Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 20:09

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Baajoooo ma ti si kraljica kakve nema nigdje vise 😂😂😂😂😂💕
    Uglavnom ovako, ja sam ful zbunjena sad, na danasnjem pregledu dr vidi folikule do 6mm velicine, pise da je jajnik multifolikularan. Ja nis vise ne kuzim. Jel moguce da sam skroz ciklus preskocila i usla u novi sad, ili je trebalo toliko dugo da se stvore folikuli? Uglavnom endometrij je trenutno kao da sam na pocetku ciklusa. Rekao je nikakve tablete, cekat dok M dode. Silver ti sigurno imas objasnjenje koje cu shvatit 😂🙈🙏🏼

Al zasto nisi pitala g gina da kako je to moguce i je li to ok, da li smijes nastaviti raditi na bebi, mislim vatat ovulaciju tih folikula? I kad mozes po tome ocekivat M, itd itd..
    Silver stvarno zna dosta, al.to su bas specificne situacije. Ako si vec platila privatnika onda ga upilaj pitanjima. 🤷🏻‍♀️ Sad ces samo razbijat glavu bezveze.

Nije on rekao da ne smijem, kaze da ja ustvari nemam problem osim sto su ciklusi ludi i da njih treba dovest u red, s obzirom da me ne vodi od pocetka pa sam uletila ko padobranac tesko mu je tocno rec ista makar sam objasnila stvar, ali cudan je nekakav, kad god bi ja nesto pokusala rec ili pitat on vec melje i melje da me na kraju samo nazivcirao i zbunio i nisam stigla ni pitat sto sam htjela 😓 kad god sam pokusala nesto objasnit on me poklopi s nekom svojom tvrdnjom i bas nije nekakav pristupacan, tako da uzalud mi trud 🤯

🥴🥴🥴🥴🥴 Šta je je, zajeb je nać dobrog liječnika. A nista, nadajmo se da neces.morst nista dovodit u red, da ce to folikulići narast i puknit i bit oplođeni. 🤞🏻
     Ja se ponavljam opet: priskočila bi vrkutu. Bar ovaj ciklus 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 20:10

Mattan28

Pazi ovo, mjerila na dva toplomjera prvo 35,1 i sad nakon doslovno 5 minuta 36,5.. 🤔

Zasto si mjerila temp?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    29. Srpanj 2020. 20:18

Sara🌻

Mattan28

Pazi ovo, mjerila na dva toplomjera prvo 35,1 i sad nakon doslovno 5 minuta 36,5.. 🤔

Zasto si mjerila temp?

Pa da vidim kolika je 😁 napao me neki val vrućine pa, sam mislila da mi je povišena

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kona13
    29. Srpanj 2020. 20:26

Čitam vaše postove unazad 2 dana🙃, znači li nešto loše je temp oscilira nakon O ali ostane iznad linije?

Moja u prilogu 

https://ibb.co/PN8TqjS

👦2012💙

Mallla
    29. Srpanj 2020. 20:34

Bajo umirem 😁😁😂😂 kraljica si totalna!
    Mattan šta to nije ultra nizak tlak... Jel ti tako bude ikad prije?
    Kona može i ne mora značiti, meni osobno znači da nema ništa taj ciklus, nekom drugom ne mora... Neznam koliko dugo pratiš temperaturu?
    Lucky a baš te sad samo zbunio pregled... Baš!
    Hopeforyou držim fige da ti procuriš... To je ono kad čekaš svim srcem M. 
    Sanjarka88 hmmm da bar bude takva priča kod mene... Vrijedi se nadati! 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    29. Srpanj 2020. 20:38

Mallla

Mattan šta to nije ultra nizak tlak… Jel ti tako bude ikad prije?
    Kona može i ne mora značiti, meni osobno znači da nema ništa taj ciklus, nekom drugom ne mora… Neznam koliko dugo pratiš temperaturu?
    Lucky a baš te sad samo zbunio pregled… Baš!
    Hopeforyou držim fige da ti procuriš… To je ono kad čekaš svim srcem M.
    Sanjarka88 hmmm da bar bude takva priča kod mene… Vrijedi se nadati!

Pa inače je oko 105/60, a ovo mi nije nikad bilo ovako nisko.. Barem koliko znam, bilo je i da mi se crni pred očima 😁 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kona13
    29. Srpanj 2020. 20:42

Mallla

Mattan šta to nije ultra nizak tlak… Jel ti tako bude ikad prije?
    Kona može i ne mora značiti, meni osobno znači da nema ništa taj ciklus, nekom drugom ne mora… Neznam koliko dugo pratiš temperaturu?
    Lucky a baš te sad samo zbunio pregled… Baš!
    Hopeforyou držim fige da ti procuriš… To je ono kad čekaš svim srcem M.
    Sanjarka88 hmmm da bar bude takva priča kod mene… Vrijedi se nadati!

Tnx.
    Prvi ciklus da pratim BBT 

👦2012💙

• BruNa
    29. Srpanj 2020. 21:18

Lucky, ocito si ti kao i ja, vrkuta skroz poremeti ciklus. Pocekaj mengu, al ako ne dode, fkt ulovit dobrog doktora i vidjet kaj se desava. Nije problem akos u ti duzi ciklusi, ali treba otkriti ako se dogadaju ovulacije. 

curly29
    29. Srpanj 2020. 21:27

Ja kao samo da prijavim od simptoma imam zatvor 😂😂😂
    Posto nemam simptime jelte‘ 😅
    Lucky, nemam pojma sad sta sam sve procitala, upita li ti njega za vrkutu sta on misli o tome ili je toliko nepristupacan?

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 21:39

Mallla, malo san ooet gledala tvoj graf. Ti koristiš obični toplomjer, alkoholni?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.