Bajo, dobro je to! 😍
Fancy, a jel se šta vidilo na UZV? Kad ti je opet pregled?
Hvala 😘😍 al kad se opečeš i na hladno pušeš.🙏🙏🤞
Bajo, dobro je to! 😍
Jesteeee, gestacijska i zumancana vreca😍 a novi pregled tek za nesto vise od 2 sedmice, to ce biti vec 7+1 al izdrzat cu 🙉
Not that fensi, ekšli..
Bajo, dobro je to! 😍
Jesteeee, gestacijska i zumancana vreca😍 a novi pregled tek za nesto vise od 2 sedmice, to ce biti vec 7+1 al izdrzat cu 🙉
Baš baš mi je drago! Iščekujemo sa tobom i nadamo se najboljem 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy držim ti fige na najjače i probaj opustiti i mozak i tijelo.. 🤞🤞Super da se i GV i ŽV već fino vide!! :)) Bajo isto tako probaj i ti.. bude to sve dobro 😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala vam ❤ pa s obzitom da sam isla na 5+1 dr je rekla da bi sasvim ok bilo da se vidi samo gestacijska a posto se i ZV vidi da je to super. Kaze da bi se vec naredne sedmice moglo vidjeti sve, i plod i srce ali nje nema do samog kraja jula pa cu vidjeti da li cu se uspjeti strpiti ili cu ipak otici negdje prije toga 😂
Not that fensi, ekšli..
Zene pomoć! Upravo mi se pojavio smedi iscjedak..to bas i nije okej? 😕
Draga Marie,.može značit nešto, može i ništa. Meni je nazalost bilo ovo prvo, al tek u 8.tt. Ne znam šta da ti kažem.
Možda je krv od neke žilice koja je pukla rastezanjem maternice a možda je nešto ozbiljnije. Ja sam išla na hitnu, al meni je vec bila potvrđena trudnoća. Ja bi otišla, da te pregledaju i daju nešto za čuvanje T.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Draga Marie,.može značit nešto, može i ništa. Meni je nazalost bilo ovo prvo, al tek u 8.tt. Ne znam šta da ti kažem.
Možda je krv od neke žilice koja je pukla rastezanjem maternice a možda je nešto ozbiljnije. Ja sam išla na hitnu, al meni je vec bila potvrđena trudnoća. Ja bi otišla, da te pregledaju i daju nešto za čuvanje T.
Imas pravo bolje odmah otici. Idem za svaki slucaj..Hvala ti puno ❤
Ni ja ti nema bas dobro iskustvo i meni je smeđerenje pocelo al s 5 tt. Al odi na hitnu zbog toga 🤞🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji