Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2020. 22:22

Mattan28 i meni je eto prosao ciklus od hgs al kad se dogodi..nemozemo utjecat na to.
    A barem znas da nisu zacepljeni jajovodi👏

Aneee
    22. Ožujak 2020. 22:26

chiAn6

Evo cure ja vam se javljam iz bolnice…ovaj moj bubreg bas ne želi popustiti…
    Kamen mi začepio kanal…bubreg se upalio, proširio…sad mi je temp "pala" na 38 i kao odmah se bolje osjecam…
    Morali su mi provesti neku protezu u kanal ili bubreg, kako bi se proširio kanal i kamen izasao..
    Ugl evo 3 dan imam osjecaj da umirem i toliko se patim…izboli su me vise od 15x jucer i danas…strasno…

Joj, to je užasno drži se...I želim ti brz oporavak 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nova19
    22. Ožujak 2020. 23:13

Chian brz oporavak 💖💖 žao mi je šta te baš još i to snašlo 😣 neka sve sto prije prođe 💕

Kiky 🥰
    23. Ožujak 2020. 07:10

Chian brz oporavak ti i ja zelim ❤❤❤ drzi se ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Malela
    23. Ožujak 2020. 08:10

Chian želim ti brz oporavak.
    Evo ja sam toliko izgubljena u ciklusu da sam sada na ofbrojavanju vidjela koliko još imam do M. Što se tiče ovih ideja o uzima ju terapija, i ja sam imala ideju sama krenuti s Klomifenom ali me anitram razuvjerila da to nimalo nije dobra odluka, tako da eto.... Ipak neću, bez obzira što kao i sve vi ovdje bas zarko zarko želim bebuljicu.
    Cure, želim nam svima malo mirniji ovaj tjedan, koliko je to uopće moguće. 

Kaća
    23. Ožujak 2020. 08:17

Jutro cure. Chian  brz oporavak ti želim? Trudilice kako vam prolaze ovi dan u isčekivanju sa ovim košmarom oko nas? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

23. Ožujak 2020. 08:41

Mattan28

Čestitam na novim plusićima i nadam da ste svi ok 🧡
    Meni M završila i sad vrebam na plodne dane..
    Imala sam neku ideju da počnem sa Utrićima (već sam ih koristila u 2 ciklusa sa folikulometrijom, i ostalo mi puno).. Ali naravno vjerujem da to baš nije pametna ideja 🥴🥴
    Al pošto na inseminaciju ne mogu a učinak Hsg-a neće trajat vječno ovo su očajnički pokušaji svega i svačega..
    Pomozite očajnici 🙈

Meni utrici jako poprave ciklus... nisam ih koristila od prosle trudnoce i sad nisam jedno 4 mj uspjela ostat trudna i onda si mislim pa mozda bi mogla utrice koristit. I trazim ginicu da mi ih napise jer mi se ciklus smrdal (smedarenje mi je pocinjalo na 9dpo - izgleda insuficijencija zutog tijela) i eto, od prve s utricima 😄...

Chain, zvuci jako bolno, brz oporavak i cim manje bolova! 🤗

• MILIMOJ
    23. Ožujak 2020. 13:34

Molim za misljenje naime zadnja menstucija mi je bila 29.02(trajala je 10 dana inace traje 6) i lh test mi je bio poz 14.03 dan prije i dan nakon je bio spolni odnos jer zelimo bebu, medjutim mene od subote probada kao da svaki cas trebam dobiti, evo i danas opet bas me boli... Neznam sta da mislim, mislim da je jos za test prerano, a opet i za menstruaciju mi je rano da me vec boli... Toliko zelim bebu da sam cak i sanjla prosli tj da mi je test pozitivan. Haha

23. Ožujak 2020. 13:40

MILIMOJ

Molim za misljenje naime zadnja menstucija mi je bila 29.02(trajala je 10 dana inace traje 6) i lh test mi je bio poz 14.03 dan prije i dan nakon je bio spolni odnos jer zelimo bebu, medjutim mene od subote probada kao da svaki cas trebam dobiti, evo i danas opet bas me boli… Neznam sta da mislim, mislim da je jos za test prerano, a opet i za menstruaciju mi je rano da me vec boli… Toliko zelim bebu da sam cak i sanjla prosli tj da mi je test pozitivan. Haha

Hej, za test ti je definitivno prerano. Ja sam ga radila 9dpo i bio je neg i jucer na 13dpo pozitivan... ja sam osobno na 11dpo osjetila lagano probadanje, al nista strasno... u prijasnjim trudnocama se sjecam da sam bas dosta osjecala kao da cu dobit - svaka trudnoca je razlicita... najpametniji savjet je da se probas smirit i pricekat jos 3-4dana (znam da je tesko 🤣)

ivkica
    23. Ožujak 2020. 13:42

Pozdrav. Zanima me da li je tko koristio arilin?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.