Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    29. Srpanj 2020. 14:55

chiAn

Mattan28

Maremarla

Pozdrav cure, čitam vas već par mjeseci, ali se nisam nikako javljala jer ne radimo baš intenzivno na bebi. Ali mi se ovaj mjesec događa nešto čudno, pa sam se odlučila pitati vas za mišljenje. Piskila sam lh trakice i testna crtica nije nikad bila jednako tamna kao kontrolna. Jedan dan je bila oko 13 h jako približno tamna, otišla sam raditi u 2.smjenu i planirala navečer kad dođem s posla oko 9 piskit još jednu. Taj dan me lijevi jajnik baš bolio, onako točno sam ga osjetila cijeli dan, s tim da sam par dana prije I taj dan imala pojačan mliječni iscjedak, vodenast, pa pomalo rastezljiv. Navečer trakica koju sam u 9 sati Piskila nije bila tamnija, čak možda i mrvicu svjetlija, a sutradan je već znatno bila svjetlija.
    E sad moje je pitanje mislite li da je došlo do ovulacije. Dakle imala sam sve simptome, ali nisam uspjela uloviti trakicama. Tek 2 mjeseca pratim trakicama, pa još ne poznajem najbolje svoj ciklus.
    I isprike da poduzem postu. 🙁

Moguće da je pik bio u toku dana.
    Ja npr te bolove osjetim dan, dva nakon uhvaćenog pika na trakici..
    Svakako ti O nije tada kada pokaže, nego od 12-48 sati nakon..

I cure bris mi je čist, beštije nema i spremna sam za postupak 🎉🎉 Ako ga rade uopće, čudni su oni u Os oko korone

Jeeeej!! Bas mi je drago! Ma rade…mojoj prijateljici su napravili…ali u 8 mj imaju godisnji…jesi provjerila to? 🤔🤔

Sutra ću zvati, baš me briga i ako je na plaži ja ću mu doći da mi to uštrca 😂
    Ok, ovo ne zvuči dobro! 😂🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 15:04

Mattan28, drago mi jeee! Nemoj nas napuštat sad i ti. Možemo se sve druškat ode. 🧡
    Sanjich, 🥴🥴🥴 Nije gin bas bio u pravu 🤦🏻‍♀️. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    29. Srpanj 2020. 15:04

Ako kojoj treba neka se javi 50kom, 80kn
    https://ibb.co/DtXsRnb

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 15:08

KDS

Ako kojoj treba neka se javi 50kom, 80kn
    https://ibb.co/DtXsRnb

Znas sta, nisi uopce u redu. Nit da se javis jel sve ok? Jel kuca srceko?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    29. Srpanj 2020. 15:17

Sanjich🤞🤰

Joj stvarno lud mjesec.. Ja dobila M danas.. Znaci ne znam sta da vam kazem….

Eto kao što sam rekla, krivo je vidio. Vjerojatno si imala neku cistu koja je pukla a on je mislio da je to žuto tijelo, 100%.
    E sad...što reći za takvog doktora, ljudi griješe i to je u redu, ali rekla si mu za svoj progesteron i to mu je trebalo biti znak da ono što vidi nije to što misli. Daj mu još jednu priliku, ako opet nešto zezne bjež od njega...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    29. Srpanj 2020. 15:19

Neki dan sam se javila. Kako smo se vjenčali 18.07. i nitko nije znao da ćemo se vjenčati svima je bio šok. Svi pitaju jesi trudna, a ja ono " ne "... Ispala lažljivaca, ali ne želimo do 12 tjedna reći tj. dok ne prođe drugi pregled sljedeći tjedan. Polako se vidi trbušić plus moje samo od prije tako da pokušavam skrivat još malo. Srce je kucalo još prošli put kad sam bila (pred mj dana). Jedino mi je žao da tata ne može samnom ić vidjeti bebu.
    Kako ste mi vi? svako malo dođem pogledat tablicu i nikako da se maknete od dva plusa ovaj mjesec držim Vam fige da ugledate svoje plusiće

silver
    29. Srpanj 2020. 15:21

KDS

Neki dan sam se javila. Kako smo se vjenčali 18.07. i nitko nije znao da ćemo se vjenčati svima je bio šok. Svi pitaju jesi trudna, a ja ono " ne "… Ispala lažljivaca, ali ne želimo do 12 tjedna reći tj. dok ne prođe drugi pregled sljedeći tjedan. Polako se vidi trbušić plus moje samo od prije tako da pokušavam skrivat još malo. Srce je kucalo još prošli put kad sam bila (pred mj dana). Jedino mi je žao da tata ne može samnom ić vidjeti bebu.
    Kako ste mi vi? svako malo dođem pogledat tablicu i nikako da se maknete od dva plusa ovaj mjesec držim Vam fige da ugledate svoje plusiće

Čestitam na svemu!!  Nisam skužila tvoje postove za vjenčanje moram priznati, negdje smo se pogubili. Bože kako vrijeme prolazi....uživaj!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    29. Srpanj 2020. 15:24

silver

KDS

Neki dan sam se javila. Kako smo se vjenčali 18.07. i nitko nije znao da ćemo se vjenčati svima je bio šok. Svi pitaju jesi trudna, a ja ono " ne "… Ispala lažljivaca, ali ne želimo do 12 tjedna reći tj. dok ne prođe drugi pregled sljedeći tjedan. Polako se vidi trbušić plus moje samo od prije tako da pokušavam skrivat još malo. Srce je kucalo još prošli put kad sam bila (pred mj dana). Jedino mi je žao da tata ne može samnom ić vidjeti bebu.

Čestitam na svemu!!Nisam skužila tvoje postove za vjenčanje moram priznati, negdje smo se pogubili. Bože kako vrijeme prolazi….uživaj!!

Hvala...znaš šta...želim čim prije svima reć i da se trbuh vidi još više...al kad pogledam Bože sutra ćemo već bit 11+0 Kad prije?

silver
    29. Srpanj 2020. 15:28

KDS

silver

KDS

Čestitam na svemu!!Nisam skužila tvoje postove za vjenčanje moram priznati, negdje smo se pogubili. Bože kako vrijeme prolazi….uživaj!!

Hvala…znaš šta…želim čim prije svima reć i da se trbuh vidi još više…al kad pogledam Bože sutra ćemo već bit 11+0 Kad prije?

Daaaaa, pa ne mogu vjerovat, kao da si jučer dobila +, bile smo skupa u tom ciklusu, gle mene isto stanje, a ti već se i vidiš pomalo...haha 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    29. Srpanj 2020. 15:29

KDS, čestitke na vjenčanju!!! 🎊🎊🎊 I mi smo isto tako napravili, u utorak svojima rekli da se vjenčajemo u subotu. Najbolja odluka 😂 

Mi se trudimo te plusiće nadodat, al jebiga, neće pa neće 🤦🏻‍♀️🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.