Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 09:25

Silver, nista🤷🏻‍♀️ Iako mislim da je jos rano za ista, al dobro. Ni ne gledam toliko, dani mi brzo prolaze srićom, ne isčekujem non stop i ne ispitujem sve. Laganiniiii 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 09:34

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

Ja sam si evo kupila novi bazalni toplomjer, kako me male stvari vesele 😁😂

Pa to je lijepo! Sad ćeš uživati u mjerenjudo prvog puta kad te počne graf zezat pa ga poželiš zafitiljit negdje haha!!

hahah baš 😂 ali za čudo evo tempica se već par dana ustabilila i drži na 36,2, da tako hoće se utaborit recimo na 37 di bi mi bio kraj 😂😂

😁😁😁 ti si ono danas u gina? Aj javi sta je reka. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kaća
    29. Srpanj 2020. 09:42

ChiAn ako je problem urološki (a to sam stvarno doktorirala 🙄) nalivaj se tekućinom po mogućnosti ne zaslađeni sok od brusnice . Nemoj miješati sa uvinim čajem jer su oprečno na pH ljestvici pa se poništavaju, odluči se za ono šta ti je ukusnije. Imaj uvijek bocu toga uz sebe i stalno uzimaj gutljaja. Ne smiješ dozvoliti da ti  mjehur bude skroz prazan, strpi se malo za početak . Olakšati će bol i peckanje.  Mene je takva bol uvijek dolazila uz eserihiju i zato odma krenit s čajem ako i je ta bakterija da je što prije ispereš iz organizma dok se matica nije začahurila, inače ćeš imat podstanara kojeg se nećeš tako lako riješiti.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    29. Srpanj 2020. 09:54

Lucky sretno danas 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    29. Srpanj 2020. 10:09

Slažem se, puno tekućine.
    Ja, sam sto put imala prije te upale, krene u noći i do jutra već piškim krv..
    Držim fige da je samo to da nema većih problema 🤞

I čekam neke testove i sjene, ajmo cure nemojte da ja 10 dpo moram piškit test 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

29. Srpanj 2020. 10:40

Lucky sretno danas😘🤗

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 10:43

Bajoooo, kako si ti? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

29. Srpanj 2020. 12:10

Sara🌻

Bajoooo, kako si ti?

Super 😘😘😘 ma ja sam ti stvarno ok . Malo curkam doli malo ne ,sad ne. Prosli tjedan sam bas mirovala strogo sad sam vec lagano u pokretu (skuham rucak 😂😂😂). U pon mi je pregled  pa cu sve znat . Malo budem zamantana i pospana nakon utrogestana (vaginalno koristim) ,vise od 50 koraka ne napravim dnevno tako da sam malo nalaksala, al nije mi teško zaista, 😘😘😘❤

29. Srpanj 2020. 12:57

Leoni

Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?

Napravi test🤞🤞🤞🤞

silver
    29. Srpanj 2020. 13:07

Leoni

bajo

Leoni

Zdravo devojke, jel mi moze koja pomoc… Danas mi je 9 dan posle O, imam bolove u grudima od preksinoc. Pre 2 dana sam imala gusti braon sekret samo jednom prilikom brisanja a danas sam prilikom brisanja imala svetlo roze tragove.🤔 Jel imala neka nekakvo iskustvo sa takvom situacijom?

Napravi test🤞🤞🤞🤞

Mislis da bi pokazao vec? Mozda da sacekam dok ne zakasni? Strah me razocarenja 😞 jesi ti imala tako sekret? I imam osecaj kao da mi non stop curi nesto… I bude, sekret neki vodnjikav kao

Ovisi koju osjetljivost testa imaš. Ako imaš neki dobar 2-3 dana nakon prvog tog krvarenja bi mogao biti pozitivan. Da li ti je ovo prvi puta da imaš takav iscjedak tijekom lutealne faze?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani