Mattan28 i meni je eto prosao ciklus od hgs al kad se dogodi..nemozemo utjecat na to.
A barem znas da nisu zacepljeni jajovodi👏
Evo cure ja vam se javljam iz bolnice…ovaj moj bubreg bas ne želi popustiti…
Kamen mi začepio kanal…bubreg se upalio, proširio…sad mi je temp "pala" na 38 i kao odmah se bolje osjecam…
Morali su mi provesti neku protezu u kanal ili bubreg, kako bi se proširio kanal i kamen izasao..
Ugl evo 3 dan imam osjecaj da umirem i toliko se patim…izboli su me vise od 15x jucer i danas…strasno…
Joj, to je užasno drži se...I želim ti brz oporavak 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Chian brz oporavak 💖💖 žao mi je šta te baš još i to snašlo 😣 neka sve sto prije prođe 💕
Chian brz oporavak ti i ja zelim ❤❤❤ drzi se ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Chian želim ti brz oporavak.
Evo ja sam toliko izgubljena u ciklusu da sam sada na ofbrojavanju vidjela koliko još imam do M. Što se tiče ovih ideja o uzima ju terapija, i ja sam imala ideju sama krenuti s Klomifenom ali me anitram razuvjerila da to nimalo nije dobra odluka, tako da eto.... Ipak neću, bez obzira što kao i sve vi ovdje bas zarko zarko želim bebuljicu.
Cure, želim nam svima malo mirniji ovaj tjedan, koliko je to uopće moguće.
Jutro cure. Chian brz oporavak ti želim? Trudilice kako vam prolaze ovi dan u isčekivanju sa ovim košmarom oko nas?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Čestitam na novim plusićima i nadam da ste svi ok 🧡
Meni M završila i sad vrebam na plodne dane..
Imala sam neku ideju da počnem sa Utrićima (već sam ih koristila u 2 ciklusa sa folikulometrijom, i ostalo mi puno).. Ali naravno vjerujem da to baš nije pametna ideja 🥴🥴
Al pošto na inseminaciju ne mogu a učinak Hsg-a neće trajat vječno ovo su očajnički pokušaji svega i svačega..
Pomozite očajnici 🙈
Meni utrici jako poprave ciklus... nisam ih koristila od prosle trudnoce i sad nisam jedno 4 mj uspjela ostat trudna i onda si mislim pa mozda bi mogla utrice koristit. I trazim ginicu da mi ih napise jer mi se ciklus smrdal (smedarenje mi je pocinjalo na 9dpo - izgleda insuficijencija zutog tijela) i eto, od prve s utricima 😄...
Chain, zvuci jako bolno, brz oporavak i cim manje bolova! 🤗
Molim za misljenje naime zadnja menstucija mi je bila 29.02(trajala je 10 dana inace traje 6) i lh test mi je bio poz 14.03 dan prije i dan nakon je bio spolni odnos jer zelimo bebu, medjutim mene od subote probada kao da svaki cas trebam dobiti, evo i danas opet bas me boli... Neznam sta da mislim, mislim da je jos za test prerano, a opet i za menstruaciju mi je rano da me vec boli... Toliko zelim bebu da sam cak i sanjla prosli tj da mi je test pozitivan. Haha
Molim za misljenje naime zadnja menstucija mi je bila 29.02(trajala je 10 dana inace traje 6) i lh test mi je bio poz 14.03 dan prije i dan nakon je bio spolni odnos jer zelimo bebu, medjutim mene od subote probada kao da svaki cas trebam dobiti, evo i danas opet bas me boli… Neznam sta da mislim, mislim da je jos za test prerano, a opet i za menstruaciju mi je rano da me vec boli… Toliko zelim bebu da sam cak i sanjla prosli tj da mi je test pozitivan. Haha
Hej, za test ti je definitivno prerano. Ja sam ga radila 9dpo i bio je neg i jucer na 13dpo pozitivan... ja sam osobno na 11dpo osjetila lagano probadanje, al nista strasno... u prijasnjim trudnocama se sjecam da sam bas dosta osjecala kao da cu dobit - svaka trudnoca je razlicita... najpametniji savjet je da se probas smirit i pricekat jos 3-4dana (znam da je tesko 🤣)
Pozdrav. Zanima me da li je tko koristio arilin?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji