Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2020. 21:56

malala

Ovo nema veze s trakicama ali ću se pojadati…. Cijeli tjedan na Keto dijeti, bez ugljikohidrata i jedva 1 kg otišla, a kažu da se u 1.tj gubi i 5 kg. 😓 A bez kruha mi je užasno teško jesti sve, i brzo sam gladna. A vjerujem da će mi dr reći da moram i smršaviti. Pokušavala sam već ne znam s čim i treninzi i sve, ali ne ide.😓

Malala oprosti opet ja nes govorim...to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve ...nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila... ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 22:22

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Ovo nema veze s trakicama ali ću se pojadati…. Cijeli tjedan na Keto dijeti, bez ugljikohidrata i jedva 1 kg otišla, a kažu da se u 1.tj gubi i 5 kg. 😓 A bez kruha mi je užasno teško jesti sve, i brzo sam gladna. A vjerujem da će mi dr reći da moram i smršaviti. Pokušavala sam već ne znam s čim i treninzi i sve, ali ne ide.😓

Malala oprosti opet ja nes govorim…to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve …nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila… ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Ja teško gubim kile. Da izgubim 10 kg trebala bi god dana bez UH valjda. 😥 Probala sam i trening 3x tjedno, 3 mj i ni deka nije otišla.

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa  se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.
    Prehrana je vaznija od treninga. I ne znam sta si trenirala, ali mora biti ciljano i po pravilu rađeno da bi bilo vidljive razlike. i opcenito za skidanje kila, imati trening 3x tjedno i u 3 mjeseca ocekivat rezultate je malo nadobudnom 3 x tjedno je rekreativno, eto malo otic da ostanes u formi i da odrzavas kilazu koju zelis, sa tim da se opet mora pazit na preranu. Treninzi za mrsavljenje trebaju biti odrađivani najmanje 5, ako ne 6 puta tjedno. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Rafaela92
    10. Srpanj 2020. 22:23

Pozdrav cure... Moze pomoc😊

Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 22:33

malala

Sara🌻 (Mrljica)

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Malala oprosti opet ja nes govorim…to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve …nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila… ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Ja teško gubim kile. Da izgubim 10 kg trebala bi god dana bez UH valjda. 😥 Probala sam i trening 3x tjedno, 3 mj i ni deka nije otišla.

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.
    Prehrana je vaznija od treninga. I ne znam sta si trenirala, ali mora biti ciljano i po pravilu rađeno da bi bilo vidljive razlike. i opcenito za skidanje kila, imati trening 3x tjedno i u 3 mjeseca ocekivat rezultate je malo nadobudnom 3 x tjedno je rekreativno, eto malo otic da ostanes u formi i da odrzavas kilazu koju zelis, sa tim da se opet mora pazit na preranu. Treninzi za mrsavljenje trebaju biti odrađivani najmanje 5, ako ne 6 puta tjedno.

HIIT trening, dušu i litru znoja ostaviš u sat vremena.
    Ok, ja znam da je ljudima teško vjerovati kad pričam ovo, ali tako je kako je. Koliko bi od vas izgubilo 5 kg u tj.dana bez UH??? 90%. Ja sam u onih 10%.

Virujem ti onda. Ko san ja da ne virujem, ispričavam se.🧡
     Jel imaš problema sa štitnjačom, sigurno postoji neki pozadinski problem. Jer meni je dijeta uvijek matematika, moran  potrosit vise   nego sam unijela i to je funkcioniralo. Doslovno sam vagala sve sto sam konzumirala tokom dana, i unosila u My Fitness Pal aplikaciju. U pocetku sam mjerila bas bas sve, a posli nekako od oka znas koliko je dovoljno.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

10. Srpanj 2020. 23:39

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela...inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak 

Kona13
    11. Srpanj 2020. 00:12

Sara🌻 (Mrljica)

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.

Ovo vrijedi kod zdravih ljudi, kojih nema puno

👦2012💙

11. Srpanj 2020. 06:27

Sara i Sanjich mogle ste mi dat svaka po 1 cm i onda cu bit taman  170😅😅😅
    Evo ja uvik imam viska kg al uvik 🤦‍♀️
    Znaci 168 cm sam a imam 75 kg , e sad neko kaze da je to 15 kg viska , al npr sebi sam najbolja s 70 kg jer imam uvik sise peticu bez obzira na kilazu kad smrsavim ispod 70 ajme izgledam ,guzice mi budu kao dva plivadola .🙈🙈
    Al naj bitnije je kako se zena osijeca u svojoj kozi. Jer ima prekrasnih zena s kilogramom viska😘. Mislim da je debljanje  a i mrsavljenje  stvar glave , a i covjek ne moze ocekivat jel da ce u misec dana sve izgubit -mislim  nije ih ni dobio u misec dana😍
    Sto se tice mrsavljenja naj idealnije za organizam je mrsavit 2.5 kg mjesecno vise od toga  u 90 posto slucajeva ce bit jojo  efekt, 

11. Srpanj 2020. 06:31

ODBROJAVANJE 7/2020
    Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
    Bubica15 -9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
    Miakamo - 9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 1 dana♥️
    chiAn6 - 13.7.2020 - 2 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 3 dana♥️
    Kaća -16.7.2020 - 4 dana♥️
    Maša25 -20.7.2020 - 9 dana♥️
    MJ317 - 20.7.2020 - 9 dana♥️
    Sanjich 27.7.2020. - 16 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-16 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 17 dana♥️
    ODBROJAVANJE 8/2020
    Mallla - 4.8.2020 - 24 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 -25 dana♥️
    TiKi92 - 8.8.2020 - 27 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 27 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 10.8.2020 - 28 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Anitram - ???♥️

Sara 🌸
    11. Srpanj 2020. 08:56

Sanjich🤞🤰

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela…inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak

Sanjich, ja san 183 🙈 Bajo dam ti ja koji cm, al od stopala
     da mogu nosit i one cipele koje mi se sviđaju 😂
    Ja sam jednom imala 65 kg, to mi je bilo najmanje u odrasloj dobi na tu visinu. Ljudi su mislili da san bolesna🤦🏻‍♀️
    ja san si sa 73 kg najbolja 😁 
    Malala, mora postojat nesto.  Nadam se da ces uspijet pronac rjesenje.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    11. Srpanj 2020. 09:31

Ja sam 167 i 54 kile, tlače me svi da se u debljam a baš mi je fino raspoređeno 😁😁 ugl svi smo takvi, genetika. I ja bi se sad trebala prejedati, ma moš mislit

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.