Jebeni spam za početak!! dođe mi da unajmim hakera da sruši cijeli forum pa da ga se ponovo aktivira!
Nego Zagrepčanke držite se mislimo na vas!
Sad nam trrbaju ove vještine koje smo razvile trudeći se zatrudniti. I kad tuku jaki vjetrovi mi se ne damo, kada padamo dižemo se i dalje se trudimo. Sad je vrijeme da preslikamo na sve strane svog života te vještine.
Još sad fali mećava i onda smo obuhvatili sve faze apokalipse!
url=https://lilypie.com]
Jutro curke, izvinite stvarno nisam stigla sve 😱😱
Ali da javim dobila sam danas točna kao i uvijek 👍🏻
Imala sam stalno tamne lh...ne tamnija od kontrolne ali bile su tamne...hcg testovi su bili negativni..ali dobro
Šta ima novo kod vas? Cure iz zg kako ste? Nadam se da je sve oke...prvo ova corona pa sad ovo...oko nas samo kaos izgleda 😖😖 i nama na poslu zbog ove corona sve se poremetilo 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Žene u ZG nadam se da je sve u redu.. Život će nam se skroz promijenit sada. Situacija nije ni najmanje dobra. Moramo slušati upute nadležnih i možda prođemo što bezbolniji bar šta se virusa tiče. U drugu ruku možda nas cijela situacija toliko okupira da maknemo misli s trudnoće na neko vrijeme pa se krenu redat plusevi ko od šale. Držimo se zajedno kao do sad, u mislima jedna na drugu i mi to sve možemo prebroditi.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
https://imgur.com/a/fRH1K6J🤩💞🥳
Čestitam 🎉🎊🎉
Žene iz ZG i okolice, držite se, žao mi je.... Nadam se da ste vi j vaše obitelji dobro 💔
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sad tek vidim da mi uopce nije objavilo post prije linka na sliku.
Uglavnom, pratim vas curke neko vrijeme (samo se nisam javno izrazavala), ulijevale ste mi hrabrost i nadu - stvarno je svaka pojedina od vas izuzetno hrabra zena ✌💪... ja evo izgleda krenula po svoju nadam se trecu srecu jer prva dva "pokusaja" nisu sretno zavrsila. Drzite fige 🤞
Jutro cure! Podrska curama koje su iz Zagreba. Drzite se 😔. Bitno je ostati pribran i slusati naredbe pa da ovo sve prodje. Saljem vam zagrljaj iz Mostara. Cuvajte se!!! U ovim danima iskreno ni ne pomisljam na trudnocu, a koliko se sekiram ne bi me cudilo i da ranije dodje menga.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Jutro curke, izvinite stvarno nisam stigla sve 😱😱
Ali da javim dobila sam danas točna kao i uvijek 👍🏻
Imala sam stalno tamne lh…ne tamnija od kontrolne ali bile su tamne…hcg testovi su bili negativni..ali dobro
Šta ima novo kod vas? Cure iz zg kako ste? Nadam se da je sve oke…prvo ova corona pa sad ovo…oko nas samo kaos izgleda 😖😖 i nama na poslu zbog ove corona sve se poremetilo 😖
Nek si ti nama ziva i zdrava, to je bitno. Pocele smo se pitati gdje si i je li sve ok.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
SAPICA čestitam ♥️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)