Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 04:55

bajo

Sanjarka88

simba

Sanjarka88

Tko koristi ove trakice? Jel to to ili moze tamnije?

https://ibb.co/TwH0Psx

I druga stvar, ako me danas probada u jajniku jel to znaci da je o u toku ili da tek dolazi?

E koliko ste "radili" na prvo dvoje djece? Od idućeg startate baš sa pokušajima?

Prvo iz prve, drugo iz druge
    Sad bas mislim da nece lako
    Imam 32 godine, imala nekih zdravstvenih problemcica zadnje 2, prosla kiretazu nakon proslog poroda, primala krv… Da ne govorim da uz dvoje djece i muzeve lude smjene tko zna kad cemo pogoditi odnos
    Sljedeci mjesec krecemo se ne cuvat, sad se jos cuvamo

Nego Bajo, kako si se ti hvatala 13 dana uz dvoje ne bas male djece? 🤣

😂😂😂😂 dica idu spavat oko 10 navecer e pa oko ponoci i jedan ujutro imas vrimena🙈🤦‍♀️ (a i 3 jutra sam brojala plocice u wc-u s mužem🙈🙈🙈)s tim ako smo ujutro nebi uvecer, 😂😂😂😂

E Bajo svaka cast 🤣
    U nas to izgleda ovako. Mm prvi zaspe, ja druga uspavljujuci malog a onda valjda nakon mene i mali 😅 mala u 22h dode kuci sad ljeti, a kamoli da spavat vec ide 🙄
    Da skupa udemo u wc, ona bi skuzila odmah a on bi valjda stao ispred vrata i cvilio mamice, mamice 🤣🤣🤣
    Ugl nikad mira. 
    Spasi nas kad se ujutro dignemo prije klinaca. 
    Ili kad ih sprasimo kat ispod kod babe pa na brzinu brojimo pločice u wc 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 05:01

silver

Sarazaboga kako si me našla na FF? haha! sfrendala sam te, ali nije mi baš jasno to kod njih kakav je smisao jer vidim da ne možemo si slati poruke ili nešto…bzvz!Sad ću te špijunirat, kad se keksaš i sve hahahahha
    Nego ljudi, mislim da je i za mene ovo uskoro kraj ciklusa, pala temp opasno danas iako sam tek 11dpo i sigurna sam da neću dobiti mengu do četvrtka/petka jer mi je lutealna 13/14 dana, tj sigurna sam da će temp porasti opet sutra ali…test je negativan, ali napokon bez sjena, hCG je napustio sistem. 13.7. imam zakazno doktora, da čujem rezultate progesterona i vidim šta ću dalje. Večeras idem na neku večeru sa mužem i njegovim poslovnim partnerima, da cugnem nešto ili ne? Ma nisam sigurno T ali svejedno…Bože dosta mi je sad već malo hahaha ja bi neki odmor od grafova i testova a znam da ne mogu prestat…odlučit ću sljedeći tjedan…
    Svašta sam napisala sad…sorry žene…

Neka si svasta napisala, i mi svasta pisemo pa ti sve procitas i strpljivo odg 🤗🤗🤗🤗
    Znas da taj nagli pad temp moze biti jako pozitivan znak 😍😍😍🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Ja nisam mjerodavna za alkohol jer ga ne volim ali ne vidim razlog da veceras ne radis sve sto inace radis 😊 pa da i jesi t ne mislim da ista od takvih stvari u normalnim količinama moze utjecati lose, pogotovo u takvoj mikro trudnoci 

silver
    07. Srpanj 2020. 05:05

Hvala ti, ma znam da bi mogao biti dobar znak, ali nekako 11dpo...ne znam, imam još 3 testa u kući i neću testirati sutra pa ako je taj pad danas išta značio trebalo bi se vidjeti nešto prekosutra. Ali sumnjam...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 05:15

silver

Hvala ti, ma znam da bi mogao biti dobar znak, ali nekako 11dpo…ne znam, imam još 3 testa u kući i neću testirati sutra pa ako je taj pad danas išta značio trebalo bi se vidjeti nešto prekosutra. Ali sumnjam..

Moze biti 11. 
    Tako da..... Navijamo za pozitivan test ➕ na najjace 🥰
    Cekamo da vidimo sto ce sutra biti sa temp, ako se opet digne na staro to je super znak 🙌

silver
    07. Srpanj 2020. 05:35

Ma hoće sigurno, nisam nikad dobila M prije 13dpo. Imala sam ciklus prije 2mjeseca gdje mi je tako pala temp i dizala se opet...tako da...znaš jednostavno onaj osjećaj..nije to to! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 05:35

Kod mene temp napokon krenula rasti, nadam se da ce se rast održat i da ce i f&f potvrdit o
    A onda mi slijedi cekat mengu i utvrdit lunealnu fazu 🙌
    https://ibb.co/f0j7WNR

Mislim da je jucer ono bio pik i da je o stigla vrlo brzo nakon toga 
    I mullerov test potamnio u odnosu na dan prije i to jutro 
    I jucer sam imala bas jaki isjedak koji sam osjetila kako izlazi dok hodam 

https://ibb.co/yFGB7FC

Ugl mislim da je to to, ne zelim vidit vise trakice tamo negdje sljedeci 20 dana 😅

Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 05:37

silver

Ma hoće sigurno, nisam nikad dobila M prije 13dpo. Imala sam ciklus prije 2mjeseca gdje mi je tako pala temp i dizala se opet…tako da…znaš jednostavno onaj osjećaj..nije to to!

Bas bi ti bio jaki pad? 

silver
    07. Srpanj 2020. 05:42

Mislim da je kod tebe to sad to, O je tu, sretno sa praćenjem lutealne i onda si spremna! 
    Da, prije 2 mj imala sam takav neki ciklus sa gore-dolje temperaturama prije nego je M došla ali baš oštri haha...ma nebitno sad...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

07. Srpanj 2020. 07:10

Sanjarka88

bajo

Sanjarka88

simba

Sanjarka88

Tko koristi ove trakice? Jel to to ili moze tamnije?

https://ibb.co/TwH0Psx

I druga stvar, ako me danas probada u jajniku jel to znaci da je o u toku ili da tek dolazi?

E koliko ste "radili" na prvo dvoje djece? Od idućeg startate baš sa pokušajima?

Prvo iz prve, drugo iz druge
    Sad bas mislim da nece lako
    Imam 32 godine, imala nekih zdravstvenih problemcica zadnje 2, prosla kiretazu nakon proslog poroda, primala krv… Da ne govorim da uz dvoje djece i muzeve lude smjene tko zna kad cemo pogoditi odnos
    Sljedeci mjesec krecemo se ne cuvat, sad se jos cuvamo

Nego Bajo, kako si se ti hvatala 13 dana uz dvoje ne bas male djece? 🤣

😂😂😂😂 dica idu spavat oko 10 navecer e pa oko ponoci i jedan ujutro imas vrimena🙈🤦‍♀️ (a i 3 jutra sam brojala plocice u wc-u s mužem🙈🙈🙈)s tim ako smo ujutro nebi uvecer, 😂😂😂😂

E Bajo svaka cast 🤣
    U nas to izgleda ovako. Mm prvi zaspe, ja druga uspavljujuci malog a onda valjda nakon mene i mali 😅 mala u 22h dode kuci sad ljeti, a kamoli da spavat vec ide 🙄
    Da skupa udemo u wc, ona bi skuzila odmah a on bi valjda stao ispred vrata i cvilio mamice, mamice 🤣🤣🤣
    Ugl nikad mira.
    Spasi nas kad se ujutro dignemo prije klinaca.
    Ili kad ih sprasimo kat ispod kod babe pa na brzinu brojimo pločice u wc 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 

07. Srpanj 2020. 07:12

Nadi_

Zene, na 12 DPO imam termin kod ginekologa za redovan pregled koji je trebao biti na sredini novog ciklusa, medjutim kako mi je ovulacija dosta kasnila ispalo je ovako. U slucaju da je doslo do oplodnje, jos je rano da on ista vidi?

Drugo, novopecene trudnice jeste li imale bolove, ustvari vise povremene vrlo slabe grceve u predjelu maternice i jajnika. Danas mi je 9 DPO i osjecam povremeno neka desavanja dolje vrlo slabog intenziteta. Je li moguce da mi vrkuta to potice?

Ja imala jucer ujutro kao da cu dobit al puno puno slabijeg  inteziteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.