Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2020. 09:54

MarinaStam cestitam 🥳🥳🥳🥳🥳 

Fancy
    29. Ožujak 2020. 09:56

MarinaStam

Hvala vam puno nadam se da ce ovaj put biti sve uredu 🙏
    I vama zelim sto prije debele pluseve 🥰♥️

I ja se pridruzujem cestitkama, ista situacija vam se desila kao i nama. Prvi dan 6 sedmice prokrvarila 😔 sretno, da ovaj put bude sve u najboljem redu :) ❤

Not that fensi, ekšli..

29. Ožujak 2020. 10:42

Rita88

Eh i da molim te Marina za sve nas cekalice i trudilice opisi svoj proces do plusica.😆 Kad si imala odnose i jesi radila.lh trakice, mozda si vec napisala negdje,al eto ponovi jos jednom. Pusa

rita, napokon sam se ulovila na nekoj temi! :)
    vidim u potpisu da u 4.mj planirate ivf, zelim vam od srca svu srecu svijeta :)

jelenajelena
    29. Ožujak 2020. 10:54

Pozz curke,kako ste kako vi provodite ovu izolaciju??..nisam bas sve uspjela procitati pa ako ima koji plusic CESTITAM.OD SRCA i neka bude sve uredu...❤❤💋💋💋💋🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    29. Ožujak 2020. 11:31

malina08

Rita88

Eh i da molim te Marina za sve nas cekalice i trudilice opisi svoj proces do plusica.😆 Kad si imala odnose i jesi radila.lh trakice, mozda si vec napisala negdje,al eto ponovi jos jednom. Pusa

rita, napokon sam se ulovila na nekoj temi! :)
    vidim u potpisu da u 4.mj planirate ivf, zelim vam od srca svu srecu svijeta :)

Ej malina bas mi je drago da si se javila 🥰🥰 Isuse vec si u 32 tjednu ajme kako vrijeme prolazi, kako si ti? Mi planiramo ivf u 4 mj al mislim da necemo radi cijele ove situacije s koronom, a i poliklinike koliko vidim otkazuju postupke,pa cemo pokusavat jos u kucnim radinostima dok se sve ovo ne smiri.😘😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MarinaStam
    29. Ožujak 2020. 11:39

Ritta88 imala sam odnos na 9. dan ciklusa, onda na 14. i 15. dan (to su bili prvi i drugi dan gdje je pik bio) i to je sve sto se odnosa tice 😊 I da pratila sam LH trakicama svaki dan, i postajale su tamnije od 7dpo svaki dan sve vise, sad su bas tamne.
    Moj muz se isto „cuvao“ extra za taj prvi dan pika 😁
    Miakamo ja mislim da kod mene nema uticaj nikakav Femisan, jer nisam imala plodni iscjedak nikako, a mozda i jeste ne znam stvarno 🤷‍♀️ A LH je bio dosta tamniji samo sam ja slikala kad se vec osusio dobro, ali da, tamni jako i detektuje isto i HCG nekako.
    Mara Kokosica, Fancy i Sapica hvala na cestitkama i zeljama 😊😘

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

• Malela
    29. Ožujak 2020. 11:49

Marina Stam iskrene čestitke, neka sve bude super do samog kraja.
    Meni je danas 27dc, ali evo došla menga, tako da je danas 1.dc, ciklus je trajalo 27 dana. Očekivani je da nema T jer dr nije vidio O, iako, nadala sam se da je možda bila kasnije. Tuzna sam, trebala sam sada 3dc krenuti s Klomifenom ali nažalost najvjerojatnije ništa od toga jer dr ne radi. Budem ih zvala još da vidim. 

• Malela
    29. Ožujak 2020. 11:51

Anitram možeš me pisati za 26.4. za ne dobiti. Idemo u 6.ciklus eto.... 

MarinaStam
    29. Ožujak 2020. 11:53

Hvala Malela 😘 Samo strpljenja ugledat ces i ti svoj plus kada se najmanje nadas ♥️🙏

Ja ovulaciju osjetim samo po jakom bolu jer iscjetka nemam, i taj bol sam imala sa 14. na 15. dan ciklusa oko ponoci, tada smo i imali odnos i vise sam nego sigurna da je tada i upalilo 😊

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Nova19
    29. Ožujak 2020. 12:05

Marina čestitke od srca! Neka bude školska i uredna trudnoća ❤️
    Cure, danas me od jutra baš jako boli lijevi jajnik, ono, baš ga fino osjećam, jel to znaci da će biti O ili je to O? Uglavnom, pokrili smo za sada i idemo dalje svaki drugo dan... nažalost nemam lh trakica da potvrdim ali mislim da je blizu ili je PIK 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.