Ja sam si evo kupila novi bazalni toplomjer, kako me male stvari vesele 😁😂
Pa to je lijepo! Sad ćeš uživati u mjerenjudo prvog puta kad te počne graf zezat pa ga poželiš zafitiljit negdje haha!!
hahah baš 😂 ali za čudo evo tempica se već par dana ustabilila i drži na 36,2, da tako hoće se utaborit recimo na 37 di bi mi bio kraj 😂😂
😁😁😁 ti si ono danas u gina? Aj javi sta je reka.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ChiAn ako je problem urološki (a to sam stvarno doktorirala 🙄) nalivaj se tekućinom po mogućnosti ne zaslađeni sok od brusnice . Nemoj miješati sa uvinim čajem jer su oprečno na pH ljestvici pa se poništavaju, odluči se za ono šta ti je ukusnije. Imaj uvijek bocu toga uz sebe i stalno uzimaj gutljaja. Ne smiješ dozvoliti da ti mjehur bude skroz prazan, strpi se malo za početak . Olakšati će bol i peckanje. Mene je takva bol uvijek dolazila uz eserihiju i zato odma krenit s čajem ako i je ta bakterija da je što prije ispereš iz organizma dok se matica nije začahurila, inače ćeš imat podstanara kojeg se nećeš tako lako riješiti.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky sretno danas 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Slažem se, puno tekućine.
Ja, sam sto put imala prije te upale, krene u noći i do jutra već piškim krv..
Držim fige da je samo to da nema većih problema 🤞
I čekam neke testove i sjene, ajmo cure nemojte da ja 10 dpo moram piškit test 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bajoooo, kako si ti?
Super 😘😘😘 ma ja sam ti stvarno ok . Malo curkam doli malo ne ,sad ne. Prosli tjedan sam bas mirovala strogo sad sam vec lagano u pokretu (skuham rucak 😂😂😂). U pon mi je pregled pa cu sve znat . Malo budem zamantana i pospana nakon utrogestana (vaginalno koristim) ,vise od 50 koraka ne napravim dnevno tako da sam malo nalaksala, al nije mi teško zaista, 😘😘😘❤
Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?
Napravi test🤞🤞🤞🤞
Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?
Napravi test🤞🤞🤞🤞
Mislis da bi pokazao vec? Mozda da sacekam dok ne zakasni? Strah me razocarenja 😞 jesi ti imala tako sekret? I imam osecaj kao da mi non stop curi nesto… I bude, sekret neki vodnjikav kao
Ovisi koju osjetljivost testa imaš. Ako imaš neki dobar 2-3 dana nakon prvog tog krvarenja bi mogao biti pozitivan. Da li ti je ovo prvi puta da imaš takav iscjedak tijekom lutealne faze?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Napravi test🤞🤞🤞🤞
Mislis da bi pokazao vec? Mozda da sacekam dok ne zakasni? Strah me razocarenja 😞 jesi ti imala tako sekret? I imam osecaj kao da mi non stop curi nesto… I bude, sekret neki vodnjikav kao
Ovisi koju osjetljivost testa imaš. Ako imaš neki dobar 2-3 dana nakon prvog tog krvarenja bi mogao biti pozitivan. Da li ti je ovo prvi puta da imaš takav iscjedak tijekom lutealne faze?
Imala sam pre par meseci tokom celog meseca takav iscedak, bukvalno do M mi je bio vodnjikav, pa cak i rasteglhiv. Ali sa takvim roze tragom i sa takvim braon gustim sekretom nikad.
Imam ja dam pre pocetka M roze skoro svaki mesec, ali to je ona klasicna najava za M
Vodnjikav iscjedak nije ništa čudno ali krvarenje bi mogao biti dobar znak. Napravi test, to je sve što možeš sada, sretno!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji