Da mi to malo ublazi*
Hm, koji dzin tonik (čitaj 2-3 😉😉😉😉) i dobra noć s mužen. 😁?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hahahaha probaj rakijom grlo namazat 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Meni zna pomoc 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Da mi to malo ublazi*
Hm, koji dzin tonik (čitaj 2-3 😉😉😉😉) i dobra noć s mužen. 😁?
Hjooooj da bar.. To ko zna kad ce. Radi ko pas jedva sam ga vidila ovaj tjedan.. Mozda sma zato i nadrkana hahhah
Zenske jel koja od vas koristi toplomjer bas za bazalnu ili imate obicne za mjerenje temp opcenito? Ovaj moj otkazuje poslusnost(iako je medavno kupljen🤦🏼♀️) pa bi sad uzela bas za bazalnu, ima kakvih preporuka?
Ja imam onaj najobičniji, alkoholni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky, ja imam za bazlnu baš. Možeš i običnim, ali bazalni ima dvije decimale, zato se preporuča.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sad imam obicni i evo vec crkava, jer mi je pao 😂 pa kad vec uzimam novi uzela bi bas za bazalnu.
Sara di si kupila svoj?
Na Amazonu 😂 Ja sam u DE. Al mislim da imas u dm tamo di su testovi za trudnocu i ostalo (bar ovdje ima) ili ljekarnama.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Eto i mojih bazalnih dilema ovaj mjesec, prvi puta. Jutros se probudim u redovno vrijeme za mjerenje (7:00) i temp opet niska, drugi dan uzastopno, 36.32, FF mi je maknula da sam uopće ovulirala, nemam pojma šta se događa. Zaspala sam i probudila se opet u 9:30 i izmjerila i bila je 36.8, ako se niske nastave bit će anovulatorni ali koliko znam nakon triggera gotovo je nemoguće da ne ovuliraš. 🙄🤷🏻♀️ Postaje mi lagano već dosta svega ovoga Haha...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Eto i mojih bazalnih dilema ovaj mjesec, prvi puta. Jutros se probudim u redovno vrijeme za mjerenje (7:00) i temp opet niska, drugi dan uzastopno, 36.32, FF mi je maknula da sam uopće ovulirala, nemam pojma šta se događa. Zaspala sam i probudila se opet u 9:30 i izmjerila i bila je 36.8, ako se niske nastave bit će anovulatorni ali koliko znam nakon triggera gotovo je nemoguće da ne ovuliraš. 🙄🤷🏻♀️ Postaje mi lagano već dosta svega ovoga Haha…
A kad trebas dobit m? Koji di dpo?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji