Silver, nista🤷🏻♀️ Iako mislim da je jos rano za ista, al dobro. Ni ne gledam toliko, dani mi brzo prolaze srićom, ne isčekujem non stop i ne ispitujem sve. Laganiniiii 💪🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam si evo kupila novi bazalni toplomjer, kako me male stvari vesele 😁😂
Pa to je lijepo! Sad ćeš uživati u mjerenjudo prvog puta kad te počne graf zezat pa ga poželiš zafitiljit negdje haha!!
hahah baš 😂 ali za čudo evo tempica se već par dana ustabilila i drži na 36,2, da tako hoće se utaborit recimo na 37 di bi mi bio kraj 😂😂
😁😁😁 ti si ono danas u gina? Aj javi sta je reka.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ChiAn ako je problem urološki (a to sam stvarno doktorirala 🙄) nalivaj se tekućinom po mogućnosti ne zaslađeni sok od brusnice . Nemoj miješati sa uvinim čajem jer su oprečno na pH ljestvici pa se poništavaju, odluči se za ono šta ti je ukusnije. Imaj uvijek bocu toga uz sebe i stalno uzimaj gutljaja. Ne smiješ dozvoliti da ti mjehur bude skroz prazan, strpi se malo za početak . Olakšati će bol i peckanje. Mene je takva bol uvijek dolazila uz eserihiju i zato odma krenit s čajem ako i je ta bakterija da je što prije ispereš iz organizma dok se matica nije začahurila, inače ćeš imat podstanara kojeg se nećeš tako lako riješiti.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky sretno danas 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Slažem se, puno tekućine.
Ja, sam sto put imala prije te upale, krene u noći i do jutra već piškim krv..
Držim fige da je samo to da nema većih problema 🤞
I čekam neke testove i sjene, ajmo cure nemojte da ja 10 dpo moram piškit test 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bajoooo, kako si ti?
Super 😘😘😘 ma ja sam ti stvarno ok . Malo curkam doli malo ne ,sad ne. Prosli tjedan sam bas mirovala strogo sad sam vec lagano u pokretu (skuham rucak 😂😂😂). U pon mi je pregled pa cu sve znat . Malo budem zamantana i pospana nakon utrogestana (vaginalno koristim) ,vise od 50 koraka ne napravim dnevno tako da sam malo nalaksala, al nije mi teško zaista, 😘😘😘❤
Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?
Napravi test🤞🤞🤞🤞
Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?
Napravi test🤞🤞🤞🤞
Mislis da bi pokazao vec? Mozda da sacekam dok ne zakasni? Strah me razocarenja 😞 jesi ti imala tako sekret? I imam osecaj kao da mi non stop curi nesto… I bude, sekret neki vodnjikav kao
Ovisi koju osjetljivost testa imaš. Ako imaš neki dobar 2-3 dana nakon prvog tog krvarenja bi mogao biti pozitivan. Da li ti je ovo prvi puta da imaš takav iscjedak tijekom lutealne faze?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji