Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KriSta87
    09. Srpanj 2020. 20:56

Lucky🍀

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich 😂, slažem se. Mislim, zadnji put kad sam trebala bit "najplodnija" smo to obavili dvaput u danu, svaki sljedeci dan i dan prije smo jednom, meni je malo precudno da jedan doktor kaze da bi se tribalo 4-5 puta dnevno 😕 Da li se spermiji stignu obnovit? Ne znam, mi cemo nastavit po svom.
    Bajo, nisi u redu😭 al savršeno je.

A meni je ginica rekla svaki dr dan… s obzirom na njegov nalaz ..e sad ovi muskarci sta imaju odlican nalaz to garant roka 3x dnevno hahahhahahaha

Hahaha mozda roka i 5 puta dnevno 🤔 ma da ga jebes nema sanse da bi to izvela 5 puta u danu, nekad prisjedne i ovih 4 dana za redom… Nismo mi svi Bajo da mozemo 13 za redom 😂😂😘😘

Bajo treba neku nagradu dobiti. Pa mi smo se 4 dana za redom kada su trakice bile pozitivne pa je muz govorio da ce mu srce stati koliko nemamo ni on ni ja kondicije 😂 a ona 13 dana za redom. Svaka cast! 

Ovo 5 puta dnevno necu ni komentirati. I da hocu i mogu, definitivno nemam vremena za to. Mozda ako godisnji uzmem 😂

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

• KriSta87
    09. Srpanj 2020. 20:58

Dragica

Sara🌻 (Mrljica)

Dragica

Bok cure,molim vas za savjet.Bila sam kod doktora na pregledu,10 dan ciklusa te je folikul bio velik 19 mm…doktor je rekao da je ovulacija kroz dva do tri dana…Dva dana prije pregleda nismo imali odnose,odnosno imali smo ih tek dan nakon ,tj.11 dan ciklusa…Ujutro sam preko lh trake,one zelene,uhvatila pik,i to u 10,12 i 15 h..Mi smo imali odnos tek oko 17 h pa mene sada zanima jel to bilo prekasno…vidim da svi pišu da je tek nakon pika od 12 do 36 sati ovulacija,ali ja mislim da sam je imala taj 11.dan ujutro…I danas je opet napravim i druga crta se jedva vidi…Ako ima tko neki savjet da me utjesi da možda nije bilo prekasno…hvala unaprijed 😊

Pozz, buduci da si imala odnose dan prije pika i na dan pika, mislim da se nemas sta previse brinit. Jos pokrij i veceras i sutra. Bar ja bi 😉

Nisam tri dana prije,samo na dan pika u tek oko 17,nakon posla…zato mi i je muka😞

Ne sekiraj se... Biti cemo optimisticni i reci da su spermici od prije 3 dana prezivjeli i docekali ovulaciju 😊 u svakom slucaju, sve mi ovdje ucimo o svome tijelu i sto funkcionira a sto ne. Ako vam nije uspjelo sada, vjerujem da ubrzo bude.

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

Maša🤰🏼
    09. Srpanj 2020. 21:15

Cure oprostie ako sam dosadna ali bas mi treba pomoc :/ 
    Dali neka od Vas misli da je tu vec bio pik ili da ga jos cekam? 😏

Hvala💕

https://ibb.co/G00qCK2

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    09. Srpanj 2020. 21:15

Po kalendaru bi mi trebao biti sutra ili prekosutra a trakice ne tamne pa neznam sta se desava 😳 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

09. Srpanj 2020. 21:20

KriSta87

Lucky🍀

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich 😂, slažem se. Mislim, zadnji put kad sam trebala bit "najplodnija" smo to obavili dvaput u danu, svaki sljedeci dan i dan prije smo jednom, meni je malo precudno da jedan doktor kaze da bi se tribalo 4-5 puta dnevno 😕 Da li se spermiji stignu obnovit? Ne znam, mi cemo nastavit po svom.

A meni je ginica rekla svaki dr dan… s obzirom na njegov nalaz ..e sad ovi muskarci sta imaju odlican nalaz to garant roka 3x dnevno hahahhahahaha

Hahaha mozda roka i 5 puta dnevno 🤔 ma da ga jebes nema sanse da bi to izvela 5 puta u danu, nekad prisjedne i ovih 4 dana za redom… Nismo mi svi Bajo da mozemo 13 za redom 😂😂😘😘

Bajo treba neku nagradu dobiti. Pa mi smo se 4 dana za redom kada su trakice bile pozitivne pa je muz govorio da ce mu srce stati koliko nemamo ni on ni ja kondicije 😂 a ona 13 dana za redom. Svaka cast!

Ovo 5 puta dnevno necu ni komentirati. I da hocu i mogu, definitivno nemam vremena za to. Mozda ako godisnji uzmem 😂

Rekla sam da je 3 zadnja puta bilo rutina🙈🙈🙈,
    A čuj rekla sam muzu da ako zeli jos jedno dite mora i nema hoce nece , a i tih 13 dana je  nekako i nas vratilo u one dane kad samo tek poceli zivjet skupa pa si imao heks na svakom kantunu kuce 😘 . 

09. Srpanj 2020. 21:28

Lucky🍀

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Hvala na komplimentu 😂😂😂 Da je to bilo lanjsku godinu nebi bilo izvedivo nikakoooo(u sezoni se ni ne vidimo jedan ide spat drugi se budi ) ove godine nima turista , nima bas posla pa bolje da je lavura po meni😂😂😂

maki994
    09. Srpanj 2020. 21:39

maša25

Hvala💕

Ja mislim da ti nije bio pik i da ako mozes trebas i dalje da testiras 🤔

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Maša🤰🏼
    09. Srpanj 2020. 21:49

Ne mjerim bazalnu,

Hvala cure na savjetima, probat cu kupit jos malo testica pa radit jos tih 2,3 dana pa cu vidjet .
    Javim vam svakako 😊

Hvala puno i sretno svima 💕 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

09. Srpanj 2020. 21:50

maki994

maša25

Hvala💕

Ja mislim da ti nije bio pik i da ako mozes trebas i dalje da testiras🤔

Po kalendaru nista neznaci ..to je idealan slucaj ako je kad kaze kalendar... Masa imas li ti pcos? Mi znamo imat povisen lh tako da trakice mogu izgledat i dosta tamije nego drugima a nemamo O... 

09. Srpanj 2020. 22:03

Sanjich🤞🤰

maki994

maša25

Hvala💕

Ja mislim da ti nije bio pik i da ako mozes trebas i dalje da testiras🤔

Po kalendaru nista neznaci ..to je idealan slucaj ako je kad kaze kalendar… Masa imas li ti pcos? Mi znamo imat povisen lh tako da trakice mogu izgledat i dosta tamije nego drugima a nemamo O…

Ja sam prosli ciklus pratila trakicama i bila je tocno 14 dan,ovaj nisam i ocito je O bila dosta ranije i urodila je ➕ 
    Pa se slazem s Sanjich  jer i meni je O po kalendaru bila pri 14 dana a pri 6 dana test je bio oku vidljiv plus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.