Ima kakvih simtpoma cure?
Bajo kako se ti osjecas?
Ma super se osjecam 😬😬😂😂😂
Malo sam nervozna al valjda je to normalno.
Simptomi : grudi teze i osjetljive (jos uvik mi je jedna bradavica tamnija) i vide se zile, i leđa me bole , nemam nista drugo nisam osjetljivija na mirise ni na hranu mozda je jos rano za to , i probava mi je ok prosli tjedan nisam na wc mogla a sad je ok .(al zato ispustam vjetrove ajme meni ,danas sam u konzuma na kasi kad sam placala 🤦♀️🤦♀️🤦♀️) Idem na wc cesce
Vise sam simptoma imala kod biok nego sad a i MM kaze da mi je donji dio trbuha nekako napuhnut(to me tjesi jer imam 10 kg viska🙈🙈🙈ako ne i 12 😂😂
Ja sam mislila da meni probava nije okej,vjetrovi poslije jela svakih 10 minuta..a tako znaci na to smo osuđene hahaha 😂😂😂 mene isto cice bole i bas su teške. I samo spavam i zijevam non stop.. 😴
Dobila up za MPO. 😓 Dijagnoza Sterilitas. 😭😭
Razmišljam napraviti hsg u Ginekosu ovaj mj, 1200 kn je. Rekla mi je da se javim prvi dan m i da se radi zadnji dan m, da krvarenje ne smije stati. 🤔
Možda bi se poslije toga primilo samo. O svim drugim načinima ni ne razmišljam jer još ne vjerujem da se to događa. 😥
😓😓Jesi li ti vec rađala.
Jer moze ti bit diagnoza daces drugo teze zanjeti .
Moze ti bit od viska kg (od supruga sestra je imala tu diag. te nakon sto je smrsavila 20 kg evo sad ceka drugo dihete😍,) moze ti bit od povisenog šecera,
Mislim da ces jos vise i ti znat nakon pregleda i da ona je radila par puta prohodnost jajnika🤞🤞🤞 nadam se da ti M ima uredne nalaze spermiograma jer to puno alaksava😘😘❤
Razmišljam napraviti hsg u Ginekosu ovaj mj, 1200 kn je. Rekla mi je da se javim prvi dan m i da se radi zadnji dan m, da krvarenje ne smije stati. 🤔
Možda bi se poslije toga primilo samo. O svim drugim načinima ni ne razmišljam jer još ne vjerujem da se to događa. 😥
Malala, ne znan uopće šta da ti kažem, a da.bude pametno. Nitko koga poznam se nije susreo sa tim, tako da ni ja nemam nekih dodatnih info. Uz tebe smo, izjadaj se kad god trebas. Samo znaj da nije kraj, nisi jedina s tom dijagnozom koja je na kraju imala sretan završetak. 🧡 Nema depri!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo kako se ti osjecas?
Simptomi : grudi teze i osjetljive (jos uvik mi je jedna bradavica tamnija) i vide se zile, i leđa me bole , nemam nista drugo nisam osjetljivija na mirise ni na hranu mozda je jos rano za to , i probava mi je ok prosli tjedan nisam na wc mogla a sad je ok .(al zato ispustam vjetrove ajme meni ,danas sam u konzuma na kasi kad sam placala 🤦♀️🤦♀️🤦♀️) Idem na wc cesce
Vise sam simptoma imala kod biok nego sad a i MM kaze da mi je donji dio trbuha nekako napuhnut(to me tjesi jer imam 10 kg viska🙈🙈🙈ako ne i 12 😂😂
Ja sam mislila da meni probava nije okej,vjetrovi poslije jela svakih 10 minuta..a tako znaci na to smo osuđene hahaha 😂😂😂 mene isto cice bole i bas su teške. I samo spavam i zijevam non stop.. 😴
Mmarie, imas li promjena na bradavicama?
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Bajo kako se ti osjecas?
Mmarie, imas li promjena na bradavicama?
Samo su full osjetljive nista drugo..ne cini mi se da su nesto tamnije..
Gle, i meni ti to piše na svakoj uputnici i nalazu. To ti napišu kada te upute na MPO, jer tamo takvi idu. Piše i mom suprugu kad vadi nalaze muška neplodnost a spremio i sve mu u redu.
Hoću reći,tu dijagnozu postave čim kreneš kod MPO doktora jer nečim se mora pravdat odlazak.
Ne stresiraj se 😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala cure. 🤗
Rodila sam prije 4 g prvo dijete s 32 g. bez ikakvih poteškoća zanijela, ali je bio carski. Sad pokušavamo 9 mj., ovulacije dokazane trakicama i uzv-om, spermiogram super.
Imam povišenu tjelesnu težinu, ali ne sad toliko da bi to bio problem. Prvi puta kad sam zatrudnila imala sam 6 kg manje nego sada. Šećer mjerim sama doma povremeno i uredan je.
Jednostavno mi nije jasno zašto se neće primiti??? Još mi je taj hsg nada da "pročisti" jajovode pa da uspije. 🙏🤞
Bajo, koliko je šogorica imala kila prije mršavljenja?
Uf 25kg viška
Malala ma joj pa svatko tko mora kod specijalista nakon sto ne može zatrudniti godinu dana ili vise se naziva “neplodnim”. To ne znaci da si neplodna, uopće se ne zamaraj time, gluposti, to nije dijagnoza nego jednostavno “uputna dijagnoza”. Ne šalju se ljudi kod specijalista bez nekog razloga.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Gle, i meni ti to piše na svakoj uputnici i nalazu. To ti napišu kada te upute na MPO, jer tamo takvi idu. Piše i mom suprugu kad vadi nalaze muška neplodnost a spremio i sve mu u redu.
Hoću reći,tu dijagnozu postave čim kreneš kod MPO doktora jer nečim se mora pravdat odlazak.
Ne stresiraj se 😘
Ali imam dijagnozu…. 😓
Znači nije samo ono "pokušavamo" pa bit će. Sad stvarno ulazimo u "potpomognuta". 😥
Pa i ja ulazim al nisam.neplodna.. neplodan si i kad na potpomognutoj ne uspijes nikad.. ja cu uspit pa se veselim postupku i jedva cekam... nije mi bed ulutna dijagnoza ni nista..uspit ce...mora..
Ma joj bit će, pa danas skoro pa nema problem koji ti neće riješiti! Eto i još imaš dijete pa nisi neplodna zaboga hahahah! Ovo je ono kao “šaljemo te kod specijalista a razlog je taj sto mi nismo otkrili zašto nisi još zatrudnila”.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji