Nadam se da ce se beta povecati, koji bi tjedan trudnoce trebala biti?
Sto se tiče supruga, žao mi je, možda ce mislit drukcije kad se emocije slegnu. Ne postoji drugi način za dobit bebu (sad ne mislim na potpmognutu i ostalo, a i to ćete čekat, posebice sad u vrime korone, a i to zna bit veoma emotivno, ponajvise za zenu, a onda i za partnera). Nažalost, ništa u životu nije garantirano, pa tako ni to. Želim vam sve najbolje 🧡
Trebalo bi biti 4 tjedna i 5 dana..a znam ali tako je bila skeptična da mi je ubila svaku nadu da ce se povecati.. ❤
Sto se tiče supruga, žao mi je, možda ce mislit drukcije kad se emocije slegnu. Ne postoji drugi način za dobit bebu (sad ne mislim na potpmognutu i ostalo, a i to ćete čekat, posebice sad u vrime korone, a i to zna bit veoma emotivno, ponajvise za zenu, a onda i za partnera). Nažalost, ništa u životu nije garantirano, pa tako ni to. Želim vam sve najbolje 🧡
Trebalo bi biti 4 tjedna i 5 dana..a znam ali tako je bila skeptična da mi je ubila svaku nadu da ce se povecati.. ❤
Jesi li imala prije spontane ili biohemijsku?
Not that fensi, ekšli..
Pa po ovom što čitam na int, tvoja beta nije ni najmanja. Ja razumijem zasto je ta doktorica skepticna ali nije da ne postoji nada. Tribas pricekat i vidit hoce li se duplat, osim ako nažalost ne počneš krvarit.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je dr u proslom ciklusu sa betom od 20 sa 4+0 ukljucila utrogestan u nadi da ce porasti. Ja sam bila skepticna i nazalost bila sam upravu, ali tvoja beta je ipak 10× visa.
Ja bih i sutra uradila ponovo nalaz. Ako imalo bude visa, ipak raste, a ako vec opada, nastavit ce opadati, nazalost.
Not that fensi, ekšli..
Ja zadnja 2 dana nisam piskila trakice i danas se sjetim..ovo valjda nije iza pika nego pred pik..nadam se ..jer nismo nista akcijali zadnja 2 dana 🤔 veceras u akciju pa cu drzat fige da pik tek slijedi…https://ibb.co/7x3jgdf
Da inače osjetim..a sad se nisam.ni sjetila jer je slobodan vikend i na moru sam od jutra do mraka…i krepana dodjem kuci odma zaspim… 15dc ..prosli mj sam na 17dc imala O..vidimo oce li opet tako ispast ili je prošla
Držim ti fige da ne moraš na humanu 27. 🤞🏻👶🏻🐥Taman imas vrimena da se desi O i da vidis plusić🧡
Ja mislim da sam fulala pik jer mi kalendar pokazuje kao sutra O... 16dc jer je valjda prosli mj kasnila On3 dana pa je valjda na prosjek pokazao.... a inace mi je 14dc... sad mi se nova trakica cini svjetlija...al dobro ne gubim nadu sutra joa stigne potamnit..ako ne e jebigaaaa
Meni je dr u proslom ciklusu sa betom od 20 sa 4+0 ukljucila utrogestan u nadi da ce porasti. Ja sam bila skepticna i nazalost bila sam upravu, ali tvoja beta je ipak 10× visa.
Ja bih i sutra uradila ponovo nalaz. Ako imalo bude visa, ipak raste, a ako vec opada, nastavit ce opadati, nazalost.
Da...mmarie.. idmah ujutro otidji svojoj gin da ti da utrogestan i izvadi betu.. nije jos kasno..kolko puta dr pogrijese i kazu napamet..a oni na hitnoj pogotovo....smireno dok ne bude sigurno se znalo sto je 😘
Eto me žene, danas sam išla po rezultate krvi od prije 10 dana, moj progesteron na CD 21 je sasvim u redu: 17 ng/mL
Moj doktor tvrdi da mi ne trebaju nikakve stimulacije ovulacije budući da ovuliram redovno i nemam nikakve hormonalne probleme. Dakle, za tjedan dana idem na provjeravanje folikula i to je to, čekam O prirodno kao i do sada. Moram malo vježbati strpljenje.
mmarie još se nadam za tebe i čvrsto ti držim fige!!!
Svima ostalima, sretno ovaj ciklus, da vas nikog ne nađem ovdje kad se vratim opet.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jesi li imala prije spontane ili biohemijsku?
Nisam ne,ovo je prvi put..
Hvala Vam zene moje puno,necu gubiti nadu dok ne budem sigurna da je to to! Danas cu odmah poslije posla kod svoje doktorice da mi da uputnicu i da vidim sto ce mi reci. Hvala vam na podršci..❤❤❤
Silver, drago mi je, držim fige da se uhvati mrva sta prije. 🧡
Lucky, jbg, možda ipak dolazi,nikad ne znas.
Malala, sretno.
Sanjich, što je sa tvojon O? Jesi radila test opet?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ODBROJAVANJE 7/2020
Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
Ivkica -9.7.2020 - 3 dana kasni♥️
chiAn6 - 13.7.2020 - 1 dan♥️
Maki994 - 14.7.2020 - 2 dana♥️
Kaća -16.7.2020 - 4 dana♥️
Maša25 -20.7.2020 - 8 dana♥️
MJ317 - 20.7.2020 - 8 dana♥️
Sanjich 27.7.2020. - 15 dana♥️
Jelenajelena -27.7.2020.-15 dana♥️