cure koliko bi vi pokušavale dugo dok ne odustanete od 'prirodnog' pokušavanja?
ako bi uopce isle na umjetnu…
Mene je već nakon cca 8 mj pokušavanja doktorica poslala na pretrage, sad je prošlo godinu dana i da nije ove korone išla bi na inseminaciju.. Mislim da ovisi o nalazima, meni su lošije rezerve jajnika pa su rekli da mi prolazi vrijeme..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Neko pravilo je 1god prirodnog pokusavanja kod mlađih od 35 a 6mj kod starijih, tako nesto 🤔 ja sam taman u 6om ciklusu ostala trudna sa 35god, nazalost, nije se odrzalo... Imam vec dvoje pa ne mislim ic u postupke al da nemam isla bi
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hej Lilo inja cu dobit danas tokom dana pa se opet pratimo. Dolazi naša beba ne brini. Pusa svima
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mi cemo do 8mj. Tad imam kontrolu . Poceli smo raditi u 7mj/2019. Nadam se plusicu do tad.
06/20 blighted ovum 8tt.
Jutro svima, želim vam ugodan vikend koliko je to moguće u ovoj situaciji.
Danas je 27.dc, još samo malo. Svakako danas idem po uloške jer eto, zaista bi bilo pravo čudo da sam trudna budući da dr nije vidio O. U meni nada da je bila kasnije......
Lilo nemoj očajavati, nisam update-ala al nama je ovo 14. ciklus a mladi smo i zdravi oboje šta se tiče generalne zdravstvene slike. Još nismo otišli na pregled dajemo si još malo vremena. Svi dođemo na taj osjećaj beznađa kad vještica dođe vidit ćeš da će ti sutra bit bolje i opet ćeš dobit jaku volju za nastaviti. A do tada uživaj u dodirima svog muža i guštajte koliko možete.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sapice jesi počela imati kakve simptome?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sapice jesi počela imati kakve simptome?
Jutro curke. Osim laganih povremenih grceva pocele su me sise dosta bolit sad vec al ostalo nista 🤭 jos je rano valjda 😬 osjetim laganu mucninu navecer kad legnem, sad ne znam jel si umisljam ili stvarno je 😂😂😂
Cure koliko vidim u prosjeku barem 1-2 po ciklusu vide plusic, a to je bas divno.
<3
Ajmo malo pitanja, koliko imate godina vi i mm/decko/partner, koliko pokušavate.
Kod nas: ja uskoro 27, on 32, pokusavamo intenzivno od proslog mjeseca. A od ljeta se ne cuvamo.
Specifičnost: preko tjedna radi posla nismo skupa pa nam je ubost plodne dane teze.
:)
Ja 30, M 35, imamo curu od 3god, pokušavamo godinu ipo dana. Trebala bi vaditi hormone i provjeriti prohodnost al sad je korona blokirala sve pa teud nastavljamo dalje 😊
url=https://lilypie.com]
Jel imaš promjenu boje bradavica? Malo pilam sry
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji