Ja nikako dobiti. 😓 Radila 2 testa i ništa. Boli me trbuh, sise, leđa, a m nema….. i imam temp 37 i sva sam malaksala. 😱 Samo da nije korona.
Kad dođe naručujem se na VV. Dr mi napisala up s uputom "vaše liječenje". Kako ide to kad dođeš tamo? Kad bi htjeli odmah sad vaditi mi hormone i amh.
Zabb sam ti napisati da papu uvažavaju do godinu dana staru. Kod mene je ovako, došla sam pregledao me kratko, ispitao odnosu sa suprugom, koliko dugo smo bili u vezi i kakve smo odnose imali i koliko 😁 ukratko svu anamnezu, tvoju i obiteljsku. Dobiješ papir za postupak na kojem ti piše šta sve trebate povaditi od nalaza, koje uputnice trebaš i sve trebaš kopirati, nalaze te osobne i vjenčani list. Dobiješ upute za dalje s obzirom kakva ti je situacija.
Ja znam da sam se sva šokirala jer je počeo o potpomognutoj a ja mislila on će mene nešto uputiti, liječiti ili nešto i kad je rekao inseminacija ja se mislim koji je sad to vrag, ja kao uvjerena sve 5 kad ono 😂😂😂 Tako da razumijem tvoju zabrinutost, prošla sam to.
I još me izgrdio kako se malo seksam, da nije dovoljno 1x dnevno nego 4,5 puta, reko doktore pa mi morano onda godišnji uzet 😂😂😂
😱😱😱😱 4-5 puta dnevno????
Pa toliko ne napravimo puta za vrijeme plodnih dana.
Ja ne znam kako vi.. al brate mili meni je i jednom dnevno previse , jebemu misa nekad sam umorna ko pas od posla, nekad budem tuzna ili pms, nekad on bude sjeban pa isuse nemoze mi to prigovorit..ja mu uostalom ne bi ni rekla kolko..sta ga briga bitno da pokusavamo....
Bas me to sad nazivciralo ..obozavan seks al imam i zivot i brige i sto pizdarija životnih da bi svaki dan skakala po K*** DA PROSTITE hahahahhaha
https://ibb.co/ZxXdTFD
Mislila sam na ovakvu sliku😘😘😘😍
Jel ovo hvarrrr moj najlipsiiii
Sanjich 😂, slažem se. Mislim, zadnji put kad sam trebala bit "najplodnija" smo to obavili dvaput u danu, svaki sljedeci dan i dan prije smo jednom, meni je malo precudno da jedan doktor kaze da bi se tribalo 4-5 puta dnevno 😕 Da li se spermiji stignu obnovit? Ne znam, mi cemo nastavit po svom.
Bajo, nisi u redu😭 al savršeno je.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjich 😂, slažem se. Mislim, zadnji put kad sam trebala bit "najplodnija" smo to obavili dvaput u danu, svaki sljedeci dan i dan prije smo jednom, meni je malo precudno da jedan doktor kaze da bi se tribalo 4-5 puta dnevno 😕 Da li se spermiji stignu obnovit? Ne znam, mi cemo nastavit po svom.
A meni je ginica rekla svaki dr dan... s obzirom na njegov nalaz ..e sad ovi muskarci sta imaju odlican nalaz to garant roka 3x dnevno hahahhahahaha
Bok cure,molim vas za savjet.Bila sam kod doktora na pregledu,10 dan ciklusa te je folikul bio velik 19 mm...doktor je rekao da je ovulacija kroz dva do tri dana...Dva dana prije pregleda nismo imali odnose,odnosno imali smo ih tek dan nakon ,tj.11 dan ciklusa...Ujutro sam preko lh trake,one zelene,uhvatila pik,i to u 10,12 i 15 h..Mi smo imali odnos tek oko 17 h pa mene sada zanima jel to bilo prekasno...vidim da svi pišu da je tek nakon pika od 12 do 36 sati ovulacija,ali ja mislim da sam je imala taj 11.dan ujutro...I danas je opet napravim i druga crta se jedva vidi...Ako ima tko neki savjet da me utjesi da možda nije bilo prekasno...hvala unaprijed 😊
Bok cure,molim vas za savjet.Bila sam kod doktora na pregledu,10 dan ciklusa te je folikul bio velik 19 mm…doktor je rekao da je ovulacija kroz dva do tri dana…Dva dana prije pregleda nismo imali odnose,odnosno imali smo ih tek dan nakon ,tj.11 dan ciklusa…Ujutro sam preko lh trake,one zelene,uhvatila pik,i to u 10,12 i 15 h..Mi smo imali odnos tek oko 17 h pa mene sada zanima jel to bilo prekasno…vidim da svi pišu da je tek nakon pika od 12 do 36 sati ovulacija,ali ja mislim da sam je imala taj 11.dan ujutro…I danas je opet napravim i druga crta se jedva vidi…Ako ima tko neki savjet da me utjesi da možda nije bilo prekasno…hvala unaprijed 😊
Pozz, buduci da si imala odnose dan prije pika i na dan pika, mislim da se nemas sta previse brinit. Jos pokrij i veceras i sutra. Bar ja bi 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/ZxXdTFD
Mislila sam na ovakvu sliku😘😘😘😍
Jel ovo hvarrrr moj najlipsiiii
Hehhehe pogodila si 😘😘😘
Znam al morala 😘😘
Bok cure,molim vas za savjet.Bila sam kod doktora na pregledu,10 dan ciklusa te je folikul bio velik 19 mm…doktor je rekao da je ovulacija kroz dva do tri dana…Dva dana prije pregleda nismo imali odnose,odnosno imali smo ih tek dan nakon ,tj.11 dan ciklusa…Ujutro sam preko lh trake,one zelene,uhvatila pik,i to u 10,12 i 15 h..Mi smo imali odnos tek oko 17 h pa mene sada zanima jel to bilo prekasno…vidim da svi pišu da je tek nakon pika od 12 do 36 sati ovulacija,ali ja mislim da sam je imala taj 11.dan ujutro…I danas je opet napravim i druga crta se jedva vidi…Ako ima tko neki savjet da me utjesi da možda nije bilo prekasno…hvala unaprijed 😊
Pozz, buduci da si imala odnose dan prije pika i na dan pika, mislim da se nemas sta previse brinit. Jos pokrij i veceras i sutra. Bar ja bi 😉
Nisam tri dana prije,samo na dan pika u tek oko 17,nakon posla...zato mi i je muka😞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji