Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    10. Srpanj 2020. 21:54

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28, mislim da je malala mislila na Vuk Vrhovac, sveučilišnu kliniku u Zagrebu.
    Angeleyes, moras nastavit pratit trakice, ovo je početak rasta luteinizirajućeg hormona odgovornog za ovulaciju. Kad ti ta crtica koja je blijeda bude jednake ili iste boje kao ta druga (kontrolna), tad je najpoželjnije imati odnose, dan iza, i dan iza tog. O obično biva 12-36 sati nakon što se pojavi ta jaka crtica.

Puno hvala na objasnjenju 🤗🤗!! 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

10. Srpanj 2020. 21:56

malala

Ovo nema veze s trakicama ali ću se pojadati…. Cijeli tjedan na Keto dijeti, bez ugljikohidrata i jedva 1 kg otišla, a kažu da se u 1.tj gubi i 5 kg. 😓 A bez kruha mi je užasno teško jesti sve, i brzo sam gladna. A vjerujem da će mi dr reći da moram i smršaviti. Pokušavala sam već ne znam s čim i treninzi i sve, ali ne ide.😓

Malala oprosti opet ja nes govorim...to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve ...nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila... ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 22:22

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Ovo nema veze s trakicama ali ću se pojadati…. Cijeli tjedan na Keto dijeti, bez ugljikohidrata i jedva 1 kg otišla, a kažu da se u 1.tj gubi i 5 kg. 😓 A bez kruha mi je užasno teško jesti sve, i brzo sam gladna. A vjerujem da će mi dr reći da moram i smršaviti. Pokušavala sam već ne znam s čim i treninzi i sve, ali ne ide.😓

Malala oprosti opet ja nes govorim…to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve …nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila… ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Ja teško gubim kile. Da izgubim 10 kg trebala bi god dana bez UH valjda. 😥 Probala sam i trening 3x tjedno, 3 mj i ni deka nije otišla.

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa  se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.
    Prehrana je vaznija od treninga. I ne znam sta si trenirala, ali mora biti ciljano i po pravilu rađeno da bi bilo vidljive razlike. i opcenito za skidanje kila, imati trening 3x tjedno i u 3 mjeseca ocekivat rezultate je malo nadobudnom 3 x tjedno je rekreativno, eto malo otic da ostanes u formi i da odrzavas kilazu koju zelis, sa tim da se opet mora pazit na preranu. Treninzi za mrsavljenje trebaju biti odrađivani najmanje 5, ako ne 6 puta tjedno. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Rafaela92
    10. Srpanj 2020. 22:23

Pozdrav cure... Moze pomoc😊

Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 22:33

malala

Sara🌻 (Mrljica)

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Malala oprosti opet ja nes govorim…to je prerigorozno sve za nas bez upute doktora nemoj na dijetu.. viruj mi ja sam si cijelo proslo ljeto sjebala sve …nisam.imala uocpe O i krvarila non stop.. a smrsavila sam na dijeti bz UH u mj dana 10 kila… ne radi si to pricekaj uputu dr radi sebe i zdravlja

Ja teško gubim kile. Da izgubim 10 kg trebala bi god dana bez UH valjda. 😥 Probala sam i trening 3x tjedno, 3 mj i ni deka nije otišla.

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.
    Prehrana je vaznija od treninga. I ne znam sta si trenirala, ali mora biti ciljano i po pravilu rađeno da bi bilo vidljive razlike. i opcenito za skidanje kila, imati trening 3x tjedno i u 3 mjeseca ocekivat rezultate je malo nadobudnom 3 x tjedno je rekreativno, eto malo otic da ostanes u formi i da odrzavas kilazu koju zelis, sa tim da se opet mora pazit na preranu. Treninzi za mrsavljenje trebaju biti odrađivani najmanje 5, ako ne 6 puta tjedno.

HIIT trening, dušu i litru znoja ostaviš u sat vremena.
    Ok, ja znam da je ljudima teško vjerovati kad pričam ovo, ali tako je kako je. Koliko bi od vas izgubilo 5 kg u tj.dana bez UH??? 90%. Ja sam u onih 10%.

Virujem ti onda. Ko san ja da ne virujem, ispričavam se.🧡
     Jel imaš problema sa štitnjačom, sigurno postoji neki pozadinski problem. Jer meni je dijeta uvijek matematika, moran  potrosit vise   nego sam unijela i to je funkcioniralo. Doslovno sam vagala sve sto sam konzumirala tokom dana, i unosila u My Fitness Pal aplikaciju. U pocetku sam mjerila bas bas sve, a posli nekako od oka znas koliko je dovoljno.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

10. Srpanj 2020. 23:39

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela...inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak 

Kona13
    11. Srpanj 2020. 00:12

Sara🌻 (Mrljica)

malala

Sanjich🤞🤰

malala

Nemoj se ljutit, mislim da su to izgovori. Nisam ni ja nesto u kondiciji, i imam izgubit 6-7 kg najmanje, sricom da sam vanprosječno visoka, pa se jos nekako izvlačim. 🙈 Ali bome kad sam bila zacrtala izgubila sam 5 kg bez po muke, manje UH i prerađenih secera, i prirodnih isto, voce je kaloricno ako ga se puno jede.

Ovo vrijedi kod zdravih ljudi, kojih nema puno

👦2012💙

11. Srpanj 2020. 06:27

Sara i Sanjich mogle ste mi dat svaka po 1 cm i onda cu bit taman  170😅😅😅
    Evo ja uvik imam viska kg al uvik 🤦‍♀️
    Znaci 168 cm sam a imam 75 kg , e sad neko kaze da je to 15 kg viska , al npr sebi sam najbolja s 70 kg jer imam uvik sise peticu bez obzira na kilazu kad smrsavim ispod 70 ajme izgledam ,guzice mi budu kao dva plivadola .🙈🙈
    Al naj bitnije je kako se zena osijeca u svojoj kozi. Jer ima prekrasnih zena s kilogramom viska😘. Mislim da je debljanje  a i mrsavljenje  stvar glave , a i covjek ne moze ocekivat jel da ce u misec dana sve izgubit -mislim  nije ih ni dobio u misec dana😍
    Sto se tice mrsavljenja naj idealnije za organizam je mrsavit 2.5 kg mjesecno vise od toga  u 90 posto slucajeva ce bit jojo  efekt, 

11. Srpanj 2020. 06:31

ODBROJAVANJE 7/2020
    Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
    Bubica15 -9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
    Miakamo - 9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 2 dana kasni♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 1 dana♥️
    chiAn6 - 13.7.2020 - 2 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 3 dana♥️
    Kaća -16.7.2020 - 4 dana♥️
    Maša25 -20.7.2020 - 9 dana♥️
    MJ317 - 20.7.2020 - 9 dana♥️
    Sanjich 27.7.2020. - 16 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-16 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 17 dana♥️
    ODBROJAVANJE 8/2020
    Mallla - 4.8.2020 - 24 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 -25 dana♥️
    TiKi92 - 8.8.2020 - 27 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 27 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 10.8.2020 - 28 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Anitram - ???♥️

Sara 🌸
    11. Srpanj 2020. 08:56

Sanjich🤞🤰

Jesi vadila inzulin i glukozu? Meni je tako potvrdila inzulinsku rezistenciju i objasnila..laicki ja kad pojedem i dalje nisam sita nego gladna kao dan nisam jela…inzulin ne odlazi u tkiva itd. . Tako da sam ja dobila viska kila al SARO isto ka ti visoka san hahah 181cm hahhaah ne vidi se na menj bas visak

Sanjich, ja san 183 🙈 Bajo dam ti ja koji cm, al od stopala
     da mogu nosit i one cipele koje mi se sviđaju 😂
    Ja sam jednom imala 65 kg, to mi je bilo najmanje u odrasloj dobi na tu visinu. Ljudi su mislili da san bolesna🤦🏻‍♀️
    ja san si sa 73 kg najbolja 😁 
    Malala, mora postojat nesto.  Nadam se da ces uspijet pronac rjesenje.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani