Silver mislim da nemaš razloga za brigu oko vježbanja jer to je tvoj stil života i tako ti tijelo funkcionira. Čak kroz trudnoću možeš nastavit vježbat manjim tempom jer tvom tijelu je to normalno stanje. Loše bi bilo kad bi netko tko ne vježba uopće počeo vježbati i trenirati ili kada bi ti značajno pojačala intenzitet treninga. Tako da opušteno! Ovo je onaj dio što sam doznala tijekom ovih godina pokušavanja. Što se grafa tiče zanimljiv je ako ništa, sav je neki brdovit i inače kao takav ne uljeva neku nadu ali opet kroz godine gledanja grafova ništa nije isključeno i bodrimo te dalje da ovo bude uspješan ciklus.
Slažem se, to je istina, kažem nisam šokirala tijelo, živim tako već duže, pa možda je to ok. Ne mogu zamisliti da nakon posla ne odem na trčanje jer to mi je opuštanje i reset uma kompletni!
Hvala, kako ti? Eto ga već petak pa uskoro ćeš saznati, vjerujem da je ovo tvoj ciklus!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Danchy, znaš da san jucer tila pitat da di si više. Nakljukan muža, uostalom, daj mu da uziva u pogledu a ti obavi svoje😉😂
Silver, isprva nisan čitala onaj tvoj roman samo san nasla linkove i bas se poveselila, i onda pročitala roman, i onda 🥴
Mattan, ja isto kao nesto vidim, al nisu osuseni do kraja. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni se tempica opet digla, al vidim pattern sa chartom od proslog ciklusa pa san se cila iznervirala. 🥴😠
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
3sreca, držim ti fige da se brzo zatrudniš. Ako smin znat nakon koliko si zatrudnila sa drugom bebicom? Jesi dugo čekala od spontanog?
I da, i ja bi ti preporučila da počnes eto od 10 DC čisto da vidis kako ti trakice pokazuju kad nisu plodni dani, posebice ako ih prvi put koristiš. Jer neke znaju pokazat crtu, mozda malo jacu, a znas da nisu plodni dani, pa da te ne zbuni da mislis da O dolazi za dva dana, a nije.
Svakako tu smo, ako imas kakvih pitanja 😉
Hvala puno na lijepim zeljama ❤️
Nakon spontanog sam zatrudnila nakon 8 mjeseci. Svih 8 mjeseci sam aktivno pokusavala ostati trudna. Folikulometrije svaki mjesec. Ciljani odnosi…
Do spontanog smo pokusavali 3 godine. Svi nalazi su bili super ali do trudnoce nije dolazilo. Tako to valjda nekad bude…
Zato sada odmah zelim da krenem, ako mi ponovno bude trebalo 3 godine, ds razlika bude idealna 🙈
Moja prijateljica nije mogla 3 godine, a 21 je imala kad je krenila. I bori se bori, ostade prirodno trudna. Evo sad nakon 5 godina od prvog i sa trecim. Znas kako mi je to slikovito docarala: to ti je sad ko da si špinu otvorija, mogu kad ocu😂 Drzin ti fige da i tebi tako bude. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver ma samo ti trenkaj, tebi skodit nece ako si navikla, tako sam i ja 4 godina teretana, dosta jaki treninzi, korona me bas zeznula i nisam nista radila 3 mjeseca i osjecala sam se koma koma, sad sam ponovno pocela i ne namjeravam prestat, naravno smanjit cu ipak malo intenzitet ali bez treniranja se ne osjecam uopce dobro.
Ne znam jel zabrijavam, ali desni jajnik svaki dan povremeno osjetim s nekakvim strecanjima, mozda se konacno nesto unutra aktiviralo 🤞🏻 bar da se s mjesta pomaknem
Kužim te skroz, ja se bez toga osjećam kao mrtvo drvo, plus puno više me stvari diraju, stresiraju, čim je svoje trčanje i trening obavim kao da mi je netko izvukao sve iz glave i stavio me na početak Da ne govorim koliko više energije imam, baš sam za vrijeme korone skužila, kad ne treniraš umaraš se 10 puta brže.
Držim ti fige da su se folikuli probudili.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Danchy, znaš da san jucer tila pitat da di si više. Nakljukan muža, uostalom, daj mu da uziva u pogledu a ti obavi svoje😉😂
Silver, isprva nisan čitala onaj tvoj roman samo san nasla linkove i bas se poveselila, i onda pročitala roman, i onda 🥴
Meni se tempica opet digla, al vidim pattern sa chartom od proslog ciklusa pa san se cila iznervirala. 🥴😠
hahahah pa zato nisam prošli mjesec ni stavljala testove ovdje jer treba teksta da objasnim sve, neću vas više time davit, istina, budem javila kad bude nešto, do tada nema potrebe vjerojatno haha...
Kao što je Malllla rekla ne zamaraj se sad pojedinačnim temperaturama, ovulirala jesi i sad šta bude bit će, dobar ti je graf skroz.
Ja recimo nemam apsolutno nikakav PMS, cice me ne bole uopće, ali uopće, nula, dešava mi se to ali ne baš često...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
hahahah pa zato nisam prošli mjesec ni stavljala testove ovdje jer treba teksta da objasnim sve, neću vas više time davit, istina, budem javila kad bude nešto, do tada nema potrebe vjerojatno haha…
Kao što je Malllla rekla ne zamaraj se sad pojedinačnim temperaturama, ovulirala jesi i sad šta bude bit će, dobar ti je graf skroz.
Ja recimo nemam apsolutno nikakav PMS, cice me ne bole uopće, ali uopće, nula, dešava mi se to ali ne baš često…
Ma nemoj se uvridit sad, zajebavala san se..Pisi naravno 😂 Ako ista,mozemo naucit kako to ide 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/cyq2ymG
Jutro oo, evo ih..
Kinez One step i First Sign iz dm-a, 12 dpo..
Imal'l iđe išta?!?
I ja na ove dvije vidim bez problema! 🙏🏻🙏🏻
Ne znam jesi to samo za slikanje stavila na ubrus ili su se sušile na njemu...znaš da se ne stavljaju trakice na upijajući papir...🙈
Koji si dpo?
url=https://lilypie.com]
Silver mislim da nemaš razloga za brigu oko vježbanja jer to je tvoj stil života i tako ti tijelo funkcionira. Čak kroz trudnoću možeš nastavit vježbat manjim tempom jer tvom tijelu je to normalno stanje. Loše bi bilo kad bi netko tko ne vježba uopće počeo vježbati i trenirati ili kada bi ti značajno pojačala intenzitet treninga. Tako da opušteno! Ovo je onaj dio što sam doznala tijekom ovih godina pokušavanja. Što se grafa tiče zanimljiv je ako ništa, sav je neki brdovit i inače kao takav ne uljeva neku nadu ali opet kroz godine gledanja grafova ništa nije isključeno i bodrimo te dalje da ovo bude uspješan ciklus.
Slažem se, to je istina, kažem nisam šokirala tijelo, živim tako već duže, pa možda je to ok. Ne mogu zamisliti da nakon posla ne odem na trčanje jer to mi je opuštanje i reset uma kompletni!
Hvala, kako ti? Eto ga već petak pa uskoro ćeš saznati, vjerujem da je ovo tvoj ciklus!!
Trudim se ne zamarat s čekanjem al podsvijest radi svoje. Ipak, ljeto je pa sam na plaži/u moru veći dio dana, to me opušta o odmakne od stačnog surfanja i snimanja signala.
Grudi su mi napuhane kao i pred gotovo svaku M. Imam bockanja jajnika al možda griješim da je jajnik može bit probava... Tako da nemam nekih specifičnih simptoma. Svaki dan me dio dana boli donji dio leđa al to mi isto može bit posljedica mora i promjene kreveta pa ne pridajem neku važnost.
Jako budem u napasti za radit test pa napravim sve da ideju izbacim iz glave još dva eventualno 3 dana i menga je tu, ako ne bude onda se mogu ponadat i testirat.
Silver, nesto si spominjala bolne grudi - manjak progesterona? Ili sam pogriješila?
Inace imam male grudi, tako da kad nabubre poslije O bas je primjetna razlika...
I od sinoc me bole, ali na dodir...a progesteron mi je 46...sto sam smatrala nekom sredinom i da je u redu...
Sara tvoj graf je odličan... Neka se zadrži gore u visinama. Ok, vidiš pattern za sad, može se on izmjenit.... Držim fige!
Lucky navijamo za to štreckanje i bockanje jajnika, nekada je to jako dobar znak!
Sortiraj odgovore
Najstariji