Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Srpanj 2020. 13:48

TiKi92

Ja dobila maloprije pa me mozes Bajo staviti na listu za 08.08. Zadnji ciklus pokusavanja prije IVF-a.

Sretno 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

09. Srpanj 2020. 14:11

TiKi92

Ja dobila maloprije pa me mozes Bajo staviti na listu za 08.08. Zadnji ciklus pokusavanja prije IVF-a.

Sretnoooo i pozitivnooooo 🥰🥰🥰

pupetta
    09. Srpanj 2020. 14:15

Snoopyiicaa

Najiskreniji pozdrav svima cure, zenice🙃
    Pisem sa ostalim curama na drugoj temi, ali posto je ovo tema bas za Lh trakice, htjela bih se obratiti vama za misljenje i za savjete.. Naime moja situacija je sljedeca, u3mj sam se skinila sa pilula, zadnja menstruacija mi je bila 18.4., u 5om mj je rađen papa test - sve je u redu, kod ginice na kontroli sam bila u 6om mjesecu, i rekla mi je da je sve u redu, da nemam razloga za brigu da ce menstruacija doci i da je razlog kasnjenja prestanak uzimanja pilula.. U subotu sam imala malo rozo-crvenog iscjedka na dnevnom ulosku, vise je bilo kao malo razmrljano, a u utorak sam imala malo smeđeg iscjedka tokom brisanja na papiru, poslije tog smeđeg mi se pojavljuje bijelo(mlijecni) prozirni rastezljivi iscjedak, kojeg imam i sad aali u manjem intenzitetu.. Testovi za trudnocu su negativni, premda se na dva nazirala poz crta ali ostali poslije njih su negativni.. Ponedjeljak i utorak sam imala bas jake grceve u stomaku bas kao da cu svakog trena dobit M, ali od nje jos nista, jucer i danas su grcevi dosta blagi, ali su prisutni.. U nedjelju sam imala jaku glavobolju..
    Kupila sam i lh testice tako kad M dode da pocnem pratiti O, no vrag mi nije dao mira i ja sam prvi napravila u utorak i bio je pozitivan, jucer i danas isto su pozitivni, ali sam sigurna da nemam ovulaciju ili imam, iskreno ne znam ni ja vise, totalno sam zbunjena.. Staviti cu vam slike testica tu pa pogledajte.. Dali je stvarno moguce da su ti iscjetki i toliki jaki grcevi od ovulacije?
    https://ibb.co/mCJp022

Ne znam odgovor na sve, ali ja sam na pocetku godine stala piti pilule pa ti mogu reci da su i meni bile vrlo intenzivne O na pocetku - jaki grcevi i iznimno puno isjetka. To nije nista neobicno jer dok si na pilulama nemas O tako da kad se tijelo opet "probudi" iz tog stanja mirovanja normalno je da se malo jace aktivira. Mozes svakako provjeriti kod ginekologa je li nastupila O i kad bi otprilike mogla dobiti, na ultrazvuku bi se trebale vidjeti neke promjene ukoliko je doslo do O ili ce uskoro doci 😊

Baby P 03/21 💙

🌸TiKiDi🌸
    09. Srpanj 2020. 14:16

Hvala cure ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Snoopyiica95
    09. Srpanj 2020. 14:37

malala

Snoopyiicaa

Pisem sa ostalim curama na drugoj temi, ali posto je ovo tema bas za Lh trakice, htjela bih se obratiti vama za misljenje i za savjete.. Naime moja situacija je sljedeca, u3mj sam se skinila sa pilula, zadnja menstruacija mi je bila 18.4., u 5om mj je rađen papa test - sve je u redu, kod ginice na kontroli sam bila u 6om mjesecu, i rekla mi je da je sve u redu, da nemam razloga za brigu da ce menstruacija doci i da je razlog kasnjenja prestanak uzimanja pilula.. U subotu sam imala malo rozo-crvenog iscjedka na dnevnom ulosku, vise je bilo kao malo razmrljano, a u utorak sam imala malo smeđeg iscjedka tokom brisanja na papiru, poslije tog smeđeg mi se pojavljuje bijelo(mlijecni) prozirni rastezljivi iscjedak, kojeg imam i sad aali u manjem intenzitetu.. Testovi za trudnocu su negativni, premda se na dva nazirala poz crta ali ostali poslije njih su negativni.. Ponedjeljak i utorak sam imala bas jake grceve u stomaku bas kao da cu svakog trena dobit M, ali od nje jos nista, jucer i danas su grcevi dosta blagi, ali su prisutni.. U nedjelju sam imala jaku glavobolju..
    Kupila sam i lh testice tako kad M dode da pocnem pratiti O, no vrag mi nije dao mira i ja sam prvi napravila u utorak i bio je pozitivan, jucer i danas isto su pozitivni, ali sam sigurna da nemam ovulaciju ili imam, iskreno ne znam ni ja vise, totalno sam zbunjena.. Staviti cu vam slike testica tu pa pogledajte.. Dali je stvarno moguce da su ti iscjetki i toliki jaki grcevi od ovulacije?

Kakvi su ti bili ciklusi prije pilula? Imaš li inače neredovite cikluse?
    Jesi li imala m u 5. I 6. mj? Ovo malo smeđarenja ja ne bih računala kao m. 🤷‍♀️
    Koji si dan ciklusa sada?

Prije pilula sam rodila na carski, pa me zato ginica stavila na pilule godinu dana, prije prve trudnoce su mi ciklusi bili vecinom redoviti, trajali bi od 27-35 dana.. Ne, zadnja M je bila u 4.mj 🤔
    83 dan,ako racunamo da mi je prvi dan zadnjeg ciklusa bio 18.4.. Zadnji nezasticeni odnos je bio 24.6.,i jucer... Pcos nemam, problema sa stitnjacom nemam - bila sam na kontroli prije otprilike 3 mjeseca.. 

Snoopyiica95
    09. Srpanj 2020. 14:38

pupetta

Snoopyiicaa

Ne znam odgovor na sve, ali ja sam na pocetku godine stala piti pilule pa ti mogu reci da su i meni bile vrlo intenzivne O na pocetku - jaki grcevi i iznimno puno isjetka. To nije nista neobicno jer dok si na pilulama nemas O tako da kad se tijelo opet "probudi" iz tog stanja mirovanja normalno je da se malo jace aktivira. Mozes svakako provjeriti kod ginekologa je li nastupila O i kad bi otprilike mogla dobiti, na ultrazvuku bi se trebale vidjeti neke promjene ukoliko je doslo do O ili ce uskoro doci 😊

Jesi imala redovitu M poslije pilula? 

pupetta
    09. Srpanj 2020. 14:55

Snoopyiicaa

pupetta

Snoopyiicaa

Jesi imala redovitu M poslije pilula?

Da, ciklus mi je 30 dana bio svaki mjesec, osim u 5. mj. kada mi je M kasnila tjedan dana, ali tad sam imala smrtni slucaj jedne bliske osobe pa to propisujem tome.

Baby P 03/21 💙

Matkiša 😎
    09. Srpanj 2020. 15:45

malala

Ja nikako dobiti. 😓 Radila 2 testa i ništa. Boli me trbuh, sise, leđa, a m nema….. i imam temp 37 i sva sam malaksala. 😱 Samo da nije korona.
    Kad dođe naručujem se na VV. Dr mi napisala up s uputom "vaše liječenje". Kako ide to kad dođeš tamo? Kad bi htjeli odmah sad vaditi mi hormone i amh.

Zabb sam ti napisati da papu uvažavaju do godinu dana staru. Kod mene je ovako, došla sam pregledao me kratko, ispitao odnosu sa suprugom, koliko dugo smo bili u vezi i kakve smo odnose imali i koliko 😁  ukratko svu anamnezu, tvoju i obiteljsku. Dobiješ papir za postupak na kojem ti piše šta sve trebate povaditi od nalaza, koje uputnice trebaš i sve trebaš kopirati, nalaze te osobne i vjenčani list. Dobiješ upute za dalje s obzirom kakva ti je situacija.

Ja znam da sam se sva šokirala jer je počeo o potpomognutoj a ja mislila on će mene nešto uputiti, liječiti ili nešto i kad je rekao inseminacija ja se mislim koji je sad to vrag, ja kao uvjerena sve 5 kad ono 😂😂😂 Tako da razumijem tvoju zabrinutost, prošla sam to. 
    I još me izgrdio kako se malo seksam, da nije dovoljno 1x dnevno nego 4,5 puta, reko doktore pa mi morano onda godišnji uzet 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

09. Srpanj 2020. 16:13

https://ibb.co/W6mJMRK
    Evomalo da ne gledamo slike testica 😍😍😍

09. Srpanj 2020. 18:35

malala

Mattan28

malala

Ja nikako dobiti. 😓 Radila 2 testa i ništa. Boli me trbuh, sise, leđa, a m nema….. i imam temp 37 i sva sam malaksala. 😱 Samo da nije korona.
    Kad dođe naručujem se na VV. Dr mi napisala up s uputom "vaše liječenje". Kako ide to kad dođeš tamo? Kad bi htjeli odmah sad vaditi mi hormone i amh.

Zabb sam ti napisati da papu uvažavaju do godinu dana staru. Kod mene je ovako, došla sam pregledao me kratko, ispitao odnosu sa suprugom, koliko dugo smo bili u vezi i kakve smo odnose imali i koliko 😁 ukratko svu anamnezu, tvoju i obiteljsku. Dobiješ papir za postupak na kojem ti piše šta sve trebate povaditi od nalaza, koje uputnice trebaš i sve trebaš kopirati, nalaze te osobne i vjenčani list. Dobiješ upute za dalje s obzirom kakva ti je situacija.

Ja znam da sam se sva šokirala jer je počeo o potpomognutoj a ja mislila on će mene nešto uputiti, liječiti ili nešto i kad je rekao inseminacija ja se mislim koji je sad to vrag, ja kao uvjerena sve 5 kad ono 😂😂😂 Tako da razumijem tvoju zabrinutost, prošla sam to.
    I još me izgrdio kako se malo seksam, da nije dovoljno 1x dnevno nego 4,5 puta, reko doktore pa mi morano onda godišnji uzet 😂😂😂

😱😱😱😱 4-5 puta dnevno????
    Pa toliko ne napravimo puta za vrijeme plodnih dana.

Ja ne znam kako vi.. al brate mili meni je i jednom dnevno previse , jebemu misa nekad sam umorna ko pas od posla, nekad budem tuzna ili pms, nekad on bude sjeban pa isuse nemoze mi to prigovorit..ja mu uostalom ne bi ni rekla kolko..sta ga briga bitno da pokusavamo....

Bas me to sad nazivciralo ..obozavan seks al imam i zivot i brige i sto pizdarija životnih da bi svaki dan skakala po K*** DA PROSTITE hahahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.