Evo malo prašine od mene
TOP 3Silver -da ja napoko mogu davat tebi podrsku😘
Mallla - da i digitalac obicni pokaze t 😘
chiAn - za nju bas imam filing 🤞
Sara 🌻(rezerva s klupe) ako bude➕kod tebe preuzimas odbrojavanje na misec dana😂😂😂
A daaaj…a ja taman čitam post od Mallla-e di ti je rekla da izaberes tete…i odmah mi dođe misao sad ću napisati Baji da pazi koga bira 😁😁 i onda vidim ovaj tvoj post…haha…
Bajo, iz tvojih usta u Božje uši!! 🙏🏻🙏🏻
Pokrili smo, Bajo, nekoliko dana po 2x…imas razlog za vjerovati u mene 😂😂
Bitno da ste vi svoje odradili ,😘 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Pozdrav dame. Nova sam iako sam dobar dio prvog i drugog dijela procitala pa se nadam da je OK da ovako "jump in" na trecoj "stranici".
Trenutno sam na 6DC i i planiram od 12og dana krenuti sa trakicama.
Eto, ako imate bilo kakvih savjeta, molim da mi javite jer ce ovo biti prvi put da ih koristim.
Puno srece svima u ovom mjesecu.
Pozdrav! Ako ti je prvi put možda bolje da kreneš testirati ranije, čisto da vidi kako ti se ciklus ponaša…
Mozda od 10og dana?
Trenutno su mi ciklusi na 31-32 dana...
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Pozdrav dame. Nova sam iako sam dobar dio prvog i drugog dijela procitala pa se nadam da je OK da ovako "jump in" na trecoj "stranici".
Eto, ako imate bilo kakvih savjeta, molim da mi javite jer ce ovo biti prvi put da ih koristim.
Pozdrav! Ako ti je prvi put možda bolje da kreneš testirati ranije, čisto da vidi kako ti se ciklus ponaša…
Mozda od 10og dana?
Trenutno su mi ciklusi na 31-32 dana…
A ne znam, i moji su tako pa mi znao biti pik već 9 dan ciklusa..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mozda od 10og dana?
Trenutno su mi ciklusi na 31-32 dana…
A ne znam, i moji su tako pa mi znao biti pik već 9 dan ciklusa..
Ok. Prihvatam, krecem od 10og dana 😁
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Pozz 3sreca,nadam se da ovo znaci da imas vec dvoje djecice a ne da su bile dvije neuspjele trudnoce 😔 Reci nam prvo koliko ti traje ciklus, možeš nam dat i datum (ne)očekivane da te stavimo na popis i brojimo sa tobom. 😉
Moj prvi savjet ti je da se opskrbiš jeftinim trakicama sa ebaya ili Aliexpressa, jer je veoma skup sport ako kupuješ Clearblue ili bilo koju vrstu dostupnu u Mullera, dm, bipe itd.
dalje, znas li otprilike kad ti je O? Ako počinješ od 12 DC pretpostavljam da ti je 17. ili 18. dan? Preporučam ti svaki dan radit po jednu u približno isto vrijeme sa zadržanom mokraćom najmanje 3 sata i sa tim da nista ne pijes, bar ne u velikim kolicinama.
Znaš kad se pik (pravilno: peak) događa? Kad je testna crtica na trakici iste ili tamnije boje od kontrolne crtice. Nakon toga O nastupa u pravilu u sljedećih 12-36h, kod nekih zena u sljedecih 48. Odnose ti je po "skolski" pozeljno imati svako dva dana do dana pika, na dan pika, na dan O (ako cemo racunat ra je O iduci dan) i na dan iza O. Preporučam ti aplikaciju za Premom, u nju možes slikat svoje trakice i tako imati evidenciju i pratiti kako crtice tamne. (ako kupujes kineske, unosis ih u Others rubriku)
Uz trakice možeš i pratit svoju sluz koja je u vrime O rastezljiva ,prozirna i sjajna poput bjelanjka.
Isto tako, nemoj bit ko mi, i bit opsjednuta time. Bar sam ja bila proslih mjeseci. Sad manje.
Više sek** manje stresa😉
Sretno i tu smo za te! 🧡
Hvala puno na super savjetima. Opskrbila sam se sa brdo testova...krecem hrabro 💪
Ovo bi trebala biti treca trudnoca. Prva je zavrsila u 7TT a druga je 11mjesecna beba koja trenutno spava ❤️
Ciklusi su na 31 dan tako da bi neocekivana trebala stici 24.8. Ovulaciju ocekujem 17DC a i prema sluzi koju pratim to je tako. Barem posljednja 3 mjeseca jer mi se tak tada menga vratila nakon poroda.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
https://ibb.co/c1b98YN curke koje imate instagram bacite oko na ovaj profil, baš se priča o neplodnosti i problemima..
I sve koje neko vrijeme pokušavamo (a ima nas nažalost ovdje dosta) se možemo pronaći tu 🙄
@3sreca sretno ❣️
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/YXxMmNY ova je naša!!!
Pripremite se sutra da mi vidite sjenu 😂😂
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/YXxMmNY ova je naša!!!
Pripremite se sutra da mi vidite sjenu 😂😂
To je to.....dijagnoza potvrđena 😁
url=https://lilypie.com]
3sreca, držim ti fige da se brzo zatrudniš. Ako smin znat nakon koliko si zatrudnila sa drugom bebicom? Jesi dugo čekala od spontanog?
I da, i ja bi ti preporučila da počnes eto od 10 DC čisto da vidis kako ti trakice pokazuju kad nisu plodni dani, posebice ako ih prvi put koristiš. Jer neke znaju pokazat crtu, mozda malo jacu, a znas da nisu plodni dani, pa da te ne zbuni da mislis da O dolazi za dva dana, a nije.
Svakako tu smo, ako imas kakvih pitanja 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Corpus luteum dip se dogada izmedu 2-5 dpo a implantacijski dip 6-12 dpo.
Prvi se dogada bez obzira na trudnocu.
Eto, onaj dan kada sam pitala napravila sam I svoj research
To sam i ja rekla samo isto tako postoje info da je corpus luteum dip samo mit…eh tko će ga znati. Imam ga ja uvijek ali ne ovako baš ispod crte i to dva dana, baš mi je ružan graf mrzim ga
Nezz, ja ne čitam blog kad tražim već pubmed😬
Također, ne čitam blogove, koristim Pubmed i svoje obrazovanje.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji