Cure ja sam stavila precac na svom mobu lh trakice forum, tako da ne ulazim uopce na google da bi ga nasla.
Anitram stavi me za 30.3. :)
Malela ja ti idem od 10 mj na folikulometriji, bila sam na letrozolu nesto kao klomifen al mi nije upalilo, ovo je ciklus di sam prvi put na klomifenu , pa cemo sad vidjet 30.3.
Drzim 🤞 da bude i dobitan 👍👍
Hvalaaa, takodjer 😊 hoces ranije sta radit test?
Hhhh naravno. Radila sam 0 dan pa 2 dan i o onda cu 4 dan 6 dan 8 dan 10 dan i 12 dan od stoperice a to je jedan dan vise od Ovulacije. 🤭
Da na facebooku smo. Tj. Na messenger grupnom chatu.
Hahahaha dobra.si , opskrbila si se testicima, ja nemam nijedan test :(
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure ja sam stavila precac na svom mobu lh trakice forum, tako da ne ulazim uopce na google da bi ga nasla.
Anitram stavi me za 30.3. :)
Malela ja ti idem od 10 mj na folikulometriji, bila sam na letrozolu nesto kao klomifen al mi nije upalilo, ovo je ciklus di sam prvi put na klomifenu , pa cemo sad vidjet 30.3.
Drzim 🤞 da bude i dobitan 👍👍
Hvalaaa, takodjer 😊 hoces ranije sta radit test?
Hhhh naravno. Radila sam 0 dan pa 2 dan i o onda cu 4 dan 6 dan 8 dan 10 dan i 12 dan od stoperice a to je jedan dan vise od Ovulacije. 🤭
Da na facebooku smo. Tj. Na messenger grupnom chatu.
Hahahaha dobra.si , opskrbila si se testicima, ja nemam nijedan test :(
Nemam ni ja 😔. Narucila preko interneta al zbog ove situacije ko zna kad ce stici.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja nemam fejs pa nisam tamo. Dali ima koji pozitivan testic kod cura koje su na fejsu? Radila sam sad popodne bijel je kao snijeg nista od T
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja nemam fejs pa nisam tamo. Dali ima koji pozitivan testic kod cura koje su na fejsu? Radila sam sad popodne bijel je kao snijeg nista od T
Zao mi je 😔 al bit ce, sad ces vidjet kolko ce bebica bit za 9 mj radi ove karantene 😀
Da ako ima neka na fejsu pozitivan test javljajte nam tu 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita aaaa bas super, uspjela sam, sad mi je bas super 😊
Supeer
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita drzim ti palčeve da bude veliki plusić 😊.
Kako napraviti tar prečac?
Ides tamo di stisnes za share/dijeli i pise ti dodaj u precac ili u dodaj stranicu i kad ti napravis ponudi ti dodaj na.pocetni zaslon i to je to. Sretno da uspijes :)
Hvalaa!!!:))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Buy Driver’s License, Passport, ((https://eu-rijbewijs.com)) (( whatsapp: 00237679499813)) (([email=wottenkelly79@gmail.com]wottenkelly79@gmail.com[/email]))))
Website …. https://eu-rijbewijs.com
Website ….https://onlinefastdocuments.com
(( whatsapp: 00237679499813))
We can help you get a driver’s license, ID cards, Passports, Visas, marriage certificates, baptism cards, and diplomas of all kinds
Website …. eu-rijbewijs.com
Email:…… [email=wottenkelly79@gmail.com]wottenkelly79@gmail.com[/email]
Obtain Registered Ielts,Toefl & Gre Certificat
We produce original passports, driving license, ID card . All our documents are 100% registered in the Database
We produce the following documents
Passports
Driver’s license
Ielts,Toefl & Gre Certificat
Id cards
Visas
Birth certificate
Baptism card
social security numbers,
school diplomas
GMAT, MCAT and LSAT
whatsapp: 00237679499813
We work in countries such as USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, UK Portugal, India, Poland, Sweden, Norway, Austria, Switzerland, Romania Hungary
and many other countries
Real Degrees / Diplomas of most higher education institutions around the world
Our workers are former private investigators, consulates, senior government staff and experienced experts with experience, we have strong connections with higher personnel in all areas of property registration documents and passports in exchange for these countries They are linked to the passport agency in each of these countries and with the help of his connections to all our customers who require a document or passport countries are 100% safe and guaranteed receipt
Feel free to visit our website
Website ……….. eu-rijbewijs.com
whatsapp: 00237679499813
Cure, vi koje ste iz Zagreba javite se da znamo da je sve ok?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ok je sve..više manje.. ali je ovo jutros bilo prestrašno.. jos sam bila sama.. ugl horor..svi smo izletili na ulicu.. onako u pidjami praktički.. jos nisam sebi dosla skroz.. srecom stan je relativno ok.. popucali neki zidovi.. a sve po stanu je razbacano .. na kraju su starci dosli po mene da se maknem iz Zagreba.. biti ce grozno ako zbog popravaka sad ugase vodu/plin/struju zbog toga sam se i makla najvise. Bile su ogromne guzve na benzinskima i mislim da tko je imao kud otic je otisao..vj ce se sada i virus siriti na okolna mjesta vise.. ma strasno sve skupa..😔😔😔
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji