Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    28. Ožujak 2020. 20:53

I mi smo isto jos mladi (25 i 30) i ne zuri nam se, pokusavamo god i pol i pitala sam svoju gin da radimo barem hormone, a ona meni kaze dat cu ti uputnicu za reproduktivnu. Mislim da sa 25 godina ne zelim jos ici tako daleko, dat cemo si vremena jos pa makar hormone privatno radila

coco
    28. Ožujak 2020. 20:58

E da, nekako sam se prestala nadati s vremenom, gledati dane i planirati. Tesko je to, svaka cast vama na pozitivi, zato i dodjem ovdje povremeno po malo optimizma

28. Ožujak 2020. 21:32

coco

I mi smo isto jos mladi (25 i 30) i ne zuri nam se, pokusavamo god i pol i pitala sam svoju gin da radimo barem hormone, a ona meni kaze dat cu ti uputnicu za reproduktivnu. Mislim da sa 25 godina ne zelim jos ici tako daleko, dat cemo si vremena jos pa makar hormone privatno radila

Godinu i pol pokusavanja bez ostvarivanja trudnoce je dosta... pogotovo ako svaki mjesec pokusavate... doktori salju na pretrage ako tempirani odnosi ne rezultiraju trudnocom nakon god dana... a i ranije ako je dob iznad 35g.. ne nagovaram te, samo iznosim svoje misljenje 

28. Ožujak 2020. 21:34

Kaća

Sapice nisam. Odlučila čekat ovaj put da kasni. Uništi me svaki put kad ranije radim. Sutra mi ne radi ljekarna, znači ništa prije pon.

A dm, bipa, muller? 😄 il ni oni ne rade u vrijeme korone? Nisam u toku s tim bas jer se trudim nikud ne ic 😇☺

MarinaStam
    28. Ožujak 2020. 21:55

Dobro vece cure 🙋🏼‍♀️

Posto ja nisam tako aktivna bas na forumu ali citam vas cesto malo cu se predstavit opet (prvi put je to bilo prije par mjeseci i na drugoj temi) 👍🏻
    Ja imam 34 godine a suprug 38, imamo kcerku koja puni 5 godina u aprilu sad. Nas prvi ciklus je poceo u Oktobru 2019 i u Novembru je odmah bio dobitan ali nazalost izgubljena trudnoca u 6 tt (kraj Novembra 2019). Nastavili smo odmah posle toga dalje da „vjezbamo“ i sada nam je 4. ciklus posle gubitka u Novembru 2019.
    Ja pijem vitamine svaki dan jos od Januara 2019 ( dobila sam bypass na zeludac i skinula 40kg)  i morat cu uvijek da ih uzimam dodatno. Od Oktobra 2019 pijem i folnu kiselinu svaki dan zbog planirane trudnoce. Femisan sam pila ovaj mjesec od  prvog dana ciklusa do ovulacije 2x40 kapi na dan (nisam imala nikakav iscjedak od njega) i onda prestala.
    Trebala bi dobit sad 30.Marta (ponedjeljak) ali zadnjih par dana imam cudne grceve u maternici i malo teze grudi ali ne i bolne, radim u tri smjene pa sam mislila da je zbog stressa od ove korone i svakodnevnog straha na poslu jer imam kontakt sa ljudima. Juce sam dosla kuci u 14:00h i odem uradim test koji je bio u mojim ocima pozitivan ali samo sam ja to nekako vidjela a moj muz kao nema tu nista umisljas samo... Jutros kad sam ustala uradila sam jos 2 Hcg testa i jedan LH.
    Slika je u prilogu ♥️
    Zelim svima ubrzo da ugledate svoje pluseve i ne odustajte nikad 😘

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

MarinaStam
    28. Ožujak 2020. 21:55

Ah da, danas mi je 13 dpo 😊

Kcerkica 2015 ♥️

Kiky 🥰
    28. Ožujak 2020. 22:01

MarinaStam

Ah da, danas mi je 13 dpo 😊

Čestitam ti, to je stvarno predivna vijest ❤❤❤❤ Zelim da ti ovaj put bude uredna i skolska trudnoca  od ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kaća
    28. Ožujak 2020. 22:02

MarinaStam čestitam, baš mi je drago zbog vas ♥️♥️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

MarinaStam
    28. Ožujak 2020. 22:03

Hvala vam puno nadam se da ce ovaj put biti sve uredu 🙏
    I vama zelim sto prije debele pluseve 🥰♥️

Kcerkica 2015 ♥️

Kaća
    28. Ožujak 2020. 22:05

Sapice odselila sam izvan Splita, imam samo ljekarnu ovdje od dućana u kojima mogu kupit test. A ne mogu do Splita zbog zabrane međugradskog prometa. Poludit ću 🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.