Ovo mi je prva trudnoca @lucy pa bas i ne kuzim sta mi zelis reci. Tjelesnu temp nisam mjerila jer mi je uvjek oko 35,5-36
Napravit cu sutra jos jedan test pa vam uslikam. Dali vec sada mogu otic ginekologu na pregled ili da cekam?
https://ibb.co/xSyptJw
Dali je pozitivan
Itekako pozitivan,cestitke i da sve bude u redu. Ponovi test za dva dana,ako i dalje bude lijepi debeli plusic ko danas,zovi doktora da te naruci. Neki narucuju za 6tt,neki sa 7tt,ovisi o tvojoj povijesti bolesti i samom doktoru,ali nazovi da te naruce,mozds ces cekati neka 3-4 tjedna. Sretno 🤞🏻
Pozdrav curke!
Vidim sa vas ima dosta koje pokusavate dugo ili nekoliko koje ste pocele tek nedavno pa Vam zelim sto prije neki plusic. Suprug i ja se uskoro spremamo na rad na bebi,LH trakice koristim cisto kao orijentaciju koji dan da iscekujem M,ali me zanima jel koja od Vas mozda ima neku preporuku s cime malo povecati sanse? Znam da se tu mora puno stvari posloziti u isto vrijeme i da je to ponekad cista lutrija iz mjeseca u mjesec,pa ako postoji nesto sto bih mogla uzimati cisto da povecam sanse bila bih Vam zahvalna. Ja sam imala borbe sa cistama na jajnicima,srecom jos uvijek puknu same od sebe,ali u zadnje vrijeme napadaju iz ciklusa u ciklus,ali mislim i nadam se da to ne bi bio neki potencijalni problem u mogucnosti zaceca, postoji mogucnost endometrioze koja se tek razvija,ali nema ciste koja je vidljiva a da se ne smanjuje ili ne puca pa me ne moze uputiti na neke daljnje pretrage,ali sve ostalo je po doktoru za sada dobro i dao je zeleno svjetlo za trudnocu pa ako koja od Vas mozda ima kakav prijedlog s cime poboljsati sanse za zacece bila bih vam zahvalna :)
Sretno svakoj od Vas i da sto prije ugledate svoj plus :)
Kod nas se samo dođe i pričeka tako da ne treba se naručivati
Ni kod nas ne treba se narucivat .
Ja cu ici tek za 2 ipo il 3 tjedna jer mi nece nista vidit 😘
Jutro cuurke....kakve ste mi???sta nam je sa Martinom???vidim pisale ste o kilazi...🤭🤭ja vec 7 godina imam istu kilazu...ni kile gore da ode...a voljela bi bar jos 5 kg.....(163visina)60kg🧐.........🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Kada je najbolje otic kod ginica prvi put? Nakon testa ?
Sa 7-8 tj, tad se već vidi i srce naveliko kuca.
👩33g
👨42g
👦4g
Lena vidi se 😍 cestitam i sretno 🤞🏻🍀
Ja danas 20dc, mjerim temp ona svaki dan za 0.1 skoci, a moja premom kaze da je O danas, ne vodim se njihovim izracunom jer znam da uzima aplikacija sama neki prosjek koji nema veze sa mojim stvarnim ciklusom ali svejedno bacite pogledhttps://ibb.co/0s5wMWM
🤔 Bas me zanima u iduca 2, 3 dana oce tempica skocit ili past
Meni izgleda ka da je O bila 17DC
Lena vidi se 😍 cestitam i sretno 🤞🏻🍀
Ja danas 20dc, mjerim temp ona svaki dan za 0.1 skoci, a moja premom kaze da je O danas, ne vodim se njihovim izracunom jer znam da uzima aplikacija sama neki prosjek koji nema veze sa mojim stvarnim ciklusom ali svejedno bacite pogledhttps://ibb.co/0s5wMWM
🤔 Bas me zanima u iduca 2, 3 dana oce tempica skocit ili past
Meni izgleda ka da je O bila 17DC
Lucky, slazen sa MJ317, nije neki vidljivi skok, ali je tri dana zaredom temp u porastu. Di nan je sad Silver da svoje misljenje😭
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji