem)
    ali gdje mi je nestala sjena sa drugog testa? Ima li netko s tim iskustva?

Ionako se test ocitava u odredenom vremenskom periodu, posli ne vrijedi 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    31. Srpanj 2020. 08:32

Sanjarka88 🦋

Mattan28

Simptomi opće loše stanje i probadanje unutra, i malo me svrbe grudi… ali može biti i pred M
    Na prvom se još bolje vidi nego uživo ali mi se nije dalo namještati (ali njemu ne vjerujem)
    ali gdje mi je nestala sjena sa drugog testa? Ima li netko s tim iskustva?

Ionako se test ocitava u odredenom vremenskom periodu, posli ne vrijedi 🤞🤞🤞

Haha ma baš!
    @danchy1990  to ti tako ide 😂 Kad treba ne može! Držim fige da uspijete obaviti 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

danchy1990
    31. Srpanj 2020. 08:34

Sanjarka88 🦋

danchy1990

https://ibb.co/dPXYDk9
    Izgleda kao da tamni,danas 15DC.
    Nadam se da ćemo uspjeti pokriti,muž je smrtno bolestan,jedva na posao otišao. Prehladio se,jedva daje znakove života 🙈. Baš kad mi treba super odmoran i pun energije,ovako se okrene. Morat ću mu prirediti duplu dozu aspirina da se oporavi do večeras 🤣

Hahaha
    Trk u ljekarnu po sve sto bi mu moglo pomoc 😂
    Ako je moj mogao prije koji tjedna sa temp 39 moze i tvoj 😂

Sreća pa nema temperaturu, mislim da bi poludila s njim 🤦‍♀️.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    31. Srpanj 2020. 08:35

Sanjarka88 🦋

Silver drzi li se temp? 🤞 Ne znam zasto, al imam bas dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec 🤩
    U mene mirno
    10dc nema jos naznaka o. Vjerovatno i ovo bude ciklus od 30+ dana, al koji dan gore dole, who cares 💪

Kako je to lijepo, baš ti hvala ali sumnjam, evo kako stojim za sada da sve izbrbljam. 
    Graf:
    https://ibb.co/MkJ2gGv
    Trigger sam dobila prije 10 dana tako da sam ja danas: 10dpt/9dpo
    Dobila sam 5000IU što okvirno znači da bi trebalo 10 dana da hCG napusti sistem (ovisi od osobe i metabolizma ali okvirno), prošli mjesec sam krenula testirati od 9dpt tako da uhvatim zadnju pozitivnu crticu pa onda negativan test pa onda ako nešto i bude da budem sigurna da je stvarno. Prošli mjesec su bili pozitivni sve do 11dpt. Ovaj mjesec treniram i trčim kao i prije pa mislim da je optok krvi malo brži, evo test od jučer (9dpt/8dpo, gornji) i od danas (10dpt/9dpo, donji), normalna slika i invert:
    https://ibb.co/c189zw0
    https://ibb.co/dG4DNdp
    Jučer još uvijek blaga crtica, danas već naprezanje da ju vidim, mislim da će do sutra biti potpuno negativno pa onda ako opet počne rasti...(sumnjam ali nade još ima)...
    Eto to je moj report! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    31. Srpanj 2020. 08:36

Mattan i ja vidim bez naprezanja, ali ne vidim nakon što je prošlo 12min. Ponovi sutra ili još bolje prekosutra!! Držim fige!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

3sreca
    31. Srpanj 2020. 08:45

Sara🌻

3sreca, držim ti fige da se brzo zatrudniš. Ako smin znat nakon koliko si zatrudnila sa drugom bebicom? Jesi dugo čekala od spontanog?
    I da, i ja bi ti preporučila da počnes eto od 10 DC čisto da vidis kako ti trakice pokazuju kad nisu plodni dani, posebice ako ih prvi put koristiš. Jer neke znaju pokazat crtu, mozda malo jacu, a znas da nisu plodni dani, pa da te ne zbuni da mislis da O dolazi za dva dana, a nije.
    Svakako tu smo, ako imas kakvih pitanja 😉

Hvala puno na lijepim zeljama ❤️
    Nakon spontanog sam zatrudnila nakon 8 mjeseci. Svih 8 mjeseci sam aktivno pokusavala ostati trudna. Folikulometrije svaki mjesec. Ciljani odnosi...
    Do spontanog smo pokusavali 3 godine. Svi nalazi su bili super ali do trudnoce nije dolazilo. Tako to valjda nekad bude...
    Zato sada odmah zelim da krenem, ako mi ponovno bude trebalo 3 godine, ds razlika bude idealna 🙈

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

silver
    31. Srpanj 2020. 08:53

Što se tiče trčanja i teretane...nije baš preporučljivo intenzivno tijekom implantacije tj lutealne faze, tako da smanjila sam kilometražu i teret ovaj mjesec, nisam baš stigla previše trenirati ni zbog posla, nisam imala vremena, ali mislim da bi trebala tijekom 2 tjedna čekanja općenito smanjiti, prije O sam normalno kao i uvijek. Ali nekako si mislim da ne šokiram ja tijelo uopće jer živim tako već 4-5 godina, nije nešto novo za moj organizam.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Mallla
    31. Srpanj 2020. 09:08

Silver mislim da nemaš razloga za brigu oko vježbanja jer to je tvoj stil života i tako ti tijelo funkcionira. Čak kroz trudnoću možeš nastavit vježbat manjim tempom jer tvom tijelu je to normalno stanje. Loše bi bilo kad bi netko tko ne vježba uopće počeo vježbati i trenirati ili kada bi ti značajno pojačala intenzitet treninga. Tako da opušteno! Ovo je onaj dio što sam doznala tijekom ovih godina pokušavanja. Što se grafa tiče zanimljiv je ako ništa, sav je neki brdovit i inače kao takav ne uljeva neku nadu ali opet kroz godine gledanja grafova ništa nije isključeno i bodrimo te dalje da ovo bude uspješan ciklus. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.