Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    12. Srpanj 2020. 16:20

bajo

mmarie

Zene pomoć! Upravo mi se pojavio smedi iscjedak..to bas i nije okej? 😕

Ni ja ti nema bas dobro iskustvo i meni je smeđerenje pocelo al s 5 tt. Al odi na hitnu zbog toga 🤞🙏🙏

Kad je tebi krenulo? Sad ili kod biohemijske?

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    12. Srpanj 2020. 16:22

@mmarie moje iskustvo je takvo da crvena krv nije dobra i gotovo uvijek je los znak a smedjarenje ne mora biti kobno za T, vrlo cesto se uspjesno rijesi dodavanjem progesterona. Cuvam fige i cekam vijesti..

Not that fensi, ekšli..

silver
    12. Srpanj 2020. 16:39

Lucky, šlicnula sam ti graf...ali nije baš jasan što se događa jer temp su u nekako istom prosjeku gdje su i prijašnje pa onda pričekaj još par dana da vidiš jel ide gore!
    mmarie javi nam se da znamo da je sve ok!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    12. Srpanj 2020. 16:39

šlicnula = škicnula 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

12. Srpanj 2020. 17:52

Ja zadnja 2 dana nisam piskila trakice i danas se sjetim..ovo valjda nije iza pika nego pred pik..nadam se ..jer nismo nista akcijali zadnja 2 dana 🤔 veceras u akciju pa cu drzat fige da pik tek slijedi...https://ibb.co/7x3jgdf 

Sanjarka88
    12. Srpanj 2020. 18:15

Fancy

Sara🌻 (Mrljica)

Bajo, dobro je to! 😍
    Fancy, a jel se šta vidilo na UZV? Kad ti je opet pregled?

Jesteeee, gestacijska i zumancana vreca😍 a novi pregled tek za nesto vise od 2 sedmice, to ce biti vec 7+1 al izdrzat cu 🙉

Super sto se sve vidi 
    Tako i meni bilo u prosloj t na 5+4 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Srpanj 2020. 18:16

Sanjich🤞🤰

Ja zadnja 2 dana nisam piskila trakice i danas se sjetim..ovo valjda nije iza pika nego pred pik..nadam se ..jer nismo nista akcijali zadnja 2 dana 🤔 veceras u akciju pa cu drzat fige da pik tek slijedi…https://ibb.co/7x3jgdf

Koji si dc? Osjetis inace o? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

12. Srpanj 2020. 18:37

Fancy

bajo

mmarie

Zene pomoć! Upravo mi se pojavio smedi iscjedak..to bas i nije okej? 😕

Ni ja ti nema bas dobro iskustvo i meni je smeđerenje pocelo al s 5 tt. Al odi na hitnu zbog toga 🤞🙏🙏

Kad je tebi krenulo? Sad ili kod biohemijske?

Kod biohemijske sad sam ok 🙏🤞🙏🤞

12. Srpanj 2020. 18:41

Sanjich🤞🤰

Ja zadnja 2 dana nisam piskila trakice i danas se sjetim..ovo valjda nije iza pika nego pred pik..nadam se ..jer nismo nista akcijali zadnja 2 dana 🤔 veceras u akciju pa cu drzat fige da pik tek slijedi…https://ibb.co/7x3jgdf

Da inače osjetim..a sad se nisam.ni sjetila jer je slobodan vikend i na moru sam od jutra do mraka...i krepana dodjem kuci odma zaspim... 15dc ..prosli mj sam na 17dc imala O..vidimo oce li opet tako ispast ili je prošla 

Sara 🌸
    12. Srpanj 2020. 18:54

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

Da inače osjetim..a sad se nisam.ni sjetila jer je slobodan vikend i na moru sam od jutra do mraka…i krepana dodjem kuci odma zaspim… 15dc ..prosli mj sam na 17dc imala O..vidimo oce li opet tako ispast ili je prošla

Držim ti fige da ne moraš na humanu 27. 🤞🏻👶🏻🐥Taman imas vrimena da se desi O i da vidis plusić🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.