Dan cure, ova pandemija će nas sve unazadit, samo da se svi zdravi izvučemo.
Rita88 radila sam folikulometriju kod privatnika u Kc. Koliko ciklusa si ti na klomifenu?
Cure ja sam stavila precac na svom mobu lh trakice forum, tako da ne ulazim uopce na google da bi ga nasla.
Anitram stavi me za 30.3. :)
Malela ja ti idem od 10 mj na folikulometriji, bila sam na letrozolu nesto kao klomifen al mi nije upalilo, ovo je ciklus di sam prvi put na klomifenu , pa cemo sad vidjet 30.3.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure ja sam stavila precac na svom mobu lh trakice forum, tako da ne ulazim uopce na google da bi ga nasla.
Malela ja ti idem od 10 mj na folikulometriji, bila sam na letrozolu nesto kao klomifen al mi nije upalilo, ovo je ciklus di sam prvi put na klomifenu , pa cemo sad vidjet 30.3.
Drzim 🤞 da bude i dobitan 👍👍
Nadam se sa je sve ok sa Anom.b posto se nejavlja....
Meni se menga pojavila ali nije toliko jaka kao inace i cudno mi je grudi me bole i dalje dosta....inace cim se pojavi m stanu bolit
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nadam se sa je sve ok sa Anom.b posto se nejavlja….
Meni se menga pojavila ali nije toliko jaka kao inace i cudno mi je grudi me bole i dalje dosta….inace cim se pojavi m stanu bolit
Imas li kineza da pisnes jedan? Mene desni jajnik i dalje bolucka.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Hvalaaa, takodjer 😊 hoces ranije sta radit test?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nadam se sa je sve ok sa Anom.b posto se nejavlja….
Meni se menga pojavila ali nije toliko jaka kao inace i cudno mi je grudi me bole i dalje dosta….inace cim se pojavi m stanu bolit
Da se nije prebacila na facebook grupu, ne znam jel se cure tamo dopisuju ,nisam nikako isla vidjet ,ovdje mi je nekako draze nego preko fejsa.Rita36 se isto ne javlja, tako da moguce da su tamo. Ti nam pisni jedan test ovih dana za svaki slucaj 😄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita drzim ti palčeve da bude veliki plusić 😊.
Kako napraviti tar prečac?
Hvalaaa, takodjer 😊 hoces ranije sta radit test?
Hhhh naravno. Radila sam 0 dan pa 2 dan i o onda cu 4 dan 6 dan 8 dan 10 dan i 12 dan od stoperice a to je jedan dan vise od Ovulacije. 🤭
Da na facebooku smo. Tj. Na messenger grupnom chatu.
Rita drzim ti palčeve da bude veliki plusić 😊.
Kako napraviti tar prečac?
Ides tamo di stisnes za share/dijeli i pise ti dodaj u precac ili u dodaj stranicu i kad ti napravis ponudi ti dodaj na.pocetni zaslon i to je to. Sretno da uspijes :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji