Hvala cure koje ste mi dale savjete za samu pripremu prije nego krenemo raditi na tome. Nego imam nedoumicu..imala sam peak 3.7.,vec je polako krenula blijediti crtica I racunam da je ovulacija bila 4.7.,eventualno 5.7. I cijeli dan danas imam neke cudne grcice u donjem dijelu trbuha,i osjecam se sva nekakva troma,usporena i ko da sam bolesna. Temperatura mi je malo povisenija nego inace,sada je oko 36,9.. uglavnom morala sam na wc i nesto me vuklo da napravim LH trakicu iako je ovulacija vec bila, kad ono:
Inace par dana prije M mi se druga crtica nikada nije vidjela,doslovno bi ju morala crtati da se vidi,a sada se pojavi ovako u roku dvije minute..sad mene zanima,jel bi koja od Vas mogla detektirati “problem”? Osjecam te grcice u donjem dijelu trbuha,malo imam osjecaj “razdvajanja” u krizima i grudi me malo bole...Po trakici ne znam sto bi bilo jer je sada 7/8 DPO,a cini mi se da je nemoguce imati dvije ovulacije unutar 7,8 dana? Mozda se varam,ali ima vas iskusnijih da mi pomognete u ovome? Hvala Vam unaprijed :)
Ovo je sada slikano upravo kada se osusila..ne znam sto da mislim 🤷♀️
Hvala cure koje ste mi dale savjete za samu pripremu prije nego krenemo raditi na tome. Nego imam nedoumicu..imala sam peak 3.7.,vec je polako krenula blijediti crtica I racunam da je ovulacija bila 4.7.,eventualno 5.7. I cijeli dan danas imam neke cudne grcice u donjem dijelu trbuha,i osjecam se sva nekakva troma,usporena i ko da sam bolesna. Temperatura mi je malo povisenija nego inace,sada je oko 36,9.. uglavnom morala sam na wc i nesto me vuklo da napravim LH trakicu iako je ovulacija vec bila, kad ono:
Inace par dana prije M mi se druga crtica nikada nije vidjela,doslovno bi ju morala crtati da se vidi,a sada se pojavi ovako u roku dvije minute..sad mene zanima,jel bi koja od Vas mogla detektirati “problem”? Osjecam te grcice u donjem dijelu trbuha,malo imam osjecaj “razdvajanja” u krizima i grudi me malo bole…Po trakici ne znam sto bi bilo jer je sada 7/8 DPO,a cini mi se da je nemoguce imati dvije ovulacije unutar 7,8 dana? Mozda se varam,ali ima vas iskusnijih da mi pomognete u ovome? Hvala Vam unaprijed :)
Gle, naša tijela nisu mašine i ne rade isto svaki mjesec, a bome ni savršeno. Ako si imala O amo reć 4. možda je moguce da su ti grčevi implatacija oplođene jajne stanice 🙈 🤞🏻 Nemoj više radit trakice, ne možemo 100% znat, a samo ćeš se iznervirat. Ja stvarno nemam pametan odgovor na to.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy držim ti fige na najjače i probaj opustiti i mozak i tijelo.. 🤞🤞Super da se i GV i ŽV već fino vide!! :)) Bajo isto tako probaj i ti.. bude to sve dobro 😘🤗
Ma necu ic 😬😬😍😍
U obitelji su mi dva dr. i jedna glavna sestra.
E pa kad ti oni kazu da ne idem pri 7 tt . Onda moram poslusat😆 a sad sam 4+ 3 tt.😍😍😍
Hej žene moje evo me doma,nikakva..beta je preniska kaze doktorica da misli da nista od toga i da cekam kad cu prokrvariti.. 😔
Hej žene moje evo me doma,nikakva..beta je preniska kaze doktorica da misli da nista od toga i da cekam kad cu prokrvariti.. 😔
mmarie, baš mi je žao. Želim ti da se što prije oporaviš i nastaviš dalje. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hej žene moje evo me doma,nikakva..beta je preniska kaze doktorica da misli da nista od toga i da cekam kad cu prokrvariti.. 😔mmarie, baš mi je žao. Želim ti da se što prije oporaviš i nastaviš dalje. 🧡
Hvala ti puno.. ❤ ja sam za dalje ali dragi kaze da ne zeli da ne zeli vise ovakve trenutke nakon godinu dana pokusavanja...
Jos je doktorica rekla mozda da probam za dan dva opet napraviti betu mozda poraste ali da ne vjeruje da hoce. Trenutno je beta 209,1..
Jesu li ti dali utrogestan ili samo da cekas?
Not that fensi, ekšli..
Jesu li ti dali utrogestan ili samo da cekas?
Nisu mi na hitnoj nista dali,mozda ce mi sutra moja ginek. dati moram i kod nje..
Nadam se da ce se beta povecati, koji bi tjedan trudnoce trebala biti?
Sto se tiče supruga, žao mi je, možda ce mislit drukcije kad se emocije slegnu. Ne postoji drugi način za dobit bebu (sad ne mislim na potpmognutu i ostalo, a i to ćete čekat, posebice sad u vrime korone, a i to zna bit veoma emotivno, ponajvise za zenu, a onda i za partnera). Nažalost, ništa u životu nije garantirano, pa tako ni to. Želim vam sve najbolje 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji