Koliko znam ide od 8 do 12 mm….
Nije u svakoj fazi ciklusa isti, zato pitam.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
ChiAn jel se moramo suzdržavati od odnosa dok pijemo terapiju?
Joj nemam pojma...ja sam taman tih dana dobila M pa svakako nismo hopsali...a kad je zavrsila mislim da smo normalno...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sara super sve izgleda, i graf će za koji dan.
Lucky ne moraš me slušati naravno ali prebrzo odustaješ od svega što si do sada probala. Vidim u potpisu napisala si da ste uzimali Fertil up i “očito nije pomoglo”, sve što se uzima apsolutno ne može dati neke očite rezultate u samo jednom ciklusu, a pogotovo preparati kao Fertil up koji bi trebali djelovati na stanice, nema te magije koja tvoje stanice može promjeniti u jednom ciklusu, većina preparata se uzima 3-6 mjeseci prije očekivanog željenog učinka. Malo strpljenja sa tim stvarima je stvarno potrebno, znam da je teško ali ako želiš probati nešto onda shvati proces je potreban ☺️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Miakamo misim da tanki endometrij ne uzrokuje raniju menstruaciju.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Miakamomisim da tanki endometrij ne uzrokuje raniju menstruaciju.
Ma ja se ponadala da pred m bude tanak pa sam pomislila mozda je to razlog. Ma ne znam sta je ali zadnja 3 ciklusa mi se sve poremetilo. Rekla mi je 2. dan ciklusa da pocnem sa estrofemom pa cu ih sutra poceti piti.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala... Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja... U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu....
Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala… Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja… U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu….
I ja isto, bas sam nekak blah ahhaha
Ne zelim se opterecivat sa svim tim pracenjem i tempiranjem pa svaki mj gledat minus haha
Odustajem, kad bude, bit ce
Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala… Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja… U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu….
Sanjich, ja ne vidim apsolutno ništa loše u tome. Mislim da kod ovog nakon nekog vremena nema zlatne sredine. Možda ti je ovo baš tribalo. 😉
27.7. je mojoj sestri rođendan, al ovaj 27.7. ce bit prvo: jel se Sanjich javila, sta su joj rekli, a onda zovi sestru za rođendan 😂 Kad ti je termin?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala… Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja… U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu….Sanjich, ja ne vidim apsolutno ništa loše u tome. Mislim da kod ovog nakon nekog vremena nema zlatne sredine. Možda ti je ovo baš tribalo. 😉
27.7. je mojoj sestri rođendan, al ovaj 27.7. ce bit prvo: jel se Sanjich javila, sta su joj rekli, a onda zovi sestru za rođendan 😂 Kad ti je termin?
Ja nemogu doc k sebi da je vec proslo 2mj cekanja na taj termin.. Jel se i tebi cini ko da sam neki dan muku mucila di cu se upisat kod ginekologa.. Uzasno je brzo proletilo! U podne mi je... Nadam se da bude sve ok isto pomislim nekad da ne bi otkazali radi corone..
Sanjich bome imas pravo, bas je proletilo! Jos 3 dana su to, nece se valjda nista toliko strasno desiti da otkazu, drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sve bude ok 🍀
Hvalaaa 🖤🖤🖤 ja se nadam da ce i njemu nalaz bit bolji..radit ce novi spermiogram ujutro u pon privatno.. A pio je redovno trebalo bar malo bit bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji