Hvala Curke, piškit ću još jednu navečer.. Gin je spreman 🍸 akcija večeras, ujutro i sto puta ako treba! 😁😁🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo ga, nikad mi nije bio tako nagli porast barem po jačini trakice, sad sam prvi put koristila app
Ovulacija u roku 12-36h ako sam u pravu… cure?
Da ja sam pronašla nešto i piše ako je testna tamnija od kontrolne onda je O 12-24h nakon, a ako su jednako tamne onda 12 do 36h nakon
Vidis ovo nisam znala ako su jednako tamne da je onda 12-36.
Stiglo mi 50 kom LH trakica 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 jeee
Kad kreces u lov? 😁😁😁😊😊😊🥳🥳🥳
Mogla bi pisnuti sutra jednu sad ih imam na izvoz, bas sam sretna 😃😃
Danas mi je 8dc imam jos vremena do pika…
Lilo zao mi je sto je dosla, ali sljedeci ciklus je nas 🤞🤞
Meni ih je doslo 40 prije ove corone i vec sam ih 10 ak potrosila u periodu nakon ovulacije, kad sam luda. E nema vise samo cu ih koristiti kad budem mislila da ce ovulacija, mora se stediti 😁. Cekam jos 20 testova onih one step al to ko zna kad ce.
Ja nisam uopce ocekivala da ce doci sada kad je korona ali ocito kako se u Kini stane unormaliziralo pa salju na vrijeme sve. Super bas sam sretna 😂❤
Jesi li ih dezinfikovala 😂.
Hahah joj pospricala sam ih malo 😂 to je bas preopterecenje. A jos radim u ducanu, osjecam se ko da sam prenosnik korone kad me ljudi vide onako zamaskiranu 😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala Curke, piškit ću još jednu navečer.. Gin je spreman 🍸 akcija večeras, ujutro i sto puta ako treba! 😁😁🤭
Drzim.foge 🤞🤞🤞
Moram napomenuti da je noćurak zakon! Ima, sluzi za izvoz 🤭 Velike nade polažem u ovaj ciklus ❣️
6tt+2 imamo 💗
Stiglo mi 50 kom LH trakica 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 jeee
Kad kreces u lov? 😁😁😁😊😊😊🥳🥳🥳
Mogla bi pisnuti sutra jednu sad ih imam na izvoz, bas sam sretna 😃😃
Danas mi je 8dc imam jos vremena do pika…
Lilo zao mi je sto je dosla, ali sljedeci ciklus je nas 🤞🤞
Meni ih je doslo 40 prije ove corone i vec sam ih 10 ak potrosila u periodu nakon ovulacije, kad sam luda. E nema vise samo cu ih koristiti kad budem mislila da ce ovulacija, mora se stediti 😁. Cekam jos 20 testova onih one step al to ko zna kad ce.
Ja nisam uopce ocekivala da ce doci sada kad je korona ali ocito kako se u Kini stane unormaliziralo pa salju na vrijeme sve. Super bas sam sretna 😂❤
Jesi li ih dezinfikovala 😂.
Hahah joj pospricala sam ih malo 😂 to je bas preopterecenje. A jos radim u ducanu, osjecam se ko da sam prenosnik korone kad me ljudi vide onako zamaskiranu 😂😂
Briga te.. moras biti ekstra oprezna..Ostani sam zdrava kao i sve ostale curke.. zdrave i trudne🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sapica ma samo sam mislila ako nam je tako rano O dal uspije sazrijet folikul s jajascima😂🤦♀️
Al eto ti si nam trudna pa onda super ,i tebi isto traje 15 dana lutealna a meni 16 to je sve super kod kratkih ciklusa sam citala da je O izmedju 7-11 dana.
Pa vidis da si trudna a imas rano O🥰🥰🥰
Da skuzila sam to,al sam se strecnula da mozda plod moze bit losiji 🧐 necemo biti negativni, sve ce biti super 😃😄
Sapica ti begaj sad s foruma😅😅 Salim se.. ma vjerujem da ima svih mogućih verzija sazrijevanja jajašaca.. kod svake drugacije.. i ne bi ti ostala trudna da to nije sve dobro;))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Mattan28, moja preporuka je veceras tokom noci ako je ikako moguce ili najkasnije sutra ujutro dok dragi odspava i dok se skladiste pripremi i drzim figeee jer ces negdje do sutra u podne ovulirati koliko vidim po trakici! Sretno 🥳🥳🥳
Čuvali smo plivače tri dana kako mi je specijalist rekao, sad su obnovljeni i spremni ja se nadam 😂😂 to bi mi bilo idealno jer još malo idem na GO i mogla bi na miru "zatrudniti" ali znamo mi vrlo dobro da ne ide to baš po željama, ali treba se nadati 😁
6tt+2 imamo 💗
cure koliko bi vi pokušavale dugo dok ne odustanete od 'prirodnog' pokušavanja?
ako bi uopce isle na umjetnu...
Sortiraj odgovore
Najstariji