Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2020. 12:13

Curke Iz Zagreba i okolice pogodene potresom drzite se. Nadam se da ste dobro. ❤❤❤Ovo je grozno se desava. EM korona em potres. Majko mila sta nas zadesi. Trebamo se svi skupa zapitati sta je sve ovo i dal nam je ovo svima poslana poruku. Sapica cestitam na plusicu 👍👍👍👍👍

Kiky 🥰
    22. Ožujak 2020. 12:21

Zene iz Zg-a čuvajte se ❤❤ Boze sto nas je ovo snaslo 😭😭
    Bas kad gledam ovo sve suze na oci mi same idu, slike zena sa malim bebama 😭😭 Grozno.....
    Ana.b. zao mi je, opet se onda sljedeci mjesec pratimo, nova nada 🙏🙏
    Sapica cestitam na plusu, malo dobrih vijesti u moru losih 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Nova19
    22. Ožujak 2020. 13:23

Meni bi bio termin prije 2-3 dana, i rodila bi u Petrovoj, i mislim možda je stvarno ovaj put bilo “svako zlo za neko dobro”... tako se tješim u ovom periodu 😔 ujutro zgrabila malu i stojimo ispod noseće grede dok nas trese, osjećaj koji više ne želim proživjeti 😰 hvala Bogu svi smo dobro, šteta na našoj zgradi nema, ali ovo i centru ne prestrašno 😣
    Cure sretno za dalje i da, ovo ipak otvori malo oci šta je stvarno bitno u životu ❤️

• Mara Kokosica
    22. Ožujak 2020. 13:39

Cure iz Zg, drzite se. Budite hrabre i pazite se . U molitvama nasim ste.

Sapica cestitam ti. Kad su odnosi bili?

Meni je O bila u petak,kad smo i uhvatili odnos. Nadam se da ce nesto od toga i biti. Ali u moru ovih stresova se puno ne nadam.

Iskusnije curke, jel prozirni iscjedak dovoljan znak prisutnosti O?

06/20 blighted ovum 8tt.

22. Ožujak 2020. 13:53

Hvala svima na cestitkama 😀😉. Odnosi su bili na dan pozitivne lh i 2 dana za redom nakon toga...inace uzimam utrogestane pa sam jedna od onih koja je prisiljena radit testove svaki mjesec jer u slucaju negativnog testa ih moram prestat uzimat da bi dobila M. 
    Grozne su ove slike iz Zagreba, cure koje ste osjetile -drzite se 😔😢. Gledala sam snimke nadzornih kamera -prestrasno kako se to treslo 😳

Amelie
    22. Ožujak 2020. 15:15

Šapica čestitam!!! 🥳🥳 Nek je neka dobra vijest danas!! Bit cemo svi dobro.. samo da se stane tresti.. da ne moramo to vise nikada dozivjeti.. ali bas nas je sve snaslo odjednom.. a slike iz Petrove su bas stravične.. sirote zene..😔

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Rita88
    22. Ožujak 2020. 15:36

Cure nadam se da ste sve dobro, ovo jutros sto sam dozivjela nadam se da necu vise nikad. Jel moze biti jos gore nego sto je, nekome smo se gore gadno zamjerili.
    Sapica cestitam 😍

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    22. Ožujak 2020. 15:59

Sapica

https://imgur.com/a/fRH1K6J🤩💞🥳

Čestitam 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    22. Ožujak 2020. 16:02

Miakamo

ana.b.

Jutro curke, izvinite stvarno nisam stigla sve 😱😱
    Ali da javim dobila sam danas točna kao i uvijek 👍🏻
    Imala sam stalno tamne lh…ne tamnija od kontrolne ali bile su tamne…hcg testovi su bili negativni..ali dobro
    Šta ima novo kod vas? Cure iz zg kako ste? Nadam se da je sve oke…prvo ova corona pa sad ovo…oko nas samo kaos izgleda 😖😖 i nama na poslu zbog ove corona sve se poremetilo 😖

Nek si ti nama ziva i zdrava, to je bitno. Pocele smo se pitati gdje si i je li sve ok.

Ma sve je oke samo na sve strane pa nisam stigla ovdje vidjeti  se dešava...nadam se da ste mi vi dobro ..očekujem i 
    Vaše plusice 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    22. Ožujak 2020. 16:02

Kiky 🥰

Zene iz Zg-a čuvajte se ❤❤ Boze sto nas je ovo snaslo 😭😭
    Bas kad gledam ovo sve suze na oci mi same idu, slike zena sa malim bebama 😭😭 Grozno…..
    Ana.b.zao mi je, opet se onda sljedeci mjesec pratimo, nova nada 🙏🙏
    Sapica cestitam na plusu, malo dobrih vijesti u moru losih

Ljubim 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.