E onda definitivno nisam trudna 😏 jucer lh trakica bijela ko snijeg.
Mozda ovo nije pravilo? Ne znam,ne razumijem se bas u te trakice, znam samo da sluze hvatanju ovulacije i kad je pozitivna 🤷♀️
Ma vecinom bude pozitivna kad je trudnoca u pitanju. Pregledala sam dosta videa na youtube i tako je uglavnom.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Mozda ovo nije pravilo? Ne znam,ne razumijem se bas u te trakice, znam samo da sluze hvatanju ovulacije i kad je pozitivna 🤷♀️
Da to im je namjera. Ali mogu detektirati hcg ali onda izgleda kao od Sapice. Inace se ne preporuca za koristenje nakon ulovljenog pika jer na nju mogu utjecati i Policisticni jajnici. Ali volimo ovdje eksperimentirati 🤣🤣🤣
Da to im je namjera. Ali mogu detektirati hcg ali onda izgleda kao od Sapice. Inace se ne preporuca za koristenje nakon ulovljenog pika jer na nju mogu utjecati i Policisticni jajnici. Ali volimo ovdje eksperimentirati 🤣🤣🤣
Ahaaaaaaa 😃😄... trebate jos neki eksperiment? 🙂🙃
Ahaaaaaaa 😃😄… trebate jos neki eksperiment? 🙂🙃
Da cure na fb su pisale da treba zlicu mokracei zlicu šećera pomjesat i onda se trebaju stvlrit grudice, jel tako anitram, marinalin??
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ahaaaaaaa 😃😄… trebate jos neki eksperiment? 🙂🙃
Da cure na fb su pisale da treba zlicu mokracei zlicu šećera pomjesat i onda se trebaju stvlrit grudice, jel tako anitram, marinalin??
Da. Aj probaj 🤣🤣
Sapica čestitam!! Ja razmišljam stavljati utrice ovaj mjesec, kako si ih stavljala? Imam još od prošle trudnoće pa da probam i sa time... danas sam 9dc, O mi je oko 15dc... thx
Danas sam 7dc 😬🙃 htjela provjeriti progesteron ali sada ništa od toga 🤷♀️
Anitram i Rita, razuvjerila ste me i neću na svoju ruku uzimati klomifen. Mene sad samo zanima zasto je problem imati 5fočiluča, zasto rad više nebi smjeli imati odnose i zasto je taj 5.folilul toliko kritičan?
Anitram i Rita, razuvjerila ste me i neću na svoju ruku uzimati klomifen. Mene sad samo zanima zasto je problem imati 5fočiluča, zasto rad više nebi smjeli imati odnose i zasto je taj 5.folilul toliko kritičan?
Ej kriticno je sve vise od 2 folikula zbog visestruke oplodnje. Buduci se radi o polustimuliranom ciklusu u kojem nema punkcije. Zavisi od doktora. Neki prestaju kad vide 4 a neki kad vide 5 i onda rade punkciju da izvade van i oplode ih van tjelesno ako se pratneri slazu s tim. Ako ne ne preporucaju odnos zbog cetvorki ili petorki. Nije da bi se mozda oplodile sve ali ne rade. Zato sto i u van tjelesnoj oplodnji vracaju sam 2 oplodene stanice maksimalno.
Hej Lilo ja sam ok, otisla iz Zg doma jos prosli tj radi corone jer sad radimo od doma pa nisam bila za vrijeme potresa ali prijatelji i obitelj su gore i razumijem vas strasno je to sto se dedava nas divnom gradu. Tako ga silno volim divne uspomene mi je dao. Ipak mi je dom zadnje tri godine i srce mi se para kad vidim da ljudi ostaju bez domova i moji kolege sa posla iz centra. Predivni nas grad, samo nek se smiri.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji