Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 18:58

Sanjich🤞🤰

Ja nemogu doc k sebi da je vec proslo 2mj cekanja na taj termin.. Jel se i tebi cini ko da sam neki dan muku mucila di cu se upisat kod ginekologa.. Uzasno je brzo proletilo! U podne mi je… Nadam se da bude sve ok isto pomislim nekad da ne bi otkazali radi corone..

Ma nece ti otkazat, ne boj se. Stvarno ide ovo vrime... Ko da si jucer pricala kako si se posvađala s mužen kad si ovulirala 😂😂😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

24. Srpanj 2020. 19:00

Sara🌻

Sanjich🤞🤰

Ja nemogu doc k sebi da je vec proslo 2mj cekanja na taj termin.. Jel se i tebi cini ko da sam neki dan muku mucila di cu se upisat kod ginekologa.. Uzasno je brzo proletilo! U podne mi je… Nadam se da bude sve ok isto pomislim nekad da ne bi otkazali radi corone..

Ma nece ti otkazat, ne boj se. Stvarno ide ovo vrime… Ko da si jucer pricala kako si se posvađala s mužen kad si ovulirala 😂😂😂😂😂

A jbt led hahahha nije nam to jedini put.. Ja sma primjetila kao silver.. Napaljena kad imam M a kad O onda ko djavo da udje u mene hahaha 

24. Srpanj 2020. 19:09

malala

Bajo, gdje ti imaš apartmane??
    Već danima tražim i ništa normalno i u našem terminu. Jesam se možda malo kasno sjetila, ali mm tek jučer dobio potvrdu da od pon ide na go.
    Moj sin opet danas ispad jer nije mogao ići s mm, spremalo se nevrijeme. I pomislila sam uz onu njegovu dreku kako jajašce bježi od spermića. 🙄😂

Nemam hahhahah al zaista , (mi smo oni koji popravljaju tj čiscenje i odrzavanje vila kuca itd)

24. Srpanj 2020. 19:11

Leoni

Ja sam ti ovaj mesec baksuz izgleda. Pre M dobila upalu besike, pila antibiotike nedelju dana. Dok sam pila therapiju dosla M, zavrsila se M dobila dole crvenilo i bol, smatram zbog antibiotike. Dr. na odmoru, uzmem na svoju ruku i prodje me to. Mm je imao kod urologa razgovor zbog spermiograma i dobio antibiotik zbog eserlihije. Pogodili smo O i 4 dana pre smo imali odnose i bas na taj dan. Nakon O dan sam vec dezurala nocu… I sad me tako bole ledja kao da cu da dobijem 😞

Mene su bolila leđa tjedan dana pri pozitivnog testa🤞🤞🤞

Maša🤰🏼
    24. Srpanj 2020. 19:22

Ja sam danas toliko loše 🥵
    Pol dana sam u krevetu neznam vise sta da mislim dal je T ili ce doc glupaca 😣
    Stalno imam temperaturu 36.9. , 37 , 37.1
    Uzasno sam napuhnuta bas bljak osjecaj 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    24. Srpanj 2020. 19:41

Sutraaaa 🥵🥵🥵🥵

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

24. Srpanj 2020. 19:43

Leoni

bajo

Leoni

Ja sam ti ovaj mesec baksuz izgleda. Pre M dobila upalu besike, pila antibiotike nedelju dana. Dok sam pila therapiju dosla M, zavrsila se M dobila dole crvenilo i bol, smatram zbog antibiotike. Dr. na odmoru, uzmem na svoju ruku i prodje me to. Mm je imao kod urologa razgovor zbog spermiograma i dobio antibiotik zbog eserlihije. Pogodili smo O i 4 dana pre smo imali odnose i bas na taj dan. Nakon O dan sam vec dezurala nocu… I sad me tako bole ledja kao da cu da dobijem 😞

Mene su bolila leđa tjedan dana pri pozitivnog testa🤞🤞🤞

Verujem ti, bila bi najsrecnija da tako bude, ali kod mene je to nemoguce 🤫😊 jer nakon 4 dana od O… Isto bilo i prosli mesec tako.
    Posle koliko nakon O su tebe bolela? Koji dan ciklusa si radila test

22 dan ciklusa 😍

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 19:43

maša25

Sutraaaa 🥵🥵🥵🥵

Mašoooo, napravi testiç🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 odma,    sad,   isti tren 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Maša🤰🏼
    24. Srpanj 2020. 19:46

Sara imamm jos samo jedannnn 😂 napravila sam ih vec 5 ovaj mjesec 😂😂 
    Zadnji sam radila u srijedu i bio je negativan 😏 
    I kao cvrsto sam odlucila da ga necu radit dok mi menga ne zakasni 👌

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 19:47

maša25

Saraimamm jos samo jedannnn 😂 napravila sam ih vec 5 ovaj mjesec 😂😂
    Zadnji sam radila u srijedu i bio je negativan 😏
    I kao cvrsto sam odlucila da ga necu radit dok mi menga ne zakasni 👌

Aha... Ok, onda se drži toga. držim ti figeeee svakako 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.