Baajoooo ma ti si kraljica kakve nema nigdje vise 😂😂😂😂😂💕
Uglavnom ovako, ja sam ful zbunjena sad, na danasnjem pregledu dr vidi folikule do 6mm velicine, pise da je jajnik multifolikularan. Ja nis vise ne kuzim. Jel moguce da sam skroz ciklus preskocila i usla u novi sad, ili je trebalo toliko dugo da se stvore folikuli? Uglavnom endometrij je trenutno kao da sam na pocetku ciklusa. Rekao je nikakve tablete, cekat dok M dode. Silver ti sigurno imas objasnjenje koje cu shvatit 😂🙈🙏🏼
Da li ti se to prije događalo da imas produžene cikluse ovoliko? Moji su ciklusi oduvijek 31-34 dana. Ovaj sam mjesec bila na folikulometriji i mogu ti samo reci svoje iskustvo sto se tice folikula. Moj gin. Je vise nego odlican i sam sve pojasni bez da ga ista pitam. Toliko je detaljan da mi na UZV sve pokaze i objasni. Ovako je on meni objasnio: do 10 dc jajnici su multifolikularni, nakon 10 dc se pocinju izdvajati dominantni fol. Iz kojeg bi trebala se dogoditi O i tad oni pocnu rasti 2-3 mm svaki dan iako to nije pravilo jer smo sve drukčije . Ja sam na 9 dc imala 1 fol. na desnom jajniku koji je poceo biti dominantan 13mm,a lijevi jajnik je ostao multifolikularni sve do kraja. Na 16 DC taj fol. je narastao na 20 mm dok su na lijevom svi ostali maleni kao i tvoji. O je trebala biti na 18-19.sa trakicama cam pik uhvatila na 19 i 20 dc.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Eri čestitam! Neka bude uredna trudnoća 😊
Sara mjerim digitalnim toplomjerom. Nekih godinu dana sam mjerila striktno bazalnim pa sam počela eksperimentirati. Ne mjerim po svim pravilima pa ne mogu gledat graf skroz na skroz pouzdano. On mi služi za potvrdit ovulaciju i to uspjevam već cca. 2 godine. I do sad mi se pokazalo da mi je važno mjeriti čim otvorim oči, približno u isto vrijeme, onim toplomjerom kojim sam počela taj ciklus (za slučaj da dohvatim neki drugi) i na isti način. Mjerim pod rukom što je teoretski nepouzdano i najlošiji način ali sam na njega navikla i prepoznam poraste i padove bez problema. Oralno ne mogu jer spavam zinuta, vaginalno mi je tramak deluxe! R da s tim da 1 do 2 puta godišnje imam anovulatorni ciklus što na grafu isto bude jasno!
Ma pitam, jer sam naravno uspoređivala sa mojom, i onda vidim, sve u liniji stoje, pa gledam brojeve, sve je na nula. 36.70, 36.60, itd. Zato nema cik cakova, bar malih.
kako god, nek bude T 💪🏻
Da da obični digitalac, jedna decimala.
Ahaaaaa a zato imaš tako "stabilne" temp, mjeriš pod rukom plus samo jedna decimala plus vidim ne mjeriš uvijek u isto vrijeme, tako da odstupanje može biti dosta veliko zapravo...shvaćam. Kako god da je, neka bude pozitivno na kraju! Moja je opet gore danas, baš mi je ovaj ciklus temp luda neka skroz...ali ja sam ultra precizna, uvijek u isto vrijeme, nikad nisam fulala, baš nikad, i bazalni termometar sa dvije decimale...
Negdje sam čitala, da ranije od uobičajenog ili kasnije od uobičajenog mjerenja treba prilagoditi ovako: + 0.1 stupnja za svaki sat kašnjenja i obrnuto, - 0.1 za svaki sat ranije.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja mislim da to sa temp ovisi od osobe do osobe
Meni ne utjece ni dizanje nocu ni kasnjenje tipa 1h, bas sam to popratila
Isto tako razlika prije i nakon o mi je ocita tako da mi decimale nista ne znace
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja mislim da to sa temp ovisi od osobe do osobe
Meni ne utjece ni dizanje nocu ni kasnjenje tipa 1h, bas sam to popratila
Isto tako razlika prije i nakon o mi je ocita tako da mi decimale nista ne znace
Nažalost nije tako, znanost je znanost. Temp može ovisiti o puno toga kakav ti je metabolizam, ali pravilo da će biti drugačija ako se dižeš tijekom noći je čista biologija i nepobitna činjenica. Promjene su subtilne i tebi ne izgledaju kao ništa ali razlika između 36.00 i 36.09 je u smislu bazalne velika. Ako ju nemaš namjeru koristiti za ništa osim detektiranja O to je ok ali isto tako se možeš zeznuti zbog toga. Nebitno...ne bu promjenilo šanse na kraju krajeva haha...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Eri, to je to! Čestitam! Želim ti mirnu i dosadnu trudnoću! 🙏🏻
Ja sam jutros nosila urin na analizu i kažu da je u redu…nema bakterija…onda sam odmah išla kod ginekologa i rekao je da moguće da su se napravile gljivice od tog antibiotika od proslog tjedna i da mažem sa canestenom…ako se ne smiri da dođem ponovo…
Ajde dobro je, ali to ti je sve od kamenaca koji zeznu cijeli urogenitalni trakt sigurno. Da sam na tvom mjestu (naravno nisam i ne moraš me uopće doživit haha) ne bi se keksala dok mi to sve ne prođe, ali ono kompletno da je daleko iza mene. Jer ćeš neprestano vući istu stvar tako, opusti se, odmori, i izliječi infekcije prvo.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sara penje se tvoj, polako i sigurno, pogle moj molim te, kakav kreten....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja ne znam jel samo kod mene, al npr, meni se oralna temp i ona koji mjerim ispod pazuha razlikuju u pola stupnja. 🤷🏻♀️
Nisam kod bazalne to nikad isprobavala ali par puta tokom dana bi mjerila oralno i ispod pazuha, i uvik je oralno bila veca.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja ne znam jel samo kod mene, al npr, meni se oralna temp i ona koji mjerim ispod pazuha razlikuju u pola stupnja. 🤷🏻♀️
Nisam kod bazalne to nikad isprobavala ali par puta tokom dana bi mjerila oralno i ispod pazuha, i uvik je oralno bila veca.
Nije samo kod tebe, zato se bazalna temperatura ne može pouzdano mjeriti ispod pazuha. Ali dobra si, samo pola stupnja, inače su razlike i veće.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nije samo kod tebe, zato se bazalna temperatura ne može pouzdano mjeriti ispod pazuha. Ali dobra si, samo pola stupnja, inače su razlike i veće.
Ma i mislila sam da je tako nešto, al valja provjerit provjerit. 😉 Btw, tempica mi jos malo narasla. Nadan se da ce cstat tako. a ja tebi kazem, ono jucer ti je bija impl. dip 😉😉😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji