Znači ovak, ovulacija je bila 02.02. Menga je bila sad zadnja 06.03. Ja sam 26.02. prokrvarila i beta je tad bila 1.286, dva dana kasnije je pala na 732. Nisu ništa vidjeli na ultrazvuku, jajnici i sve je bilo ok. Krvarila sam taj dan i dan iza, ali jako slabo bez ugrušaka. Dobila M sad prije 9 dana. Neki čudan filing sam imala pa čisto išla napraviti test i sad su dvije crte. Mislim da ću svakako ići vaditi betu u ponedjeljak, al sam mislila da možda netko ima slično iskustvo.
Fotka je tuhttps://ibb.co/J53Vyz4
U jbt ovo je stvarno pravi plus. Malo je rano da bi ista bilo. Ali opet s druge strane. Znam osobe koje su zatrudnile sa zadnjim danom M. I to je provjereno jer poslje toga dana nisu imale odnos koji bi mogao rezultirati trudnocom. Kad si imala zadnji odnos? Ne znam koliko treba hcg da izade iz tijela al ovaj test je itekako sa debelom crtom sto bi reklo da je i hcg visok. Svakako ces morat raditi betu u ponedjeljak bilo da sa radi o jednom ili drugom.
E upravo piskila i prilikom brisanja krv na papiru…nije previše ali opet je ima 😱
Implantacijsko ili posljedica Ovulacije.
Ali 6dpo posljedica ovulacije? Prije bi rekla da mi je M došla…ali čekam…pa javim šta se dalje
Da bas cudno. Hajd javlja sta je na stvari...🤞da je ipak implantacijsko ❤
Znači ovak, ovulacija je bila 02.02. Menga je bila sad zadnja 06.03. Ja sam 26.02. prokrvarila i beta je tad bila 1.286, dva dana kasnije je pala na 732. Nisu ništa vidjeli na ultrazvuku, jajnici i sve je bilo ok. Krvarila sam taj dan i dan iza, ali jako slabo bez ugrušaka. Dobila M sad prije 9 dana. Neki čudan filing sam imala pa čisto išla napraviti test i sad su dvije crte. Mislim da ću svakako ići vaditi betu u ponedjeljak, al sam mislila da možda netko ima slično iskustvo.
Fotka je tuhttps://ibb.co/J53Vyz4
U jbt ovo je stvarno pravi plus. Malo je rano da bi ista bilo. Ali opet s druge strane. Znam osobe koje su zatrudnile sa zadnjim danom M. I to je provjereno jer poslje toga dana nisu imale odnos koji bi mogao rezultirati trudnocom. Kad si imala zadnji odnos? Ne znam koliko treba hcg da izade iz tijela al ovaj test je itekako sa debelom crtom sto bi reklo da je i hcg visok. Svakako ces morat raditi betu u ponedjeljak bilo da sa radi o jednom ili drugom.
Ja sam nekak u uvjerenju da je valjda još stara beta tu...al nekak mi je to predugo i da je menga bila :/ ma vadit ću betu pa ću tako biti najsigurnija
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
E upravo piskila i prilikom brisanja krv na papiru…nije previše ali opet je ima 😱
Ali 6dpo posljedica ovulacije? Prije bi rekla da mi je M došla…ali čekam…pa javim šta se dalje desava
Ana, sta ti nije rano za M? Meni to isti zvuci kao implantacija...drzim fige da je...onda bi bila bas skolski primjer! 🤞🏼🤞🏼
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Dok čekam O, evo da nabacim svoje iskustvo. Ja sam u prvoj trudnoći imala implementacijsko dan ranije kada mi je trebala doću M i već sam pomislila da ništa od T iako mi je test bio pozitivan. Trajalo je samo malo, svijetlo crveno, tek par kapi na dnevnom ulošku i to je bilo to. Iako baš nisam sigurna je li to bila implementacija i je li se ona treba dogoditi prije nego test za trudnoću išta pokaže. Test je bio pozitivan 23 dan ciklusa a to implementacijsko sam imala 25 dan ciklusa. A prvi znak M mi je isto takav spoting dan dva prije nego krene.... Tako da, test za T je uvijek najsigurniji pokazatelj. Kažu da ne može biti lažno pozitivan. Držim fige da je implementacija i da je +++++++++++
35 god. 2 trudnoća. 5 ciklus pokušaja.
Tonia da stvarno nisi možda opet ostala trudna...javljaj ugl sve kakva će biti beta i šta će ti reći na pregledu 😘
Da curke za M je još rano ali mi nebi bilo prvi put...ali opet ne vjerujem da je M jer to što je jednom bilo danas to je bilo sve i evo više ništa od krvi samo vodenasti bijeli iscjedak curiiiiii....malo me strah cisti, ali oke u pon ću raditi test pa daj bože da je bilo impl....strah me neki obuzeo ali to je normalno..ljubim vas 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dok čekam O, evo da nabacim svoje iskustvo. Ja sam u prvoj trudnoći imala implementacijsko dan ranije kada mi je trebala doću M i već sam pomislila da ništa od T iako mi je test bio pozitivan. Trajalo je samo malo, svijetlo crveno, tek par kapi na dnevnom ulošku i to je bilo to. Iako baš nisam sigurna je li to bila implementacija i je li se ona treba dogoditi prije nego test za trudnoću išta pokaže. Test je bio pozitivan 23 dan ciklusa a to implementacijsko sam imala 25 dan ciklusa. A prvi znak M mi je isto takav spoting dan dva prije nego krene…. Tako da, test za T je uvijek najsigurniji pokazatelj. Kažu da ne može biti lažno pozitivan. Držim fige da je implementacija i da je +++++++++++
Pa po pravilu ti test ne moze biti pozitivan dok ne bude implementacijsko, jer test kupi hcg hormon koji tijelo ispusta kad se desi implem. 🤔
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ali 6dpo posljedica ovulacije? Prije bi rekla da mi je M došla…ali čekam…pa javim šta se dalje desava
Ana, sta ti nije rano za M? Meni to isti zvuci kao implantacija…drzim fige da je…onda bi bila bas skolski primjer! 🤞🏼🤞🏼
Ana, koji ti je dc i koliko ti traju ciklusi. Mozda je bas implement. 🤞🤞🤞 e sutra mozes lh trakicu pisnuti hahahaha
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ana, sta ti nije rano za M? Meni to isti zvuci kao implantacija…drzim fige da je…onda bi bila bas skolski primjer! 🤞🏼🤞🏼
Ana, koji ti je dc i koliko ti traju ciklusi. Mozda je bas implement. 🤞🤞🤞 e sutra mozes lh trakicu pisnuti hahahaha
Danas mi je 40 dc i ujedno 6dpo...imala vječito neredovite cikluse zbog hormona i kad sam počela sa terapijom smirilo mi se...I ja luda pila femisan kao da pomogne u zatrudnjivanju on mi na kraju produžio prošli ciklus na 45 dana a ovaj na 47...
Da baš ću sutra lh a u pon mogu i hcg pa daj bože da to bude to 🤞🏻🤞🏻😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji