Cure oprostie ako sam dosadna ali bas mi treba pomoc :/
Dali neka od Vas misli da je tu vec bio pik ili da ga jos cekam? 😏
Hvala💕
https://ibb.co/G00qCK2
Ja mislim da ti nije bio pik i da ako mozes trebas i dalje da testiras🤔
Po kalendaru nista neznaci ..to je idealan slucaj ako je kad kaze kalendar… Masa imas li ti pcos? Mi znamo imat povisen lh tako da trakice mogu izgledat i dosta tamije nego drugima a nemamo O…
Ja sam prosli ciklus pratila trakicama i bila je tocno 14 dan,ovaj nisam i ocito je O bila dosta ranije i urodila je ➕
Pa se slazem s Sanjich jer i meni je O po kalendaru bila pri 14 dana a pri 6 dana test je bio oku vidljiv plus.
Bajo ja sam uvjerena da ces ti dobit blizance…cekam samo da javis hahha
hahah pa nakon 13 dana akcije čudno bi bilo da se nisu dva spermića primila
Pa jel tak..jos tako lipi plus da se vidi..mora da je beta astronomska 😊😊😊😊
Hvala💕
Po kalendaru nista neznaci ..to je idealan slucaj ako je kad kaze kalendar… Masa imas li ti pcos? Mi znamo imat povisen lh tako da trakice mogu izgledat i dosta tamije nego drugima a nemamo O…
Ja sam prosli ciklus pratila trakicama i bila je tocno 14 dan,ovaj nisam i ocito je O bila dosta ranije i urodila je ➕
Pa se slazem s Sanjich jer i meni je O po kalendaru bila pri 14 dana a pri 6 dana test je bio oku vidljiv plus.
😂😂😂😂
Hvala💕
😂😂😂😂
Ja sam na plaži😜😜😜
Evoo mee, ma da nije taj doktor normalan to je kao prije ovulacije, kako on kaže mrkanje ili KRKANJE već sam zaboravila, i onda nakon maratona staneš 4 dana prije pika i onda kad je trakica pozitivana zadap završni udarac haha
Ovaj moj jedva 2 puta na dan a di će jadan 4, 5.. I meni dosadi svaki dan po jednom a ne ovo
😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Stigla m. 😓 Naručila se na VV, 17.7. 💪
I obavit ću hsg u Ginekosu slj.tjedan.
I počeo godišnji. 😀😀😀😀
ChiAn, žao mi je. Drži se. 🤗
Hej, ne znam tu kraticu VV? 🤔
Ugl da, javiš se prvi dan ciklusa i onda od 2 ili 3 kreneš na folikulometriju . Ali to tek nakon obrade i moraju ti svi nalazi biti čisti.. Ja sad čekam za završi M pa ću kontaktirati svoji gin jel bi trebala možda još nešto za candidu
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/YbFcgLm
Ovo je pocetak ovulacije ili sta? Nova sam s trakicama 😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Mattan28, mislim da je malala mislila na Vuk Vrhovac, sveučilišnu kliniku u Zagrebu.
Angeleyes, moras nastavit pratit trakice, ovo je početak rasta luteinizirajućeg hormona odgovornog za ovulaciju. Kad ti ta crtica koja je blijeda bude jednake ili iste boje kao ta druga (kontrolna), tad je najpoželjnije imati odnose, dan iza, i dan iza tog. O obično biva 12-36 sati nakon što se pojavi ta jaka crtica.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ovo nema veze s trakicama ali ću se pojadati…. Cijeli tjedan na Keto dijeti, bez ugljikohidrata i jedva 1 kg otišla, a kažu da se u 1.tj gubi i 5 kg. 😓 A bez kruha mi je užasno teško jesti sve, i brzo sam gladna. A vjerujem da će mi dr reći da moram i smršaviti. Pokušavala sam već ne znam s čim i treninzi i sve, ali ne ide.😓
Forsiraš se. Nezdravo je gubit 5 kg u tjedan dana. Pola kg tjedno je najoptimalnije. Šokirat ćeš tijelo, ne treba ti to sad kad počinješ sa potpomognutom. Treba mijenjat način života i povećati fizičku aktivnost, a ne neke izgladnjujuće dijete primjenjivat.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mattan28, mislim da je malala mislila na Vuk Vrhovac, sveučilišnu kliniku u Zagrebu.
Angeleyes, moras nastavit pratit trakice, ovo je početak rasta luteinizirajućeg hormona odgovornog za ovulaciju. Kad ti ta crtica koja je blijeda bude jednake ili iste boje kao ta druga (kontrolna), tad je najpoželjnije imati odnose, dan iza, i dan iza tog. O obično biva 12-36 sati nakon što se pojavi ta jaka crtica.
Puno hvala na objasnjenju 🤗🤗!!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji