Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2020. 08:40

Sanjarka88

bajo

Nemam lh trakica doma kad budem danas isla po digitalni test kupit cu i lh trakice pa slikam 🤩

Nego Bajo
    Ti si mi ovako najbliža
    Koliko vam je dugo trebalo za prvo dvoje djece a koliko sada?

21  misec razlike njih dva s malim trudna na vjencanju bila occ 2 tjedna , s malim( prestala sam se cuvat 15.9  a rodila fa17.6) a malu 3 miseca radila(reko mi dr da se ne cuvam jer smalim imala rupturu cerviksa u porodu pa da necu lako ostat trudna) , a bikemisku u 3 miseca a radila ga od 12 miseca i sad evo 4 miseca i➕ na ovom❤❤

07. Srpanj 2020. 08:41

ŠiškiZG

Pozdravljam tvoj veeeliki plusić, Bajo! Čestitam i neka bude školska. Kod mene vještica uranila, stigla jutros tako da me možeš skinuti s popisa. Više sreće drugi put 🤷‍♀️

😓😓😘

07. Srpanj 2020. 08:44

ODBROJAVANJE 7/2020
    Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
    Negro22 - 8.7.2020 - 1 dana♥️
    Bubica15 -9.7.2020 - 2 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. - 2 dana♥️
    Bajo - 9.7.2020 - 2 dana♥️➕
    Miakamo - 9.7.2020 - 2 dana♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 2 dana♥️
    Silver - 10.7.2020 - 3 dana♥️
    TiKi92 - 11.7.2020 - 4 dana♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 5 dana♥️
    chiAn6 - 13.7.2020 - 6 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 7 dana♥️
    Kaća -16.7.2020 - 8 dana♥️
    Maša25 -20.7.2020 - 13 dana♥️
    Sanjich 27.7.2020. - 20 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-20 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 21 dana♥️
    ODBROJAVANJE 8/2020
    Mallla - 4.8.2020 - 28 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 -29 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Anitram - ???♥️

maki994
    07. Srpanj 2020. 08:49

Hej cure, meni evo danas 7dpo. Nista se ne desava, sto je zanimljivo grudi me uopce ne bole. Prosla dva tri mjeseca su me boljele sa strane odmah nakon ovulacije a tad sam jos pila vrkutu. Sad sam sto posto sigurna da su me od vrkute boljele odmah nakon O. Sad nista, apsolutno nista. Tad sam nekako bila sigurnija da je ovulacija bila kao zbog boli u grudima, sad sta da mislim nemam pojma. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    07. Srpanj 2020. 08:57

Silver, drink 'till its pink 🙈😂 Žao mi je, al možda ipak bude pozitivan. Znaš kako san te našla, čitah postove na forumu FF-a i naišla na onaj post šta si jučer zalipila ode, čitala komentare i vidila tvoj komm.  Al zanimalo me kako funkcionira, i eto, ocito nema previse koristi onda😂 
    Ugl, meni je M u punom zamahu, odlučila san ovaj misec i pratit trakicama (😮 čudo kako se ne drzin onog sta kazen kad su trakice u pitanju🙈). Kupila san nove zalihe folne
    (al samo za 28 dana-OPTIMIZAM NA VRHUNCU) i ulje noćurka koji ću pit samo do O.
     Bila san naručila i crvenu macu. Onda sam isti dan istraživala sa suprugom, zbog posla ima pristup svim ikad napisanim znanstvenim člancima, pa smo tražili studije o maci, nismo ih previse pronasli, ono što jesmo nije baš išlo u korist, jednostavno je jos sve nedorečeno, toliko da se još ne bi igrala sa tim. Ono, kao sto se tice plodnosti kod žena, napravljene su studije na miševima koji su nakon određenog vremenskog perioda konzumiranja imali leglo od više jedinki od ovih miseva koji nisu konzumirali macu. Na ženama ovo jos nije provedeno. Što se tiče muškaraca i njihove plodnosti, napravljeno je istraživanje ali je uzorak bio premal da bi bio relevantan, ali ide se u pozitivnom smjeru, da maca ipak kod muskaraca dobro djeluje na pokretljivost, broj i morfologiju. Treba se jos dosta istraživanja napraviti, ali pitanje je hoće li. Tako da san ja to jučer sve iščitavala i samo poslala mail da storniran narudždbu, jednostavno ne mogu. Psiha će mi otić. Već sad mi je to postala opsesija. 🥴 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    07. Srpanj 2020. 09:14

I tako da se ispričavam kad san rekla prije par dana u jednom postu da "dokazano" djeluje. Negdi mi ne to proletilo ispred očiju i mislila sam da je, dok nisan dublje kopala u to. I should have known better. 🤦🏻‍♀️ 
    Ja ću malo promijenit ishranu, smanjit sa UH i rafiniranim šećerima, al ne toliko da šokiram tijelo. I postat još aktivnija. I to ne sad zbog trudnoće, nego se osjećam baš nikako. Raspisala san, šta ću. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    07. Srpanj 2020. 09:46

Sara nemam pojma da li možemo nekako ostat u kontaktu preko FF, malo ću istražiti, ali vidjela sam i prije dosta žena traži nekog drugog sa kime su bile u kontaktu a sad su ih izgubile...ne znam...ali sviđa mi se što na forumu samo 4 sranice jedna tema može biti pa se onda seli na drugi link, tako da imaš konstantan obrtaj ljudi i tisuće priča, iskustava i savjeta.
    Nego...moji planovi, odlučit ću kad se vratim od doktora 13.7., uvijek kažemo neću se mučit ovaj ciklus a svjedeno nada poraste nakon menge i opet ista priča, ali htjela bi isprobati i malo ne-brige...što se tiče prehrane, ne mogu se nešto žaliti jer živim u zemlji gdje se moraš dobro potruditi ako želiš pojesti nešto nezdravo  tako da ne planiram ništa ekstra, nastavljam sa prenatal vitaminima i Vitexom i to je to...
    Ako ne bude nekog posebnog plana od strane doktora, ja ću se probat kloniti svega i malo opušteno sljedeći ciklus! Ili recimo da se sad ušokiram i ne dobijem mengu 10.7. hahaha (ono KAO! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    07. Srpanj 2020. 09:58

silver

Saranemam pojma da li možemo nekako ostat u kontaktu preko FF, malo ću istražiti, ali vidjela sam i prije dosta žena traži nekog drugog sa kime su bile u kontaktu a sad su ih izgubile…ne znam…ali sviđa mi se što na forumu samo 4 sranice jedna tema može biti pa se onda seli na drugi link, tako da imaš konstantan obrtaj ljudi i tisuće priča, iskustava i savjeta.
    Nego…moji planovi, odlučit ću kad se vratim od doktora 13.7., uvijek kažemo neću se mučit ovaj ciklus a svjedeno nada poraste nakon menge i opet ista priča, ali htjela bi isprobati i malo ne-brige…što se tiče prehrane, ne mogu se nešto žaliti jer živim u zemlji gdje se moraš dobro potruditi ako želiš pojesti nešto nezdravotako da ne planiram ništa ekstra, nastavljam sa prenatal vitaminima i Vitexom i to je to…
    Ako ne bude nekog posebnog plana od strane doktora, ja ću se probat kloniti svega i malo opušteno sljedeći ciklus! Ili recimo da se sad ušokiram i ne dobijem mengu 10.7. hahaha (ono KAO!)

Bilo bi lipo da bude😊 I da Bajo žali onda što ti nisi bila u 🔝3️⃣ umisto mene 😂
    Btw, Bajo, amo se opet malo igrat, možeš me stavit za 10.8., pa bumo vidili  koliko cemo puta minjat. 😂
    I Danchy, zabb sam komentirat, moje su LH trakice bile iste kao kod Silver u trudnoci, ja ih milijun napravila, jer kao, šta će mi, trudna sam. 🤦🏻‍♀️ 
    Onda san morala sve ponovi narucivat 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

07. Srpanj 2020. 10:00

Evo digitalnog testa 🤩🤩🤩
    https://ibb.co/m0q1DYD

07. Srpanj 2020. 10:03

Meni je lh negativna skroz 🙄🙄🙄
    https://ibb.co/W62fpMs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.