Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    28. Ožujak 2020. 22:13

MarinaStam čestitam i držim fige da sve bude u redu 😊
    Sapica zasada je plan cekati da prodje korona pa na pretrage. Treba izdrzati do tada 😂 ko ce ostat normalan

Mallla
    28. Ožujak 2020. 22:35

Marinastam sjećam te se. Čestitam ti i želim ti urednu, školsku trudnoću. Uspjeh je došao brzo, ovaj put neka sve bude uredno i za 9mj stigne još jedna srećica! 

url=https://lilypie.com]

MarinaStam
    28. Ožujak 2020. 23:10

Hvala Malla i Coco 🥰
    I vama sto prije plusic da dodje ♥️

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Dashuri
    28. Ožujak 2020. 23:10

MarinaStam

Dobro vece cure 🙋🏼‍♀️

Posto ja nisam tako aktivna bas na forumu ali citam vas cesto malo cu se predstavit opet (prvi put je to bilo prije par mjeseci i na drugoj temi) 👍🏻
    Ja imam 34 godine a suprug 38, imamo kcerku koja puni 5 godina u aprilu sad. Nas prvi ciklus je poceo u Oktobru 2019 i u Novembru je odmah bio dobitan ali nazalost izgubljena trudnoca u 6 tt (kraj Novembra 2019). Nastavili smo odmah posle toga dalje da „vjezbamo“ i sada nam je 4. ciklus posle gubitka u Novembru 2019.
    Ja pijem vitamine svaki dan jos od Januara 2019 ( dobila sam bypass na zeludac i skinula 40kg) i morat cu uvijek da ih uzimam dodatno. Od Oktobra 2019 pijem i folnu kiselinu svaki dan zbog planirane trudnoce. Femisan sam pila ovaj mjesec od prvog dana ciklusa do ovulacije 2x40 kapi na dan (nisam imala nikakav iscjedak od njega) i onda prestala.
    Trebala bi dobit sad 30.Marta (ponedjeljak) ali zadnjih par dana imam cudne grceve u maternici i malo teze grudi ali ne i bolne, radim u tri smjene pa sam mislila da je zbog stressa od ove korone i svakodnevnog straha na poslu jer imam kontakt sa ljudima. Juce sam dosla kuci u 14:00h i odem uradim test koji je bio u mojim ocima pozitivan ali samo sam ja to nekako vidjela a moj muz kao nema tu nista umisljas samo… Jutros kad sam ustala uradila sam jos 2 Hcg testa i jedan LH.
    Slika je u prilogu ♥️
    Zelim svima ubrzo da ugledate svoje pluseve i ne odustajte nikad 😘

Čestitam od ❤️
    Ja se nekako bojim nuspojava tog femisana jer imam uredne i bezbolne cikluse i ginekološki mi je sve uredno(bez cista, mioma i sl.) al mislim da ću kreniti slijedeći mjesec s njim. 

05.12.2022 💗

Rita88
    28. Ožujak 2020. 23:37

Kaća nadam se i tvom i svom plusicu ovih dana, samo sto meni treba sutra, preksutra doc tako da ima jos vremena. 
    MarinaStam cestitam ti , jako lijep plus, zelim ti urednu trudnocu i odi na bolovanje , bar sad mozes , izbjegavaj kontakt s ljudima.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    28. Ožujak 2020. 23:39

Eh i da molim te Marina za sve nas cekalice i trudilice opisi svoj proces do plusica.😆 Kad si imala odnose i jesi radila.lh trakice, mozda si vec napisala negdje,al eto ponovi jos jednom. Pusa

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Miakamo
    29. Ožujak 2020. 00:03

MarinaStam

Dobro vece cure 🙋🏼‍♀️

Posto ja nisam tako aktivna bas na forumu ali citam vas cesto malo cu se predstavit opet (prvi put je to bilo prije par mjeseci i na drugoj temi) 👍🏻
    Ja imam 34 godine a suprug 38, imamo kcerku koja puni 5 godina u aprilu sad. Nas prvi ciklus je poceo u Oktobru 2019 i u Novembru je odmah bio dobitan ali nazalost izgubljena trudnoca u 6 tt (kraj Novembra 2019). Nastavili smo odmah posle toga dalje da „vjezbamo“ i sada nam je 4. ciklus posle gubitka u Novembru 2019.
    Ja pijem vitamine svaki dan jos od Januara 2019 ( dobila sam bypass na zeludac i skinula 40kg) i morat cu uvijek da ih uzimam dodatno. Od Oktobra 2019 pijem i folnu kiselinu svaki dan zbog planirane trudnoce. Femisan sam pila ovaj mjesec od prvog dana ciklusa do ovulacije 2x40 kapi na dan (nisam imala nikakav iscjedak od njega) i onda prestala.
    Trebala bi dobit sad 30.Marta (ponedjeljak) ali zadnjih par dana imam cudne grceve u maternici i malo teze grudi ali ne i bolne, radim u tri smjene pa sam mislila da je zbog stressa od ove korone i svakodnevnog straha na poslu jer imam kontakt sa ljudima. Juce sam dosla kuci u 14:00h i odem uradim test koji je bio u mojim ocima pozitivan ali samo sam ja to nekako vidjela a moj muz kao nema tu nista umisljas samo… Jutros kad sam ustala uradila sam jos 2 Hcg testa i jedan LH.
    Slika je u prilogu ♥️

Cestitam draga 😁... bas mi je drago zbog tebe. Mislis li da je femisan urodio plodom? 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    29. Ožujak 2020. 00:09

MarinaStam

Dobro vece cure 🙋🏼‍♀️

Slika je u prilogu ♥️

Znaci kod rane trudnoce lh trakica nije bas super tamna. Dobro da znam, posto se ja stalno testiram sa ovim trakicama. Stvarno je lijepo vidjeti pozitivan test. Od srca ti zelim urednu trudnocu. Cuvaj se sad 😗

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Mara Kokosica
    29. Ožujak 2020. 08:58

Joj Marina sjecam te se. Divna vijest i cestitammmm. 😘

06/20 blighted ovum 8tt.

Fancy
    29. Ožujak 2020. 09:52

Mene boli vec par dana povremeno, ali od sinoc boli ko da ce svakog casa M ali nista jos. Bas me nervira ovo.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.