Baajoooo ma ti si kraljica kakve nema nigdje vise 😂😂😂😂😂💕
Uglavnom ovako, ja sam ful zbunjena sad, na danasnjem pregledu dr vidi folikule do 6mm velicine, pise da je jajnik multifolikularan. Ja nis vise ne kuzim. Jel moguce da sam skroz ciklus preskocila i usla u novi sad, ili je trebalo toliko dugo da se stvore folikuli? Uglavnom endometrij je trenutno kao da sam na pocetku ciklusa. Rekao je nikakve tablete, cekat dok M dode. Silver ti sigurno imas objasnjenje koje cu shvatit 😂🙈🙏🏼
Lucky pisala sam kako imam neredovne cikluse, uglavnom kad se desi da mi kasni obicno se desava tako da mi ciklus skroz preskoci, M dodje za 2 mjeseca na datum kad sam ju trebala dobit prethodni mj. Gin mi je rekao da vjerovatno taj mjesec nije bilo ovulacije pa mi menstruacije, sta god to da znacilo.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Baajoooo ma ti si kraljica kakve nema nigdje vise 😂😂😂😂😂💕
Uglavnom ovako, ja sam ful zbunjena sad, na danasnjem pregledu dr vidi folikule do 6mm velicine, pise da je jajnik multifolikularan. Ja nis vise ne kuzim. Jel moguce da sam skroz ciklus preskocila i usla u novi sad, ili je trebalo toliko dugo da se stvore folikuli? Uglavnom endometrij je trenutno kao da sam na pocetku ciklusa. Rekao je nikakve tablete, cekat dok M dode. Silver ti sigurno imas objasnjenje koje cu shvatit 😂🙈🙏🏼
Lucky slažem se sa Sarom, pogotovo ako znaš da te lako zbune takvi, pripremiš se unaprijed jer ne znaš doktora i ne daš mu da te zbuni ili preskače tvoja pitanja, zapišeš si ako treba. Ali šta je tu je sad, ne znam šta bi ti rekla, "multifolikularan" može značiti i ciste, ali ok ajmo malo optimizma pa recimo da i jesu folikuli 6mm i recimo da se nadaš da ćeš ovulirati pa uzmemo činjenicu da folikuli rastu 2-3mm na dan, po tome mogli bi doseći veličinu ovulacije za 5-8 dana, dok iščekuješ M probaj koju trakicu za par dana, sada još ne jer su folikuli premali...Ako ćemo bez optimizma onda jednostavno čekaj M, možda se i to dogodi...sretno u svakom slučaju, baš te jako muče ti ciklusi, cijela vječnost...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro cure. Radila ja test upravo, trebam ne dobit za 3-5 dana, ne znam ni sama vise, imam cikluse 25-28 dana.
Da li moze ovaj bit lazno pozitivan?
https://ibb.co/ZLNRKws
Jutro cure. Radila ja test upravo, trebam ne dobit za 3-5 dana, ne znam ni sama vise, imam cikluse 25-28 dana.
Digitalni CB nikad nije lažno pozitivan,samo pozitivan ili negativan.Tvoj je pozitivan,čestitam 😍.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Čestitam Eri, nema lažnjaka sa digitalnim!! 💫
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvala vam ☺️
Rano je jos pa se necu previse veselit. Sad me ceka strka oko doktora posto pijem neke terapije jos od prosle trudnoce. Jel moguce da mi je vec sad muka do podne? Vec dva,tri dana i to mi je bilo malo sumnjivo, nije bilo PMSa nekog klasicnog kako zna bit kod mene. Al ako mi je vec sad muka, uh 😅
Joj, cestitam od ❤️ divno!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eri čestitam 🎉🎉🎉 taj test je sigurnjak 👍 Sretno!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji