Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 08:33

Lucky🍀

Ja jedino znam da nas te trakice bas znaju zafrknut i zbunit, ja najvise vjerujem temperaturi, i svima preporucujem da ju mjere, znam da se cini kao tlaka ali stvarno nije, jer nakon par dana ti ude u rutinu i uopce nije problem, a stvarno je jedini pouzdan pokazatelj, pogotovo nama koje znamo imat ciste pa trakice pokazu svasta, zato zene BBT rules 🤟🏼👊🏼💪🏼😂

Slažem se donekle, i meni je uslo u rutinu i bas nije problem. Al stvar je sta mi moramo uhvatit pik da znamo kad vojnike treba poslat, jer kad ti FF pokaže O, vec je debelo gotovo. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

10. Srpanj 2020. 08:51

Ajmo testice ♥️

Sara 🌸
    10. Srpanj 2020. 08:52

I Malaga, trebala bi bazalnu mjeriti oralno ili vaginalno. Tako je najpreciznije.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    10. Srpanj 2020. 08:56

Ja isto mjerim oralno 
    Ispod pazuha ako ne namjestis kako treba imat ces odstupanje od stvarnog stanja 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Srpanj 2020. 08:58

I da kombinacija lh testa i bazalne je najbolja opcija 🤞
    Temp potvrdi ono sta lh pokaze, a druge strane lh najavi o unaprijed po temp vidis tek kad prode o 

maki994
    10. Srpanj 2020. 08:59

Jutro zene. Ja sam radila jutros test i negativan je... a nista drugo nisam ni ocekivala jer nemam ama bas nikakve simptome. A i temp mi se smanjila jutros. Uradila sam ga eto radi reda. Radit cu opet za 2 dana ako M ne dodje pa vam javim. Malo cu se i distancirati sa foruma jer mi treba malo odmora od svega. Jos jedan u nizu neuspjesnih ciklusa i jos svasta se tu nakupilo. Pratit cu vas i dalje ali necu biti toliko aktivna. Svim curama zelim puno puno srece i da sto prije ugledate pozitivne testice... ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sanjarka88
    10. Srpanj 2020. 09:34

Lucky🍀

Sara i Sanjarka, slažem se da, krivo sam se izrazila, mislila sam da nam tempica može 100% potvrdit jel bila O ako smo zbunjene s trakicama, ali svakako kombinacija trakica i bazalne je najbolja

A to svakako 
    U mene su uvik tamne koliko toliko, pa onda pik traje vise dana i tako 
    Zato mi je temp uz ovo zakon 
    Sad sam narucila manje osjetljive testove
    Valjda cu s njima imat vise srece

Sanjarka88
    10. Srpanj 2020. 09:35

maki994

Jutro zene. Ja sam radila jutros test i negativan je… a nista drugo nisam ni ocekivala jer nemam ama bas nikakve simptome. A i temp mi se smanjila jutros. Uradila sam ga eto radi reda. Radit cu opet za 2 dana ako M ne dodje pa vam javim. Malo cu se i distancirati sa foruma jer mi treba malo odmora od svega. Jos jedan u nizu neuspjesnih ciklusa i jos svasta se tu nakupilo. Pratit cu vas i dalje ali necu biti toliko aktivna. Svim curama zelim puno puno srece i da sto prije ugledate pozitivne testice… ❤️

Zao mi je 😪 🤗🤗🤗🤗

• malaga
    10. Srpanj 2020. 09:39

Sara🌻 (Mrljica)

malaga

Bok, opet ja s pitanjem, moze pliz pomoc? Stvarno ne znam sto tocno zakljuciti…
    Evo grafa:https://ibb.co/kXqM6T9
    Dakle, najveći t/c ratio koji sam uspjela dobiti bio je 0,41. Ovako je izgledala trakica:https://ibb.co/fr9JDvY
    Je li moguće da je to bio peak, kad se gleda u odnosu na ostale vrijednosti i s obzirom da zadnjih par dana definitivno pada? Ili je mozda anovulatorni ciklus? Da testiram i dalje ili nema smisla?
    Puno hvala!

Meni se to ne čini kao pik uopće. Znamo kako trakica treba izgledat, testna iste boje ili jača mora bit kontrolne. Ja bi nastavila mjerit da sam na tvom mjestu.

Sanjarka88

malaga

Dakle, najveći t/c ratio koji sam uspjela dobiti bio je 0,41. Ovako je izgledala trakica:https://ibb.co/fr9JDvY
    Je li moguće da je to bio peak, kad se gleda u odnosu na ostale vrijednosti i s obzirom da zadnjih par dana definitivno pada? Ili je mozda anovulatorni ciklus? Da testiram i dalje ili nema smisla?
    Puno hvala!

Ovo nije pik
    Iako temp je porasla 🤔, prati i dalje….

cure, thx na odgovorima, baš ste super :) 
    ma budem vjerojatno nastavila, iako sad ne vjerujem da će opet potamniti, danas je već 23.dc... nekako sam sumnjala da je možda između 17. i 18. dc bio pravi peak pa da je ovulacija nastupila 18./19. dan jer je 20. dc narasla temperatura.
    a za mjerenje temp, znam da ispod pazuha nije precizno (čak na uputama mog toplomjera piše da je bazalnu najbolje mjerit rektalno, ali to me nimalo ne privlači), al prvi dan mjerenja mi se zgadio okus toplomjera kojeg sam pametno dan prije dezinficirala bez ispiranja :facepalm: XD pa sam ispod pazuha i tako nastavila da bude međusobno usporedivo...
    a i sasvim mi je prihvatljivo da je ovo čudan ciklus, s obzirom da je prvi nakon 3 i pol godine pilula. ne mogu nigdje baš nać kako izgleda taj prvi nakon pilula, čini se da je sve moguće... 

Sanjarka88
    10. Srpanj 2020. 11:38

malaga

Sara🌻 (Mrljica)

malaga

Puno hvala!

Meni se to ne čini kao pik uopće. Znamo kako trakica treba izgledat, testna iste boje ili jača mora bit kontrolne. Ja bi nastavila mjerit da sam na tvom mjestu.

Sanjarka88

malaga

Puno hvala!

Ovo nije pik
    Iako temp je porasla 🤔, prati i dalje….

cure, thx na odgovorima, baš ste super :)
    ma budem vjerojatno nastavila, iako sad ne vjerujem da će opet potamniti, danas je već 23.dc… nekako sam sumnjala da je možda između 17. i 18. dc bio pravi peak pa da je ovulacija nastupila 18./19. dan jer je 20. dc narasla temperatura.
    a za mjerenje temp, znam da ispod pazuha nije precizno (čak na uputama mog toplomjera piše da je bazalnu najbolje mjerit rektalno, ali to me nimalo ne privlači), al prvi dan mjerenja mi se zgadio okus toplomjera kojeg sam pametno dan prije dezinficirala bez ispiranja :facepalm: XD pa sam ispod pazuha i tako nastavila da bude međusobno usporedivo…
    a i sasvim mi je prihvatljivo da je ovo čudan ciklus, s obzirom da je prvi nakon 3 i pol godine pilula. ne mogu nigdje baš nać kako izgleda taj prvi nakon pilula, čini se da je sve moguće…

Pa mislim da odmah nakon pilula obicno bude pobrckano sve
    Nemam iskustva s pilulama, mozda ti netko drugi moze pomoc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.