Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    24. Srpanj 2020. 16:03

Leoni

Koliko znam ide od 8 do 12 mm….

Nije u svakoj fazi ciklusa isti, zato pitam.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

chiAn
    24. Srpanj 2020. 16:07

Kaća

ChiAn jel se moramo suzdržavati od odnosa dok pijemo terapiju?

Joj nemam pojma...ja sam taman tih dana dobila M pa svakako nismo hopsali...a kad je zavrsila mislim da smo normalno...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

silver
    24. Srpanj 2020. 16:18

Sara super sve izgleda, i graf će za koji dan.
    Lucky ne moraš me slušati naravno ali prebrzo odustaješ od svega što si do sada probala. Vidim u potpisu napisala si da ste uzimali Fertil up i “očito nije pomoglo”, sve što se uzima apsolutno ne može dati neke očite rezultate u samo jednom ciklusu, a pogotovo preparati kao Fertil up koji bi trebali djelovati na stanice, nema te magije koja tvoje stanice može promjeniti u jednom ciklusu, većina preparata se uzima 3-6 mjeseci prije očekivanog željenog učinka. Malo strpljenja sa tim stvarima je stvarno potrebno, znam da je teško ali ako želiš probati nešto onda shvati proces je potreban ☺️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    24. Srpanj 2020. 16:20

Miakamo misim da tanki endometrij ne uzrokuje raniju menstruaciju. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Miakamo
    24. Srpanj 2020. 16:56

silver

Miakamomisim da tanki endometrij ne uzrokuje raniju menstruaciju.

Ma ja se ponadala da pred m bude tanak pa sam pomislila mozda je to razlog. Ma ne znam sta je ali zadnja 3 ciklusa mi se sve poremetilo. Rekla mi je 2. dan ciklusa da pocnem sa estrofemom pa cu ih sutra poceti piti.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

24. Srpanj 2020. 18:08

Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala... Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja... U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu.... 

Eri
    24. Srpanj 2020. 18:21

Sanjich🤞🤰

Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala… Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja… U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu….

I ja isto, bas sam nekak blah ahhaha
    Ne zelim se opterecivat sa svim tim pracenjem i tempiranjem pa svaki mj gledat minus haha
    Odustajem, kad bude, bit ce

Sara 🌸
    24. Srpanj 2020. 18:35

Sanjich🤞🤰

Ja nezz sta mi je.. Ja kao da sam odustala… Ni 5min u danu ne razmisljam vise o ovome svemu.. Nije ni ova krajnost bas najbolja… U pon trebam dobit M.. Nisam niti jedan test napravila i nemma niti jedan simptom 😅 e zivote da ja nemogu nac zlatnu sredinu….

Sanjich, ja ne vidim apsolutno ništa loše u tome. Mislim da kod ovog nakon nekog vremena nema zlatne sredine. Možda ti je ovo baš tribalo. 😉
    27.7. je mojoj sestri rođendan, al ovaj 27.7. ce bit prvo: jel se Sanjich javila, sta su joj rekli, a onda zovi sestru za rođendan 😂 Kad ti je termin? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

24. Srpanj 2020. 18:50

Sara🌻

Sanjich🤞🤰

Sanjich, ja ne vidim apsolutno ništa loše u tome. Mislim da kod ovog nakon nekog vremena nema zlatne sredine. Možda ti je ovo baš tribalo. 😉
    27.7. je mojoj sestri rođendan, al ovaj 27.7. ce bit prvo: jel se Sanjich javila, sta su joj rekli, a onda zovi sestru za rođendan 😂 Kad ti je termin?

Ja nemogu doc k sebi da je vec proslo 2mj cekanja na taj termin.. Jel se i tebi cini ko da sam neki dan muku mucila di cu se upisat kod ginekologa.. Uzasno je brzo proletilo! U podne mi je... Nadam se da bude sve ok isto pomislim nekad da ne bi otkazali radi corone.. 

24. Srpanj 2020. 18:56

Lucky🍀

Sanjich bome imas pravo, bas je proletilo! Jos 3 dana su to, nece se valjda nista toliko strasno desiti da otkazu, drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sve bude ok 🍀

Hvalaaa 🖤🖤🖤 ja se nadam da ce i njemu nalaz bit bolji..radit ce novi spermiogram ujutro u pon privatno.. A pio je redovno trebalo  bar malo bit bolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.