Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    25. Ožujak 2020. 12:12

Sapica

Rita88

Bok cure moje, kako ste? Fancy i Sapica drzim vam fige da ugledate plus, Malla isto sretno , nemam sta rec nego svima zelim plus cim prije. Ja cekam jos 5 dana , pa cemo vidjet,isto tako nemam nijednog testa na vidiku, a ne planiram nigdje izlazit uskoro 😁 Velika pusa svima 🥰

Ja imam hcg plus od nedjelje 😁 samo me malo muce ti bolovi - mislim imala sam ja njih u proslim trudnocama pa nije neki bed, al ono rade bi da me nis ne boli 😄😆…
    Kaća - bas to, old school, kod mene rade svaki drugi tjedan, al primaju samo hitne slucajeve, e sad jel zena s 2 misseda u 7tt hitan slucaj? Nekak se nadam da ce za 2-3 tjedna sve opet pocet radit normalno… 😬
    Ja sam pila Novalac do 2.mj i od onda su mi dali na recept folacin 5mg

Cestitke tek sad vidjela :)
    Kakve bolove imas? 
    Ja sve ove dane osjecam grčeve i onda imam osjecaj da cu dobiti :( neocekivanja za tri dana

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

25. Ožujak 2020. 12:20

LeLa2807

Sapica

Rita88

Bok cure moje, kako ste? Fancy i Sapica drzim vam fige da ugledate plus, Malla isto sretno , nemam sta rec nego svima zelim plus cim prije. Ja cekam jos 5 dana , pa cemo vidjet,isto tako nemam nijednog testa na vidiku, a ne planiram nigdje izlazit uskoro 😁 Velika pusa svima 🥰

Ja imam hcg plus od nedjelje 😁 samo me malo muce ti bolovi - mislim imala sam ja njih u proslim trudnocama pa nije neki bed, al ono rade bi da me nis ne boli 😄😆…
    Kaća - bas to, old school, kod mene rade svaki drugi tjedan, al primaju samo hitne slucajeve, e sad jel zena s 2 misseda u 7tt hitan slucaj? Nekak se nadam da ce za 2-3 tjedna sve opet pocet radit normalno… 😬

Cestitke tek sad vidjela :)
    Kakve bolove imas?
    Ja sve ove dane osjecam grčeve i onda imam osjecaj da cu dobiti :( neocekivanja za tri dana

Hvala 😃 
    Od sinoc me povremeno zaboli onak kak me boli dan prije nego kaj mi treba doc...al me lijevi jajnik probada na saginjanje (valjda zbog ciste) ... drugo apsolutno nis ne boli... 
    Drzim fige da ne dode...🤞 

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 12:28

Pozdrav , znam da ima dosta otvorenih tema sa blastocistama,
    Naime , meni je danas 5 dan transvera, vraćene su mi dvije blastociste i ima jos 2 zamrznute od 5 dana i 2 od 3 dana. Inače mi je ovo sada 3 put da sam na transveru ali prvi put sa smrzličima. Nadam se da ce moje male mrvice bar ovaj put uspijeti se izboriti. Nemam nikakve simpome pa me zanima dali vi imate ? ja sam do sada svaki put imala more simpota I opet ništa :(

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 12:38

Sapica

Rita88

Ej da se ubacim... Ja sam do 10 tjedna imala bolove slicne menstrualnim, i malo me jedan jajnik, bolio, malo drugi... A sto se sisa tice one su me boljele samo sa strane... I imunitet mi je oslabljen cijelo vrijeme. Uzimaj folnu ona je najbitnija, meni je doktorica dala i magnezij jer sam se cesto osjećala jako slabo i vitamine jer nisam bas sa povrcem na ti..

• ZuleZ
    25. Ožujak 2020. 12:44

Anitram1982

Mimi08

Pozdrav drage žene, djevojke, majke i one koje će to tek postati. 🙂 Nova sam na forumu, ali u istom "kupusu" kao i vi. 😄 Mi evo pokušajemo ostati trudni od 10.mj, za sada neuspješno ali ne predajemo se. Ovaj mjesec sam uhvatila ovulaciju na Lh trakici, pa sve nade polažem u to da do menstruacije ipak neće doći. Trebala bi stići za 6 dana, od jučer osjećam lagane grčeve kao pred menstruaciju, grudi malo osjetljivije, ali čitala sam da to znaju biti i simptomi pred trudnoću pa eto ne želim se previše ni nadati da se ne razočaram. Pišite mi svoja iskustva. Pozdrav! 🙂

Dobro dosla medu nas 🤗To sve moze i ne mora biti T. Kod mene ista stvar sa simptomima kao kod tebe. Otprilike. Mi smo bili na inseminaciji ovaj mjesec tak da polazem nade.
    Drzim 🤞🤞🤞da su ti to sve simptomi T..

Hvala, ja tebi također 🤞🏼🤞🏼 a i svima ostalima! 🙂

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

Kaća
    25. Ožujak 2020. 12:45

Nije loš magnezij samo nikako da mi uđe u naviku da ga uzimam. Navodno je najbolji odma pred spavanje, da bolje djeluje dok se tijelo odmara. Kaže muž u jutro je poletan ko leptirić. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 12:50

Kaća

Nije loš magnezij samo nikako da mi uđe u naviku da ga uzimam. Navodno je najbolji odma pred spavanje, da bolje djeluje dok se tijelo odmara. Kaže muž u jutro je poletan ko leptirić.

Ja pijem magnezij 3x50mg... 

25. Ožujak 2020. 13:07

Kaća

A kakav je onak biolectra direkt magnezij 375? Jel taj smijem pit u trudnoci? On mi je fin😁 (inace nisam od tableta- dize mi se zeludac odma cim pomislim na gutanje - sreca pa je folna sitna) 

25. Ožujak 2020. 13:10

E sad sam se sjetila... ja vam jos uzimam inositol kao dodatak prehrani (preporucila mi je gin u Petrovoj -za poboljsanje kvalitete jajnih stanica) 😄

• Malela
    25. Ožujak 2020. 13:45

Nova19

Malelane mora značiti… meni u prvoj trudnoći su prištevi itekako skočili 😉 ne gubi nadu dok ne dođe vještica, a nadam se da neće 🤞🏻

Nova19 pa možda si u pravu. Naravno da se trunkicu nadam, ali budući da sam bila ovaj ciklus na folikulometriji i da dr nije vidio O, čisto sumnjam da išta bude. Jedino ako je bila kasnije O, a i to bi bilo ludo jer su moji ciklusu uvijek 28-29dana. Vidjet ćemo uskoro. Jos samo malo. Ali ovo je prvi ciklus, zbog svih tih čudesa, da se evo ni ne sjetim razmišljati o T, kad će M ili neće i koliko još dana do M. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.