Nadam se da ce se beta povecati, koji bi tjedan trudnoce trebala biti?
Sto se tiče supruga, žao mi je, možda ce mislit drukcije kad se emocije slegnu. Ne postoji drugi način za dobit bebu (sad ne mislim na potpmognutu i ostalo, a i to ćete čekat, posebice sad u vrime korone, a i to zna bit veoma emotivno, ponajvise za zenu, a onda i za partnera). Nažalost, ništa u životu nije garantirano, pa tako ni to. Želim vam sve najbolje 🧡
Trebalo bi biti 4 tjedna i 5 dana..a znam ali tako je bila skeptična da mi je ubila svaku nadu da ce se povecati.. ❤
Jesi li imala prije spontane ili biohemijsku?
Nisam ne,ovo je prvi put..
Hvala Vam zene moje puno,necu gubiti nadu dok ne budem sigurna da je to to! Danas cu odmah poslije posla kod svoje doktorice da mi da uputnicu i da vidim sto ce mi reci. Hvala vam na podršci..❤❤❤
Drzim ti 🤞🤞🤞 na najjace i nadam se da ce beta rasti ♥️♥️♥️
Nadam se da ce se beta povecati, koji bi tjedan trudnoce trebala biti?
Sto se tiče supruga, žao mi je, možda ce mislit drukcije kad se emocije slegnu. Ne postoji drugi način za dobit bebu (sad ne mislim na potpmognutu i ostalo, a i to ćete čekat, posebice sad u vrime korone, a i to zna bit veoma emotivno, ponajvise za zenu, a onda i za partnera). Nažalost, ništa u životu nije garantirano, pa tako ni to. Želim vam sve najbolje 🧡
Trebalo bi biti 4 tjedna i 5 dana..a znam ali tako je bila skeptična da mi je ubila svaku nadu da ce se povecati.. ❤
Jesi li imala prije spontane ili biohemijsku?
Nisam ne,ovo je prvi put..
Hvala Vam zene moje puno,necu gubiti nadu dok ne budem sigurna da je to to! Danas cu odmah poslije posla kod svoje doktorice da mi da uputnicu i da vidim sto ce mi reci. Hvala vam na podršci..❤❤❤
Drzim ti 🤞🤞🤞 na najjace i nadam se da ce beta rasti ♥️♥️♥️
Hvala ti punooooo! ❤❤❤ Kako si mi ti? Odmaras?
malala progesteron se ne vadi da bi potvrdio ovulaciju samo, to je zapravo najmanja potreba, nego ako imaš deficit progesterona teško da možeš bez terapije održati trudnoću ako do nje i dođe. Da, humana će ti sigurno provjeriti progesteron, osnovna pretraga.
Što se tiče HSG-a, samo hrabro! Bez otvorenih jajovoda nema trudnoće, važno ti je to saznati, brzo je gotovo tako da samo stisni zube!! Malo mi je čudno da ti to rade za vrijeme menge, inače se radi 7-10 DC, kad je krvarenje stalo, a ovulacija još nije bila, no...svaki doktor kako želi valjda...sretno!! Javi nam kako je prošlo!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
malalaprogesteron se ne vadi da bi potvrdio ovulaciju samo, to je zapravo najmanja potreba, nego ako imaš deficit progesterona teško da možeš bez terapije održati trudnoću ako do nje i dođe. Da, humana će ti sigurno provjeriti progesteron, osnovna pretraga.
Što se tiče HSG-a, samo hrabro! Bez otvorenih jajovoda nema trudnoće, važno ti je to saznati, brzo je gotovo tako da samo stisni zube!! Malo mi je čudno da ti to rade za vrijeme menge, inače se radi 7-10 DC, kad je krvarenje stalo, a ovulacija još nije bila, no…svaki doktor kako želi valjda…sretno!! Javi nam kako je prošlo!
Da i meni je čudno, ja sam mislim čak 9 dan radila, sjećam se da mi je taj dan ovulacija bila...
@malala nemoj se nepotrebno opteretiti s tim šta imaš od nalaza a šta ne, ništa ne ide preko reda i sve ćeš saznati kada dođeš kod mpo doktora i na ništa nećeš zakasniti.
Sretno za hsg, prekratko traje nećeš se poslije ni sjećati 🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Silver, drago mi je, držim fige da se uhvati mrva sta prije. 🧡
Lucky,jbg, možda ipak dolazi,nikad ne znas.
Malala, sretno.
Sanjich, što je sa tvojon O? Jesi radila test opet?
https://ibb.co/CmMJz2T
Jucer popodne jcuer navecer u danas jutro...
Pari mi najtamnija danas jutro al me strah da je to her je 1 urin. Icu prije posla po nove jer sam ostala bez..
Okreni mob vodoravno kak pisu slova tim redom sam stavila
samo da se prisjetimo prošli mj je ovo bio pik https://ibb.co/cCtfsrP ajme meni ako sam fulala hahaha al dobro sta je tu jeee
Zene, ovaj ciklus mi je tako oskudan, evo treci dan i vec je gotovo. I prosli je isto bio. Je li to lose?
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Sanjich, ne mislin da si fulala. Kupi, radi, i HOPSAJ SE. 😋
Nadi, stvarno nisam pametna, meni nikad nije trajala manje od 6 dana. Znan da dva dana nije dobro da traje, premalo, za tri dana trajanja M sam vec čula. Al ako ti intuicija govori da nešto nije u redu, nazovi doktora i pitaj i naruči se na pregled. Tvoj gin zna ipak malo bolje od nas ovdje na forumu. 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zene, ovaj ciklus mi je tako oskudan, evo treci dan i vec je gotovo. I prosli je isto bio. Je li to lose?
Hay Nadi i meni je prosli bio takav, prvi dan jako drugi i treci tu i tamo gdje koja kap
Sanjich, ne mislin da si fulala. Kupi, radi, i HOPSAJ SE. 😋
Nadi, stvarno nisam pametna, meni nikad nije trajala manje od 6 dana. Znan da dva dana nije dobro da traje, premalo, za tri dana trajanja M sam vec čula. Al ako ti intuicija govori da nešto nije u redu, nazovi doktora i pitaj i naruči se na pregled. Tvoj gin zna ipak malo bolje od nas ovdje na forumu. 😉
Joj saro daj boze da si u pravu..ja sam sve kao opustena ovih dana bila stalno isla na cjelodnevna kupanja ..bas mi je trebalo i dobro mi je doslo... ali sad kad pomislim da sam mogla fulat pik odma mi lose 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji