Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2020. 09:48

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela…inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak

Sanjich, ja san 183 🙈 Bajo dam ti ja koji cm, al od stopala
    da mogu nosit i one cipele koje mi se sviđaju 😂
    Ja sam jednom imala 65 kg, to mi je bilo najmanje u odrasloj dobi na tu visinu. Ljudi su mislili da san bolesna🤦🏻‍♀️
    ja san si sa 73 kg najbolja 😁
    Malala, mora postojat nesto. Nadam se da ces uspijet pronac rjesenje.

Moze ja sam zapela na djecijem odjelu  37 br. 😂😂😂😂

Amelie
    11. Srpanj 2020. 10:45

Ciao curke.. kako ste? Vidim da nam se trudnice baš ne javljaju više.. nadam se da je sve ok.. Malela, Fancy, KDS?!? Možda nisam dobro popratila.. vidim da neke od vas odlaze malo na odmor i od foruma..tako sam i ja odlučila.. barem sad preko ljeta da malo pustim mozak na pašu. Ali volim vas škicnuti tu i tamo!;) Ja još imam kontrolu idući tjedan i nadam se da će mi doktor dati zeleno svijetlo da mogu na more i zaboraviti malo na bolnice i pretrage koje nas čekaju. Vama sretno svima s plusićima i odmorite see😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

11. Srpanj 2020. 11:43

malala

Sanjich🤞🤰

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela…inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak

Nisam vadila to. Cijeli život sam "jača", od poroda se samo povećava kilaža. Kad pokušam skinuti, ništa ne djeluje. Hormoni štitnjače su ok.

Ja mislim da bi ti trebala do endokrinologa..cisto da ti da izvadit te neke stvari..meni je olaksalo....
    Moj M ima viska 30kila..al eto sve kao sad cu sad cu pa nikako skinut jer on bas puno radi i ima stresan poso.. 

a meni se cini da sam se ja uz njega opustila..znaci idealna sam si sa 73 a imam 83 🤫🤫🤫🤫 sad sam vec 10 dana na dijeti s minimalno glutena i mlijecnog.. jedem UH iz povrca i kupila san ono brašno schar. . Pa viidmo oce pomoc kod te rezistencije 😊

Sanjarka88
    11. Srpanj 2020. 11:50

Ja sam 160cm 😅😅😅
    Imam 52kg i to mi je taman 
    Nebi vise a ni manje 
    Nakon drugog poroda sam bila dosla kroz godinu dana na 45kg to je bilo uzas 
    Ni sisa ni guzica
    Jedino sta mi je prvi put u zivotu bio skroz ravan trbuh 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Srpanj 2020. 11:52

Ja odbrojavam do menge da vam se konacno pridružim ❤️
    Samo koliko vas se povlači s foruma, necu imat s kime tipkat 😪

Nadi_
    11. Srpanj 2020. 12:43

Meni M dosla jutros, mada sam joj se i nadala kad su me grudi prestale boljeti. Bajo pisi me za 13.8.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

11. Srpanj 2020. 14:04

Bajo mozes me skinuti s liste,ja sam dobila dan ranije,bas mi je tesko palo,taj dan cujem dvije drugarice trudne,cijeli dan preplakala,drago mi je zbog njih ali eto. Dva dana sam bila bas bas tuzna,danas opet cujem jos jedna drugarica trudna,opet naravno padam u bedak  Imam osjecaj eto sve mogu zatrudniti samo ja ne mogu,uhh

Sara 🌸
    11. Srpanj 2020. 15:27

Lucky🍀

Sanjarka88

I ja odbrojavam, samo ne znam koliko moram jos brojat 😅😂 19dc…valjda ce gospođa brzo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Jel ti bila O?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    11. Srpanj 2020. 15:41

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Sanjarka88

I ja odbrojavam, samo ne znam koliko moram jos brojat 😅😂 19dc…valjda ce gospođa brzo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Jel ti bila O?

Pa s obzirom da je dr rekao da ovaj ciklus nema O ne koristim trakice, samo mjerim bazalnu, a ona se utaborila na 36.3 i ne mrda. Svejedno akcijamo svaki 2, 3 dan pa ako sta i bude super, ali sumnjam. Nade polazem u klomifen iduc ciklus

aaa, i Maleli je doktor reka da nece imat O, pa je ona ostala trudna tocno taj ciklus. Samo ti nastavi hopsat i dalje. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    11. Srpanj 2020. 16:13

Lucky samo vi hopsajte, nikad se ne zna
    Ako su ti duzi ciklusi a tek 19dc o jos nije ni trebala biti 🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.